Okan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı

Bunu savunan olmasin, ciban baslarindan biride bu. durmadan oyuncu alip verim alamadi kendilerinden, Zahaya resmen mobbing uyguladi, herifi maasinin büyük kismini biz ödüyoruz gitti yerde neden? Okan buruk efendi öyle istedi diye, cünkü bir kere bir adam okanin gözünden düstüyse bir daha messi vari oynasa sans vermez , en iyi örnek yusuf onuda kazanmak yerine kiralik gönderdi, sezon basi yusuf cok iyi deyip birdaha sans vermedi. iddaa edemem ama aynen söyle bir konusma gecmistir dursunla okanin arasinda.

O.B: Baskan bu Zahaya sinir oluyorum, vurdum duymaz tavirlari beni delli ediyor, sutlayin sunu ve yerine bir oyuncu alin.

D.Ö: Hay hay okancim, aynen öyle yapariz.

aradan zaman gecer Zaha gitmis olur ama ne gelen var ne giden.

O.B: Baskanim vurdum duymaz Zaha gitti sagolda yerine neden 10+ milyon Euro bonservizli oyuncu gelmedi?

D.Ö: Okancim kasada para yok, Kerem icin talip varmis onu gönderirsek yerine mutlaka bir Kanat getirecegiz.

O.B: Tamam baskan zaten taraftarla arasi iyi degil, iyi bir bonservis aliyorsak gönderin ama yerine hemen bir Kanat getirin.

aradan yine zaman gecer Kerem gitmis ama hala ne gelen var ne giden.

O.B: Baskan ne oluyor iki kanat oyuncu gönderdik hala kimse gelmedi? Hani benim yeni 10+ milyonluk fisek gibi kanat oyuncum?

D.Ö: Okancim almak istedimiz oyuncular ya sorun cikariyor yada Külübü.

O.B: Peki ne olacak Baskan?

D.Ö: Elindeki kadro ile idare et Okancim.

O.B: Baskan ne diyorsun sen? Ben nasil bu kadar dar bir kadro ile anadolu takimlarina karsi sov yapacagim? Bana ligin cok üstünde bir kadro gerek ki sampiyon olayim.

D.Ö: Okancim idare et, hersey bu kadar kolay olsa sana ne diye okadar para veriyoruz?

O.B: Ben simdi ne yapacagim bu kadro ile ne kadar kötü bir TD oldugum resmen ortaya cikacak, halbuki genis pahali bir kadro ile son bir dans edip italya bir üst seviye takima transfer olacaktim....

Ya hocam sen sürekli yönetimi korursun ağzını açıp laf etmezsin. Bunlar sana iki transfer sözü verir son gün transferi kapattık derler.

Sadece bir tane geldi.
Seni de kandırdılar Okaaannnn

garaj.jpeg

Aynen Garaaaj kaaatıııı ifadesi gibi bir süreçti.

Ali Turap'ın milli takımda nispeten "süre almalı artık ufaktan" dedirten görüntüsü varken Ümraniye'ye gönderilmesine onay vermek çok garibime giden iş.

zaten çok derinlik yok beklerde...ne alaka yani

Aldın mı hoca iki transferi?

Burhan Can Terzi bile senden daha iyi duyumcu. Hocam olmuyor işte, transfer duyumu verme artık.

Yeni mi aklına geldi Okan hoca? Transfer isteyen hoca gitsin City’i, Madrid’i yönetsin.

seni artik kimse sallamiyor demek ki

Aldın mı hoca iki transferi?

Burhan Can Terzi bile senden daha iyi duyumcu. Hocam olmuyor işte, transfer duyumu verme artık.

Geldi mi 2 transfer Okan ?

Yeni mi aklına geldi Okan hoca? Transfer isteyen hoca gitsin City’i, Madrid’i yönetsin.
:asd:

Hangi diziliş ile oynadığın benim için önemli değil bu saatten sonra. Benim için önemli olan iyi bir oyun ve kazanan takım görmek. İstersen kalede Icardi'yi oynat bu saatten sonra. Savunmadan topla çıkmak vs de istemiyorum, fizik kalite olarak üst düzey bir takım görmek yeterli benim için.

Zaten bu kalitedeki oyuncuların fizik kalitesini yukarı çektiğin anda kazanmama ve oyun olarak üstünlük kurmama şansın yok. Tek yapmanız gereken takımın sağlıklı kalması ve fizik olarak karşı takıma ezilmemesini sağlamak.

Transfer konusuna gelirsek, iyi bir orta saha ile ligi süpürürdük ama siz bunu görmek istemeyip bizimle dalga geçtiniz. Elimizde Bats ve Icardi varken Osimhen'i transfer edince 12 kişi ile oynamıyoruz öyle değil mi? Ya da takımda Yunus,Yusuf,Barış ve Ziyech gibi sağ açıkta oynayabilen 4 oyuncu varken Sallai transferi ile 12 kişi oynamıyoruz değil mi? Bu şekilde yapılan Sallai transferi sadece taraftarın gazını almak için yapılmış bir transfer bence, normal şartlarda Sallai transferi bizim için çok iyi bir transfer. Mesela Tete,Ziyech,Zaha transferleri yerine o sene Rashica ayrılığı sonrası, yerine Sallai alınsaydı, sol açığa da Sallai tarzı diri bir oyuncu, Ndombele yerine daha iyi bir orta saha vs alınsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk şu an.

O yüzden bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek Muslera,Mertens,Ziyech'ten çıkıp, 1 yaş daha yaşlanacak Icardı'yi Arap yarımadasına güzel paraya okutmak gibi planlamalar yapılıyordur umarım.

Muslera-Meret
Mertens-Shaparenko
Ziyech yerine de sol stoper Boscagli transferi.

Meret,Shaparenko ve Boscagli sözleşmesi bitiyor.Icardi'den gelecek para ile Jonas Wind transferi yapacaksın. Hem takımı gençlendirip hem de fizik kaliteyi artıracaksın.

Zaten en büyük sıkıntımız bu planlamaların bir türlü yapılamıyor oluşu. Pilav günleri, kupa ile şehir şehir gezmeler, kendi reklamlarını vs yapmak çok daha önemli.

Geri
Üst Alt