GSC Haber Okan Buruk: "20. dakika penaltımız verilmedi! MHK başkanını görmüyoruz hiç"

Okan Buruk: "Uzun zamandır kaybetmeyen bir takımı yendik. Beşiktaş'ı yenmekten çok, şampiyonluk yolunda aldığımız yola sevindik. 3 gün sonra bir Avrupa maçı oynayacağız. Bir süre sonra lig maçında eksik olacağız. Ligde ben de olmayacağım. 4. hakemin de iletişimi kötü. Maça, galibiyete sevinmedim. Durup dururken bana sarı kart gösterip cezalı duruma düşürdüler. Bu kadar keyfi kararlar verildi. Hepimiz mutsuz oluyoruz. Biz de kötü futbol oynattığımızda eleştiriliyoruz. Hep aynı şeyleri konuşmaktan futbol konuşamıyoruz."

Okan Buruk: "Uzun zamandır kaybetmeyen bir takımı yendik. Beşiktaş'ı yenmekten çok, şampiyonluk yolunda aldığımız yola sevindik. 3 gün sonra bir Avrupa maçı oynayacağız. Bir süre sonra lig maçında eksik olacağız. Ligde ben de olmayacağım. 4. hakemin de iletişimi kötü. Maça, galibiyete sevinmedim. Durup dururken bana sarı kart gösterip cezalı duruma düşürdüler. Bu kadar keyfi kararlar verildi. Hepimiz mutsuz oluyoruz. Biz de kötü futbol oynattığımızda eleştiriliyoruz. Hep aynı şeyleri konuşmaktan futbol konuşamıyoruz."
apoda yok o mac gider

Açıklama bu değil. Kendini niye dahil ediyosun karşı taraf yapıyor mu bunu ?

versene ismi Agbadouya verilmeyen kart Murilloya çıkmayan kırmızıyı söylesene açık açık
Rezil açıklamalar..hala genel hakem performansı türk fıtbolu falan filan..
Bıktım şu iş bilmezliklerden.Şerefsiz sergwn bin defa görmeliydi kart bundan bahset..
Her iki taraf deyipde yanına çekmeyw çalışma şunları.Görmüyorrmusum bize karşı düşmanlıklarını..

Sergen Yalçın Allah senin bin belanı versin adi şerefsiz herif. 3 senedir söke söke savaşa savaşa ligin tüm takımlarına üstünlük kurarak şampiypn olduk. Senin rüyanda göremeyeceğin şerefli şampiyonlukları yaşadık adi şerefsiz seni.

Sergen tamamen zırvalamış. Onun gibi konuşacaksa hiç konuşmasın daha iyi.

Geri
Üst Alt