Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 hafta sonra maç kayıpları başlayınca hoca transfer istedi yönetim yapmadı diye hoca savunulacak. Bu beyanatların sebebi bu. Kendini korumaya almaya çalışıyor. Siz transfer işinden ne anlarsınız marketten ekmek almaya benzemez diyordu. Alsın şimdiLütfettiği hocam, şampiyonlar liginden elendik ,çok basit bir takıma 35 milyon euro para kaybettik,prestij kaybını falan saymıyorum. 2 Sene şampiyon olan kulübü el birliğiyle kaosa sürüklediniz.
Kesinlikle katılıyorum. 12 kişiyle mi oynayacagiz hocam diye sormak lazım simdi, kendisi batirdi ve cv sini kariyerini kurtarmaya çalışıyor.2 hafta sonra maç kayıpları başlayınca hoca transfer istedi yönetim yapmadı diye hoca savunulacak. Bu beyanatların sebebi bu. Kendini korumaya almaya çalışıyor. Siz transfer işinden ne anlarsınız marketten ekmek almaya benzemez diyordu. Alsın şimdi
Erden Timur Sportif Direktör değildi. Transfer hedeflerini kendisi belirlemiyordu. Yaptığı sözleşmeler sağ olsun minimum zararla çıktık tutmayan işlerden.Erden Timur 'un leş transferlerine rağmen takımı 2 sene üst üste şampiyon yapmış. Takdir edilesi hoca.
Bakkal miti bitmiştir.3-4-3,3-5-2,4-4-2 bunların hepsi bambaşka şeyler bakkaldan alırmış gibi bahsetmiş. Tarihin en büyük t. bütçesini verdiğimiz hocaya bak
Yusuf Yusuf mu?Yusuf Yazıcı ve Yusuf Sarı ho
Aynen, rakipler Yusuf YusufYusuf Yusuf mu?
Sonu da Hamzaoğlu gibi olacak bu gidişle.Ben hayatımda bu kadar ne istediğini bilmeyen sadece herşeyini yönetime bırakmış bi hamza Hamzaoğlu diye bir TD gördüm biride ahanda bu okan. Bitti benim gözümde okan falan kendi cebini düşünen bir madam olduğu ortaya dönülmüştür benim nezdinde
Onun gibi yok olup gidecek haberi yokSonu da Hamzaoğlu gibi olacak bu gidişle.