Oğuzhan Özyakup: "Gerçekçi olursak Ajax'ı evimizde yeneriz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Oğuzhan Özyakup: "Gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu Ajax'ı evimizde yenme gücümüz var. Önce Lizbon maçı var. Onlara karşı 2 maç üst üste oynayacağız. Oradan 6 puan almamız gerekiyor. Maç maç düşünüp elimizden geleni yapacağız. Olabildiğince çok puan alıp duruma bakacağız."

bu kadar laubali olurlarsa belki berabere kalırısnız. pek sanmıyorum bu kadar gevşek oynayacaklarını. istanbulda fark atamazlar ama 1-3 falan alırlar yine

Oğuzhan Özyakup: "Gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu Ajax'ı evimizde yenme gücümüz var. Önce Lizbon maçı var. Onlara karşı 2 maç üst üste oynayacağız. Oradan 6 puan almamız gerekiyor. Maç maç düşünüp elimizden geleni yapacağız. Olabildiğince çok puan alıp duruma bakacağız."
Gerçekçi olursak sizin orda bi işiniz yok Oğuzhan efendi. Hatay şikesi olmasa zaten bizi izliyor olacaktın. Ayrıca düşünerek maç kazanılıyorsa felsefecilerden 11 yapında her sene kupayı alın.

Ulan 90 dk kalesine gömülmüş rakibi sayısız pozisyon kaçıran sanki kendileri

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gruplar başlamadan önce bir arkadaşımız burada ne şanslı adamlar gruba bak dediğinde, tamam da kimden puan alacaklar tarzı bir şeyler demiştim.

Hala aynı görüşteyim. Altı puan almaları bence olanak dışı. En olması muhtemel grubu 0 puan ile bitirmeleri.

Oğuzhan çok ciddi saçmalamış. Ne futbol oynuyorsun ki, 6 puandan bahsediyorsun.

İnşallah o maça bu kafa yapısıyla çıkarsınız.

Sabaha kadar oynansa yine olmaz. Arada siyah ile beyaz kadar fark vardı.

Sen evinde 5'ten aşağıya ye ben seni başarılı sayacağım ahan da buraya yazdım

Hiç Sporting maçı izlemiş mi acaba.

Oguzhan kardesim gercekci olmamiz gerekirse evinizde bu gece yediginizin 2 katını iteleyecekler size. Sen de kenardan izleyeceksin bu tiyatroyu.

Geri
Üst Alt