GSC Haber Okan Buruk: "1 transfer daha yapmaya çalışacağız"

Alacaksın o transferi
OKanlul.webp

"Ben mi ödeyeceğim Barış ?! Ben mi vereyim parasını ?!"

Lemina son maçını aralık ayının ortasında oynamış sanırım. 30 dk falan

yanlışım varsa düzeltirsiniz
Ocak 6da 30dk oynamis en son

Ama antreman eksigini bilemiyoruz. Kero admim gerci 1 haftaya kadar takim antremanlarina cikmis dediydi yaptigi istihbartla

Lemina en son Ocak basinda 30 dk oynadi zaten o macta hocayla takistilar. Sonra Fitor'u getirdiklerinde o kendisini oynatmak istediyse de kalmak istemedi. Arabistan'a gidemeyince bize geldi.

Barış-cezalı
Yunus-sakat

Olduğu zaman takımda kanat kalmıyor

Jelert-hep verimsiz
Jakobs-hep sakat

Dışında orjini bek olan oyuncu yok.

Bir de Sallai var et mi balık mı belli olmayan işte ve biz hala kanat almıyoruz son ana bırakıyoruz kovalıyoruz diyerek.

Yapmayın niteliği geçtim nicelik olarak bile eksiğiz. Kaldı ki nitelik olarak da Barış ve Yunus dışında eksiğiz

Okan Buruk: "Carlos çok çabuk adapte oldu. İyi bir karakter, iyi bir insan. Özellikle Davinson'un burada olması, milli takımdan arkadaşı olması, beraber oynamaları ve iletişimleri gerçekten birçok şeye bakıyoruz. İyi bir aile babası olması, iyi bir karaktere sahip olması, oyun özellikleri, tabii ki sertliği ve çabukluğu bizim için önemli. O yüzden tercih nedenlerimizden biri de özellikle bu oldu. Birçok mevkide kullanabiliyoruz, yani 3'lüde yine sağ tarafta kullanabileceğimiz bir oyuncu. Hem 4'lüde kullanabileceğimiz hem de sağ bek ve orta saha pozisyonlarında oynayan bir oyuncu."

transferleri okan buruk yapmasın verin topçuyu buna oynatsın söz hakkı olmamalı.

Okan Buruk: "Carlos çok çabuk adapte oldu. İyi bir karakter, iyi bir insan. Özellikle Davinson'un burada olması, milli takımdan arkadaşı olması, beraber oynamaları ve iletişimleri gerçekten birçok şeye bakıyoruz. İyi bir aile babası olması, iyi bir karaktere sahip olması, oyun özellikleri, tabii ki sertliği ve çabukluğu bizim için önemli. O yüzden tercih nedenlerimizden biri de özellikle bu oldu. Birçok mevkide kullanabiliyoruz, yani 3'lüde yine sağ tarafta kullanabileceğimiz bir oyuncu. Hem 4'lüde kullanabileceğimiz hem de sağ bek ve orta saha pozisyonlarında oynayan bir oyuncu."
Demekki beğenmiş almış.

Geri
Üst Alt