Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Hoca ne zamandan beri oyuncuları ortaya atıyorsun? Bu yakışmadı sana.

aboooo

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."

Hocam futbol bu bugün kötüydük baştan sona olan oldu kötü skor aldık ama ne gerek var zahayı ziyechi hedef göstermeye tek onlar mı kötüydü tepeden tırnağa herkes kötüydü önümüzde yeni bir sezon ve şampiyonlar ligi playoffu var ilk maçtan yapma böyle açıklama

Zahayi bitiren açiklama yapiyorsun mesela.Zaha istekli oynuyor begenirsin beğenmezsin.Oyuncuyu karşina aldin ne kazandin.

Sonunda biraz dökülmüş Zaha ve Ziyech konusunda. İkisiyle olmaz demiş, Zaha'ya da açık açık 11 olamazsın demiş.

Cımbızla çekilmiş bir laf.

Hocam biraz sinirle stadın futbol değil olimpiyat stadi olduğunu vurgulamış.

Bu mağlubiyetten sonra doğru cümleleri bulmak kolay değil.

Yalniz bunlar panik yorumlari. Hoca normalde pek isim vermezdi. Bundan sonra Zaha takimda oynayamaz. Resmen ustunu cizmis. Yillik 7 milyon euro bir tarafimizda patladi.

aboooo

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."
Hsjshshs bu ciddi mi şaka falan mı

Olm mac 2-0‘ken niye orta sahayi bosalttin.kerem Demirbay’i yalniz basina birakip Baris-Yunus-Zaha uclusu yapip ileride de Bats-İcardi tuttun bana onu anlatsana. Birak sahaydi zemindi sezon basiydi tirivirilarini. Hikayeden gazel okuma salak yok karsinda. Cikmis Zaha reaksiyon veremedi diyo bide utanmaz herif. Ulan ben Zaha’nin yerinde olsam sahaya girmem su takim su haldeyken hala adama laf ediyo. Agir sictin agiz rezil ettin bizi bu gece.Parma macinda dalga gectik gulduk eglendik sacma sapan seyler yaptin diye de kupa finalinde boyle salakliklari nasil yaparsin ya. 5 yedin ulan 5. Galatasaray tarihine bi kupa daha kazandirabileceginiz bi gunde bjk’den 5 yedin. Tarihe kara leke olarak yazilacak,yillar boyu dalga malzemesi olacak su mac. Utanmaz adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle birisi hoca falan olamaz. İlk ciddi faciada futbolcuları satıyor.

Hocam Anadolu takımı gibi oynadık. Bahane kabul etmiyoruz. Üstelik Zaha hakkında da isim vererek söylemen hoş olmamış neredeyse tüm takım batırırken.

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

Açıklamaya bak, Allah senin belanı versin !!! Kerem Hatay maçında yine 11 de..

2 gün önce sezonu etkilemez dedin kupa maçı için ama sezon öncesi kupa maçından dolayı Zaha'yı yiyorsun.

Anlamsız işler.

Geri
Üst Alt