Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Dünkü maçtan sonra artık iyice iddianamenin açıklanmasına kilitlendim.Futbol falan pek umrumda değil artık.

Emir'e MHK başkanı bile katılmıyor.

Yusuf Namoğlu:KIRMIZI KARTLAR HATALI, KÖTÜ YÖNETİMİN SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK; KENDİSİ DE BİZ DE BUNU KABUL EDECEĞİZ.

Radyo Spor | News

Geçen haftalarda TRT Spor'da Bünyamin Gezer'i dinliyorum adam diyor ki "Roberto Carlos'un topun üstünden atlayıp Alex'in attığı gol ofsaytmış hocam maçtan sonra gördük napalım. " .. Bunun üstüne adam bir de pişkin pişkin gülüyor.. Karabük maçını katletti MHK bir daha görev vermedi.. Şimdi sorarım size maçtan sonra hata anlaşılmış anlaşılmamış ne fayda ? Abdullah Yılmaz denen insan müsvettesi geçen sene Volkan eliyle topu aldığında ona kırmızı kart veremeyen biri.. Belli ki çok net kötü hakem bu.. Neden bizim maça veriyorsun.. Bu puanların özrü olur mu sorarım size.. Kaç maç oldu bir özürle geçiştirilir mi ? Çıldırmamak mümkün değil !

Ayrıca yazıyı okudum ve çok saçma olduğuna kanaat getirdim.. Fatih Terim 2.yarıda 2-2'yi yakalamamızı sağlayan kişidir.. Fakat hakem ona da engel olmayı bildi ve en iyi oyuncu olan Sabri'yi attı.. Sabri'nin dellenmesine laf edenleri de anlamıyorum.. Şu kadar söyleyeyim; Sabri verilecek en sakin tepkiyi verdi.. Maç öyle bir noktaya gelmişti ki sakin olmak mümkün değildi.. O pozisyon ve öncesindeki 3 pozisyonda Sabri dokunmuyor Antep'liler yerde.. Maç 2-1 bitseydi verdiğin taktiksel tepkileri haklı bulabilirdim ama malesef 45+1'den sonra yaşanan olayların ne Fatih Terim ne de oyuncularla bir ilgisi yok..

emir reis kendini daha iyi anlatmaya basladiginda hakliligi gorulebiliyor

ama ilk yazisi olmamisti

ozet olarak gorunen koy kilavuz istemez

hatalari taraftar terimdende yonetimdende iyi biliyor

antebin yaptigi paslasmalarin yuzde 20 sini yapamadik bu sezon toplamda

bunun sebebini konusmak lazim

transfer olayi ise zaten komedi

takimda karsisina adam gelince calim atabilecek bir futbolcumuz var

oda on liberomuz:)

yüzde 98 ine katıldığım yazı olmuş..

kimse kimsenin GSARAYlılığını sorgulayamaz doğru bana göre ben metin oktaydan sonra en iyi GSARAYlıyımdır..sebebi de hazırlık maçı bile olsa her yenilgisinden sonra uykusuz işe gitmelerimdir..

başlığı açan arkadaş dün hakeme rağmen kazanabilirdik en azından puan alabilirdik demek istiyor yüzde yüz doğru..

20 yıldır futbol maçı izliyoruz bu hakemden 5 kat aleyhine karar verilen takımlar bu derece amatörce çığırdan çıkıp kendilerini kaybetmiyorlar..

1 kişi eksiğiz 2-2 yi bulmuşuz yediğimiz golün tek açıklaması olabilir:kontrolü soğukkanlılığı kaybetmiş takım beraberliği bile düşünemiyor aklı "şerefli mağlubiyette"

muslere için yazdıklarını haftalardır içimde tutuyordum o maliyetle yaptığı hatalar için sadece sevimli yüzünün hatrına o da..

futbol anlayışı felsefesi çok dillendirelen terimin tek numarası önde baskı ve pres miş galiba..

takım 15 dakikalık presten sonra bitiyor..bunu kaya çilingiroğlu bile farketmiş GSARAYın göze hoş gelen ama garip bir futbolu var dedi kafası çalıştığı oranda anlatabildi gördüğü tuhaflığı..

teknik ve iyi zekalı adamlarla top kaparak gol atarız bir şekilde can siparene savunarak maçlar kazanırız ama hayalini kurduğumuz GSARAYın oluşumu için zerre ilerleme olmaz geçecek sezonlar boşa geçer..

arkadaşın sistemsizlik dediği şey bu galiba..

plansız, şuursuz skora rakibe dakikaya bağlı değişmeyen (hatta olmayan) anlamsız bir topu geveleme hücum tarafımız..

İNŞALLAH ben ve başlığı açan arkadaş yanlış görüyoruz hissettiklerimiz yanlış şeylerdir..

GSARAYımız bu sene ve sonra beni ve bizi hep mesud eder..

Beyler Yusuf namoglunun aciklamasindan bu hakemin de defterinin duruldugunu anliyoruz.Bu bir maci kaybettirse de eger bu hakem ,hakemlikten silinirse ulke futboluna ve barisina buyuk katkidir. Ben bunun icin 3 puan ve 2 oyuncumu feda ettim ama olsun valla sevindim bu aciklamaya ne yalan soliyim.Bu ve bunun gibiler feneri de bizi de kimi katlederse etsin tarihten silinmeliler.Ben kendi payima tesekkurler mhk baskani diyorum,suana dek iki tane sacma sapan adami devre disi biraktilar.Suan hedef halis ozkahya olmali.

hadi lan ordan.. hakem katletti lan takimi.. mormalmi kaldi adamda.. musleraya yükleniyorsunuz.. rakip 5 adam fazla oynadi.. Hepsiyle gurur duyuyorum.

Yusfu Namoğlu, "Maçın içerisinde hataları var; ama bununla birlikte kritik olumlu kararları var. Abdullah Yılmaz'ın en önemli hatalı kararı Servet'e gösterdiği kırmızı karttı. Bu kararı kendisi verdi. Yardımcısının yardımıyla bu kararı vermedi. "

Ben şunu okudum yeter bana orta hakem kurban esas tetikçi yan hakem.

Yusfu Namoğlu, "Maçın içerisinde hataları var; ama bununla birlikte kritik olumlu kararları var. Abdullah Yılmaz'ın en önemli hatalı kararı Servet'e gösterdiği kırmızı karttı. Bu kararı kendisi verdi. Yardımcısının yardımıyla bu kararı vermedi. "

Ben şunu okudum yeter bana orta hakem kurban esas tetikçi yan hakem.

yan man hakem hakemdir.. bu karari futbol bilmeyen bir adam bile dogru verir..

Bu macta takimi bitiren en onemli unsur golluk pozisyonlarda topu caldigimizda faul veren, Servet'e sari kart yerine kirmizi kart veren gerizekali hakemlerdir. Ondan sonra Kazim'in sakatlanmasi ve yerine Eboue'nin girmesidir. Diger seyler bunlardan sonra gelir. Emir'in oynayisimizla ilgili laflarina katiliyorum ama bu macta hakemlerin hiyarligi ve sakatliklar istedigimiz oyunu oynamamiza engel oldu.

Dun bu topıgı yazan arkadasa cok tepkı gösterdım, bugun butun yorumcuları okuyunca ne kadar haklı oldugumu anladım, renktasın ıyı nıyetlı oldugundan suphem yok, ama macı bır daha ızlemesını tavsıye edıyorum..

son olarakta eboue ve rieria'nın ılk on bır ıcın yeterlı olmadıgını belırtmek ıstıyorum, onlar yuzunden kanatlar felc oldu, devre arası transfer şart..

Şimsi yazacaklarım Emir Satriani'yi kızdıracak ama forumda düşünce özgürlüğü varsa yazacağım. Maçı kendi sahamızda 4-2 kaybetmişik, Terim'in yine birçok hatası var. Bunları doğru bir şekilde sıralamışsın. Böyle bir konuya, provakatifçe hakemi karıştırmanın ne gereği manası vardı. Sonuçta maçı katleden Terim'i kendi elinle kahraman yaptın 4-2 yenildiğimiz bir maçtan sonra. Terim'in hataları arada kaynadı gitti. Bu başlık hakem başlığı gibi olmuş. Terim'i bu başlıkta madde madde eleştiren bile şikebahçeli yapıldı.

Ben genel olarak ve sadece antep maçına bakmadan eleştirmek istiyorum.Biz ilerde iyi oynamıyoruz.Kanat oyuncu sayısı 0 sıfırrrr. Kaliteli yerli oyuncumuz yok bu büyük bir eksiklik bence. Bari kaliteli yabancı oyuncumuz olsa dicem Melo dışında kimse yok. Hal böyle olunca deli dana gibi biraz baskı yapıp gol bulamayınca atamayana atarlar felsefesiyle gol yiyoruz. Ama antep maçı bence tamamen hakem faciasıdır. 1-0 öne geçip hakem sayesinde maç verdik.Namoğlumu bilmemne oğlumudur nedir o bile hakemi suçladı.

Bu maçta Fatih hocanın ve futbolcuların hiçbir günahı yok.Servetin hareketi şık deil ama kırmızılıkta değil.Devre arası kaliteli yerli ve yabancı oyuncu almazsak bu sezon bitmiştir benim için...

2002-2004 sezonlarının bilindik sloganı

2002-2003 sezonu 2. olduk (Nasıl 2. olduk bunu herkes biliyor 100.yıl saf satasına kurban gittik)

Yarısında gittiği sezonda 6. olduk

5.5 sene çalıştı 4 1.lik 1 2.lik

ve sadece son sezonunun yarısında çok başarısız oldu.

Millete laf atıyorsun ya geçmişi hatırlamıyorsunuz balık hafızalısınız diye önce sen kendine bak be balık.

Bu yazıyı gösterseler ve sence kim yazmıştır deseler ercan saatçi derdim. Sakin biraz...

2002-2003 sezonu 2. olduk (Nasıl 2. olduk bunu herkes biliyor 100.yıl saf satasına kurban gittik)

Yarısında gittiği sezonda 6. olduk

5.5 sene çalıştı 4 1.lik 1 2.lik

ve sadece son sezonunun yarısında çok başarısız oldu.

Millete laf atıyorsun ya geçmişi hatırlamıyorsunuz balık hafızalısınız diye önce sen kendine bak be balık.

yarisinda gitmedi, mart ayinin ortasinda gitti, ligi 7. bitirdik kupadan da rizeden sahamizda 5 yiyerek elendik

yarisinda gitmedi, mart ayinin ortasinda gitti, ligi 7. bitirdik kupadan da rizeden sahamizda 5 yiyerek elendik

Tamam sonrasında da bişey değişmedi orası önemli değil hadi 1 sene olsun son seneye bakarak adamın bütün kariyerini un çuvalına koyuyorlar sanki hersenesi rezillikmiş gibi konuşuyorlar sorun orada.Hangi teknik adamın kariyeri hersene başarılarla dolu doludur ki adam 6 senede 1 kez başarısız olmuş ve buda akıl almaz ön yargılar oluşturmuş.Kaldı ki Olimpiyat Stadı rezilliği ve Yönetim zaafıyeti o yıl zirvedeydi.Güven tazelemek için istifa ediyorum dedi arkasında seçim kazanmak isteyen başkanımız durmadı ve getirirken kazandığı seçimleri göndererek yine kazandı.

O son senenin tek suçlusu Terim değildi bir çok faktör vardı kendiside hatalıydı ancak şimdi vurun kahpeye diyerek bilip bilmeden sallamak çok acayip geliyor.

Geri
Üst Alt