GSC Haber Okan Buruk: "20. dakika penaltımız verilmedi! MHK başkanını görmüyoruz hiç"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772912948978.webp

Okan Buruk: "Uzun zamandır kaybetmeyen bir takımı yendik. Beşiktaş'ı yenmekten çok, şampiyonluk yolunda aldığımız yola sevindik. 3 gün sonra bir Avrupa maçı oynayacağız. Bir süre sonra lig maçında eksik olacağız. Ligde ben de olmayacağım. 4. hakemin de iletişimi kötü. Maça, galibiyete sevinmedim. Durup dururken bana sarı kart gösterip cezalı duruma düşürdüler. Bu kadar keyfi kararlar verildi. Hepimiz mutsuz oluyoruz. Biz de kötü futbol oynattığımızda eleştiriliyoruz. Hep aynı şeyleri konuşmaktan futbol konuşamıyoruz."

Okan Buruk: "3-4 tane gol atma şansımız vardı. 10 kişiyle de yakaladık. Oraya doğru gittik. Maça düşündüğümüz gibi başladık. Rakip önde tekli karşıladı, topu bize bıraktılar, bunu bekliyorduk. Orada topa sahip olduk, pozisyonlara girdik. Son pasları iyi atsak skoru artırırdık. 20. dakikada verilmeyen bir penaltımız var. Maçın skorunu daha erken kırabilecek bir penaltıydı."

Okan Buruk: "İkinci yarı 10 kişi kaldık ama 10 kişiyle iyi mücadele ettik. İlk yarıda da 10 kişi kalsaydık, yine iyi mücadele edip kazanmak için elimizden geleni yapardık. Takım savunmasını doğru yaptık. Uğurcan çok iyi oynadı. Yükselen, formda ve iyi takımı yendik. 11'e 11'i değerlendirmek lazım. Baskı yapan, çıkarmayan bizdik. Lang ve Yunus'u alıyordum tam, rakip kaleye daha iyi gitmek için dar alanda iyi oyuncuları hazırlıyordum. Hayırlısı böyleymiş. Bir sonraki maç Liverpool, çok başka maç. Liverpool dönüşü Başakşehir maçı, farklı olacak. Kazanmak önemli ve değerliydi. Sadece 3 puan değil, mental olarak da bizi güçlendiren bir galibiyet oldu."

Okan Buruk: "Maçın içindeki tüm aksiyonda iki takım da mutsuz oldu.. 4 hakem de kötü günündeydi. Hem Galatasaray hem Beşiktaş hakemlerden mutsuz. Genel olarak mutsuzuz. TFF, MHK... Bizim de kötü olduğumuz yerler var, yanlışlar var. Ancak, hakemlerin bu kötü yönetimini düzeltmek için bir şeyler yapılması gerekiyor! Bu TFF'nin elinde. MHK başkanı da hiç gündeme gelmiyor. Eskiden MHK başkanları hep gündeme gelirdi. MHK başkanının da çıkıp performansların nasıl artacağını göstermeli. Her iki takım da hakemden mutsuz."

Açıklama bu değil. Kendini niye dahil ediyosun karşı taraf yapıyor mu bunu ?

versene ismi Agbadouya verilmeyen kart Murilloya çıkmayan kırmızıyı söylesene açık açık

Skora etki eden tek hata bize yapıldı ama ağlayın siz salıncaksporlular

Hocam çok sinirlenmiş ama yine derli toplu yorum yapıyor. Sakin. Biz şampiyon olacağız.

3 4 kere yazdım farklı başlıklara ama bu hakem gerçekten yasin koldan bile rezil aşağlık ve art niyetli idi

Kodumun kulübünde 4 senedir yönetici yok ki 4 senedir sadece hoca konuşuyor, yoneticiler raki balik keyfi yaparken herseyi bu adam konusuyor

Geri
Üst Alt