- 2 Nisan 2012
- 43.787
- 22.574
- 2.888
Lemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan
yanlışım varsa düzeltirsiniz
Ocak başında oynamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan
Frankowski.1 transfer daha yapmaya çalışacağız.
FT hocam ters yatırıp düz seviyordu, bence okan hocanın da artık böyle bi kredisi oluştuFT hocama bu soru sorulsa frankowski yide istiyorum yönetime söyledim falan derdi![]()
Ocak başı 30 dk oynamış yaw. :dGüzel saladın ha aralığın başında oynadı.![]()
Alacaksın o transferi
Hass aralık mı yazdım lan, ulan gördüğümü de yazamıyorum artıkOcak başı 30 dk oynamış yaw. :d
ocak 6 mı 9 mu neLemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan
Ocak 6da 30dk oynamis en sonLemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan
Kırpma değil, satır aralarini okudum Melihcimneden hocamızın söylediklerini kırpıyorsun üstat.
olmuyor böyle![]()
Hass aralık mı yazdım lan, ulan gördüğümü de yazamıyorum artık
Fatih terim gibi diyebilir mi yav bu irfancani viscayi istiyorum diye onyekuru da gelsin der niAyrıca 1 ne yav 2 tane alınacak diyeceksin en azından 1 tanesi garanti olacak.
Kırpma değil, satır aralarini okudum Melihcim
Demekki beğenmiş almış.Okan Buruk: "Carlos çok çabuk adapte oldu. İyi bir karakter, iyi bir insan. Özellikle Davinson'un burada olması, milli takımdan arkadaşı olması, beraber oynamaları ve iletişimleri gerçekten birçok şeye bakıyoruz. İyi bir aile babası olması, iyi bir karaktere sahip olması, oyun özellikleri, tabii ki sertliği ve çabukluğu bizim için önemli. O yüzden tercih nedenlerimizden biri de özellikle bu oldu. Birçok mevkide kullanabiliyoruz, yani 3'lüde yine sağ tarafta kullanabileceğimiz bir oyuncu. Hem 4'lüde kullanabileceğimiz hem de sağ bek ve orta saha pozisyonlarında oynayan bir oyuncu."