- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Liboş nedir ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moduna saldırı var. Kaysınlar maysınlar diyor herif.
O Nacinin işiTehlikeli bir insansın ortalığı karıştırmakta üstüne yok
Soyismi Kayan olsun iması aldım o mesajdan, bu da senin için iyi bir şey.Moduna saldırı var. Kaysınlar maysınlar diyor herif.
Halis niyetinden ötürü teşekkürlerimi sunarımSoyismi Kayan olsun iması aldım o mesajdan, bu da senin için iyi bir şey.
Soyismi Kayan olsun iması aldım o mesajdan, bu da senin için iyi bir şey.
Adını Turgay Ülser yapmak için lobi faaliyetlerine başladımOnur A. Kayan ve Lebron Avatari fena bir kombinasyon olmaz mi?
Nerede tuhaf bir şey var senden öğreniyorum değişik herifNaber lan lubunyaaa
Ne gibi mesela örneklerle çoğaltalım? Sana katkım olduysa ne mutlu bana. Daha neler var bende yakın arkadaşım olmak isterdin gerçekte.Nerede tuhaf bir şey var senden öğreniyorum değişik herif![]()
Forum Oğuzhan üstünden toplumsal sorunlara dikkat çekiyor. Omicron ile koronavirüse yaratılan etkiden sonra LBTQI+ sorununa dikkat çekilmiş. Sırada Oğuzhan Mülteci olması muhtemel.
Şu an aklıma gelmiyor. Lugunya gibi değişik bir kaç kelime daha okumuştumNe gibi mesela örneklerle çoğaltalım? Sana katkım olduysa ne mutlu bana. Daha neler var bende yakın arkadaşım olmak isterdin gerçekte.