- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Kamu spotu gibi adam.Forum Oğuzhan üstünden toplumsal sorunlara dikkat çekiyor. Omicron ile koronavirüse yaratılan etkiden sonra LBTQI+ sorununa dikkat çekilmiş. Sırada Oğuzhan Mülteci olması muhtemel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamu spotu gibi adam.Forum Oğuzhan üstünden toplumsal sorunlara dikkat çekiyor. Omicron ile koronavirüse yaratılan etkiden sonra LBTQI+ sorununa dikkat çekilmiş. Sırada Oğuzhan Mülteci olması muhtemel.
Oğuzhan'ın yüklendiği bu misyonu desteklemekten başka çaremiz yok.Bunu ben arkadaşıma yakıştıramam. Hakaretten öte bir laf
Adam beni 2dk da mıhladı evlenmelik değil eğlenmelik diye? @Danyal Artemis beni savunmanı beklerim komşun olarakŞu an aklıma gelmiyor. Lugunya gibi değişik bir kaç kelime daha okumuştumBu arada seninle galiba sadece içki içilir.
Ben Lugunya değilim nasıl evleneceğizAdam beni 2dk da mıhladı evlenmelik değil eğlenmelik diye? @Danyal Artemis beni savunmanı beklerim komşun olarak
Ne oldu yaramBen Lugunya değilim nasıl evleneceğiz
Kelimeyi öğrenip cümle içinde de kullanmamı takdir edersin umarım![]()
Ebenin avı oldu.Ne oldu yaram
Naber lan lubunyaaa
Liberal görünen ama liberal olmayan kişiye denir. Anlamı dışında kullanılıyor Türkçe'de her zamanki gibi.Liboş ne demek
Anlamı dışı neLiberal görünen ama liberal olmayan kişiye denir. Anlamı dışında kullanılıyor Türkçe'de her zamanki gibi.
Liberal kimseAnlamı dışı ne
Izdırabını Z....M
Nur KaraibrahimgilPES'te lisansi olmayan bir oyuncu olsaydi ismi ne olurdu
Selamlar@Keramettin TANRIVERDİ sana da yazıklar olsun.
Senin acil ders alman lazım. Daha kelimeyi tutturamıyorsun ki cümle içinde kullanasın.Ben Lugunya değilim nasıl evleneceğiz
Kelimeyi öğrenip cümle içinde de kullanmamı takdir edersin umarım![]()