Okan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı

Lütfettiği hocam, şampiyonlar liginden elendik ,çok basit bir takıma 35 milyon euro para kaybettik,prestij kaybını falan saymıyorum. 2 Sene şampiyon olan kulübü el birliğiyle kaosa sürüklediniz.

Buda suçlu bununda suçu az değil. Para tatlı geldi yaydı ken dini

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Lütfettiği hocam, şampiyonlar liginden elendik ,çok basit bir takıma 35 milyon euro para kaybettik,prestij kaybını falan saymıyorum. 2 Sene şampiyon olan kulübü el birliğiyle kaosa sürüklediniz.
2 hafta sonra maç kayıpları başlayınca hoca transfer istedi yönetim yapmadı diye hoca savunulacak. Bu beyanatların sebebi bu. Kendini korumaya almaya çalışıyor. Siz transfer işinden ne anlarsınız marketten ekmek almaya benzemez diyordu. Alsın şimdi

2 hafta sonra maç kayıpları başlayınca hoca transfer istedi yönetim yapmadı diye hoca savunulacak. Bu beyanatların sebebi bu. Kendini korumaya almaya çalışıyor. Siz transfer işinden ne anlarsınız marketten ekmek almaya benzemez diyordu. Alsın şimdi
Kesinlikle katılıyorum. 12 kişiyle mi oynayacagiz hocam diye sormak lazım simdi, kendisi batirdi ve cv sini kariyerini kurtarmaya çalışıyor.

Umarım yapılır bu 2 transfer, madem 3-5-2 oynamak için bir maceraya kalkıştık 1 kanat/bek ve 1 orta sahanın alınması gerekiyor bu takıma

Erden Timur 'un leş transferlerine rağmen takımı 2 sene üst üste şampiyon yapmış. Takdir edilesi hoca.
Erden Timur Sportif Direktör değildi. Transfer hedeflerini kendisi belirlemiyordu. Yaptığı sözleşmeler sağ olsun minimum zararla çıktık tutmayan işlerden.

Ben hayatımda bu kadar ne istediğini bilmeyen sadece herşeyini yönetime bırakmış bi hamza Hamzaoğlu diye bir TD gördüm biride ahanda bu okan. Bitti benim gözümde okan falan kendi cebini düşünen bir madam olduğu ortaya dönülmüştür benim nezdinde

Ulan Galatasaray muhabirlerini geçtim Galatasaray teknik direktörü Okan Hoca'nın verdiği haber bile tutmuyor

Buna beceriksizlik mi denir yalancılık mı inanın karar veremiyorum

Geldi mi transferler hocam. Bize haber vermiyorlar. sen takımın içindesin belki haberin vardır.

Geri
Üst Alt