- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Afganistan ya da pakistan. Cihanın fikri, ben sana antrenman olur diye düşündüm. Sınırda beklersin geleni indirirsin, nasıl?Nereye gönderiyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afganistan ya da pakistan. Cihanın fikri, ben sana antrenman olur diye düşündüm. Sınırda beklersin geleni indirirsin, nasıl?Nereye gönderiyorsun?
Bana ne lan?Afganistan ya da pakistan. Cihanın fikri, ben sana antrenman olur diye düşündüm. Sınırda beklersin geleni indirirsin, nasıl?
Asıl bana ne, ben aracıyım bir derdin varsa @Cihan Ağzıkara orada. Bana sataşma!Bana ne lan?
Oğlum adam seni göndermek istemiş. Benim adım hiç geçmemiş bile. @Cihan Ağzıkara aramızı bozmaya çalışıyor bu densiz.Asıl bana ne, ben aracıyım bir derdin varsa @Cihan Ağzıkara orada. Bana sataşma!
Ya konu ona nasıl geldi anlamadım ki. Ben Onur'u yolllayacağım Serhan bir anda beni de yolla dedi. İyi dedim yarenlik edersinOğlum adam seni göndermek istemiş. Benim adım hiç geçmemiş bile. @Cihan Ağzıkara aramızı bozmaya çalışıyor bu densiz.
İfşalayayım seni de @Emrah Duvar gerçekleri görsünAsıl bana ne, ben aracıyım bir derdin varsa @Cihan Ağzıkara orada. Bana sataşma!
Cihan beycim öğeyi denetleme yeteğinizi takdir eder, bir sonraki hedefinizin msn patlatma olması temennisiyle , başarılı bir hekırlık kariyeri dilerim.
Kaşınmış bu, duvara sürtmüş. Pakistana sürgünü hak etmiş.
Beraber mi gidiyoz PakistanaCihan beycim öğeyi denetleme yeteğinizi takdir eder, bir sonraki hedefinizin msn patlatma olması temennisiyle , başarılı bir hekırlık kariyeri dilerim.
Beni sekse davet et pakistana değilBeraber mi gidiyoz Pakistana
Densize bak cevap veriyor bir de.Cihan beycim öğeyi denetleme yeteğinizi takdir eder, bir sonraki hedefinizin msn patlatma olması temennisiyle , başarılı bir hekırlık kariyeri dilerim.
Sizin gibilere boynum kıldan ince değil!Densize bak cevap veriyor bir de.
beni ilgilendirmez ince yerlerinSizin gibilere boynum kıldan ince değil!
Emrah senin hakkındaki görüşlerim hızla değişiyor bu nasıl cümle? Kalın yerlerim ilgi alanın mı yani? @Oğuzhan Liboşbeni ilgilendirmez ince yerlerin
Beni karıştırmayın. Söverim ha!Emrah senin hakkındaki görüşlerim hızla değişiyor bu nasıl cümle? Kalın yerlerim ilgi alanın mı yani? @Oğuzhan Liboş
Zira kalın yerlerin zerre umrumda olmazEmrah senin hakkındaki görüşlerim hızla değişiyor bu nasıl cümle? Kalın yerlerim ilgi alanın mı yani? @Oğuzhan Liboş
Onur Kara'yı severimonur kara konusunda yaklaşık 340 mesaj var.
mesajların;
yüzde 20sini ünsalın aleti
yüzde 30unu karı kız muhabbeti
yüzde 45ini genel sohbet
yüzde 5ini onur kara hakkında yorumlar oluşturuyor
Teşekkürler yüzde 5i yüzde 5,1 yaptınOnur Kara'yı severim