Okan Buruk: "%100 olmak için birkaç haftaya ihtiyacımız var"

Hoca 5 ilk 11 oyuncusunu sonradan sokarak aslında bu maçı hazırlık maçı olarak kullandı. Feda edilmiş bir 2 puan olarak gördüğünü düşünüyorum. Umarım telafisini çabucak yaparız dediği gibi.
Merak ediyorum cünkü önümüzde

Trabzon macindan sonra iki deplasman Maci var.

Bir anda 4 mactan 4 puan toplama ihtimali bu futbol ile süpriz olmaz

70den önce yaptığı değişikliklere pişman gibi duruyor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noluyo loo , kendinize gelin. Iyiki sezonun acilis macinda deplasmanda bi berabere kaldik. Bu ne ya daha ilk günden hocayi göndereceksiniz.

Lanet olası pandeminin ürünü 5 oyuncu değişiklik hakkı kalkmalıdır! 2 farklı takım izliyoruz birbirlerine alışana kadar maç bitiyor

Hocaya sallıyor herkeste kim oynayacak orta 3 lü yapın, berkan yedek çocuk yetenek belli çabalıyor sergio uyku modu yerine midsjö koysan pas atamaz 2 li 6 gibi olur berkanla demirbay vşra bismillah kim nereye koşar onu bilmez ki haftaya bence banko oynayacak buna rağmen, bize lucasın iyileşmesi ve sağlam bir çift yönlü 1 değil 2 orta saha lazım, mertensi 3 güne bir biraz daha oynatırsan bu yaşta kopar bir yeri erken bırakır futbolu

Icardinin kafasi disinda 90 dk bir tane atraksiyonun yok. 10 tane pozisyona girersin rakibi ezersin atamazsın sonra gelir hocaya sallarsın ok o zaman skorkolik olursun. Bu igrenc mactan sonra nasil skorkolik olunuyor yaw.
Kerem ve Mertens'in pozisyonlarını yok mu sayıyoruz? Takım kötüydü de 1 tane pozisyonumuz var tarzı abartılara da gerek yok.

Hava sıcaklığı falan dersen boş muhabbet der herkes iyi o zaman Adanademirspor çıkmasın maçlara Ağustos ayında...

Beyler sakin, evet kötü oynadık ama ilk maç. Destek olalım, yoksa fenerlilerin istediği ortam olacak.

Daha iyi olacağız 💪

Merak ediyorum cünkü önümüzde

Trabzon macindan sonra iki deplasman Maci var.

Bir anda 4 mactan 4 puan toplama ihtimali bu futbol ile süpriz olmaz
Bakalım ben olsam bir an önce torreirayı oynatmanın yolunu bulurdum şimdiye kadar. Ha bir de hull city ile maç yapalım diyen cinfikir kimse onu da kovmanın yolunu arardım.

Okan Buruk: "Icardi geç katıldı, Bakambu geç katıldı, Halil geç katıldı, Zaha geç katıldı. Özellikle hücum bölgesindeki oyuncuların birçoğu sezon başı kampında bizimle değildi."

Geri
Üst Alt