Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Bir kaç haftaya lig biter...
Duyum mu aldın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaç haftaya lig biter...
Merak ediyorum cünkü önümüzdeHoca 5 ilk 11 oyuncusunu sonradan sokarak aslında bu maçı hazırlık maçı olarak kullandı. Feda edilmiş bir 2 puan olarak gördüğünü düşünüyorum. Umarım telafisini çabucak yaparız dediği gibi.
Kerem ve Mertens'in pozisyonlarını yok mu sayıyoruz? Takım kötüydü de 1 tane pozisyonumuz var tarzı abartılara da gerek yok.Icardinin kafasi disinda 90 dk bir tane atraksiyonun yok. 10 tane pozisyona girersin rakibi ezersin atamazsın sonra gelir hocaya sallarsın ok o zaman skorkolik olursun. Bu igrenc mactan sonra nasil skorkolik olunuyor yaw.
Ligin en zayıf takımlarından biri ile oynadık. O oluyor.Noluyo loo , kendinize gelin. Iyiki sezonun acilis macinda deplasmanda bi berabere kaldik. Bu ne ya daha ilk günden hocayi göndereceksiniz.
Dürüm aldım. Bu nasıl bir alıntı?Duyum mu aldın?
Bakalım ben olsam bir an önce torreirayı oynatmanın yolunu bulurdum şimdiye kadar. Ha bir de hull city ile maç yapalım diyen cinfikir kimse onu da kovmanın yolunu arardım.Merak ediyorum cünkü önümüzde
Trabzon macindan sonra iki deplasman Maci var.
Bir anda 4 mactan 4 puan toplama ihtimali bu futbol ile süpriz olmaz
Gecen sezon düsen giresuna karsi kendin sahinda 3 puani verdin.Ligin en zayıf takımlarından biri ile oynadık. O oluyor.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayseri transfer yasağı var. Biz rashica dışında kadroyu koruyup ekstra bir sürü hamle yaptık. Kıyaslanamaz.Gecen sezon düsen giresuna karsi kendin sahinda 3 puani verdin.
Dürüm aldım. Bu nasıl bir alıntı?
Bir kaç dediğin ucu açık bir kavram. 3 de olur 5 de, 10 da.
Belki de sen oyuncularla beraber olmazsın hocam... hayat..."... Onu görmezsek zaten oyuncular bizle beraber olmaz..."