Hangi diziliş ile oynadığın benim için önemli değil bu saatten sonra. Benim için önemli olan iyi bir oyun ve kazanan takım görmek. İstersen kalede Icardi'yi oynat bu saatten sonra. Savunmadan topla çıkmak vs de istemiyorum, fizik kalite olarak üst düzey bir takım görmek yeterli benim için.
Zaten bu kalitedeki oyuncuların fizik kalitesini yukarı çektiğin anda kazanmama ve oyun olarak üstünlük kurmama şansın yok. Tek yapmanız gereken takımın sağlıklı kalması ve fizik olarak karşı takıma ezilmemesini sağlamak.
Transfer konusuna gelirsek, iyi bir orta saha ile ligi süpürürdük ama siz bunu görmek istemeyip bizimle dalga geçtiniz. Elimizde Bats ve Icardi varken Osimhen'i transfer edince 12 kişi ile oynamıyoruz öyle değil mi? Ya da takımda Yunus,Yusuf,Barış ve Ziyech gibi sağ açıkta oynayabilen 4 oyuncu varken Sallai transferi ile 12 kişi oynamıyoruz değil mi? Bu şekilde yapılan Sallai transferi sadece taraftarın gazını almak için yapılmış bir transfer bence, normal şartlarda Sallai transferi bizim için çok iyi bir transfer. Mesela Tete,Ziyech,Zaha transferleri yerine o sene Rashica ayrılığı sonrası, yerine Sallai alınsaydı, sol açığa da Sallai tarzı diri bir oyuncu, Ndombele yerine daha iyi bir orta saha vs alınsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk şu an.
O yüzden bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek Muslera,Mertens,Ziyech'ten çıkıp, 1 yaş daha yaşlanacak Icardı'yi Arap yarımadasına güzel paraya okutmak gibi planlamalar yapılıyordur umarım.
Muslera-Meret
Mertens-Shaparenko
Ziyech yerine de sol stoper Boscagli transferi.
Meret,Shaparenko ve Boscagli sözleşmesi bitiyor.Icardi'den gelecek para ile Jonas Wind transferi yapacaksın. Hem takımı gençlendirip hem de fizik kaliteyi artıracaksın.
Zaten en büyük sıkıntımız bu planlamaların bir türlü yapılamıyor oluşu. Pilav günleri, kupa ile şehir şehir gezmeler, kendi reklamlarını vs yapmak çok daha önemli.