GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

Tekrar ediyorum ligimizin kalitesi okadar berbat ki hocalik bir bir durum yok. Koy ilkayi veya icardiye okan burukun yerine onlar bile sampyion yapar bu takimi. Kovacaksin kardesim bunu ve ekibini.

Bu saatden sonra misal disziplinli bir yabanci hica getir bu takimi sampiyon yapamaz heralde , hemen yerli hica olamdiginicin düsünmeyin yeni gelen td bir enkaz alacak cünkü. Ilk diyecegi sey bu takim hic mi calismamis olacaktir ve yan gelip yatan oyuncular bu hocayi hic sevmiyecektir.

Bize acilen taktik dehasi bir hoca gerek. Oyun anlayisi ile fark yaratip oyunculari ilk sezonda cok yormiyacak seklinde.

Daha Liverpool, Atletico Madrid, Man City ile oynayacak bu takım, kabus gibi. Tarihimize altın harflerle nasıl rezillikler katacaksın acaba, tırsmamak elde değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-1'den sonra soyunma odasında oyuncuları tekrar maca konsantre etmek bizim gorevimiz degil herhalde.
Gectigimiz seneler takim 60'dan sonra bitiyordu, bugun 35'de bitti. Büyük basari.

Ne dersmiş arkadaş.. Yıllardır al, al bitmedi..

Öğrenciler gerizekalı sanırım..

Bir şey olmaz hocam canın sağolsun

Devre arasında da bir 50-60 milyon harcatıp kadroyu iyice çorba yap moralin düzelsin.

Neyse hocam biz gördük zaten göreceğimizi, inşallah utanç verici skorlar olmadan ve sezon sonunda şampiyon yaparak bu takımdan ayrılmanı diliyorum başka da söylenecek bir şey yok zaten bu seviyelerin hocası değilsin her maç gösteriyorsun

İcardi yanında otururken diken üstünde kalmadıysa utanmadiysa hiç bişey bilmiyorum. İcardi oradayken maça konsantre olduğunu düşünmüyorum. Mecburen de atıyım oyuna kurtuluyum der gibi ortayı boşaltıp saldı sahaya.

Allah çarpsın sinirden elim ayağım titriyor 23 yaşında tansiyon hastası olucam reva mı lan bu

Boşa harcanmış bir teknik direktörlük kariyeri bir tane imza işin var mı Avrupa maçlarında yenildiğimiz Bayern maçlarını övmek nasıl bir akıl tutulmasıdır

Hadi Yunus 2 tane gol yedirdi tamam 2 tane gol yediren adamdan ne bekliyorsun da 2. yarıya hala onunla başlıyosun? Maçı mı çevirecek?

Bu mantıkla sadece TR liginde şampiyon olabiliriz kardeşim kusura bakma. TR ligini kaybetmekten bu kadar korkmamak lazım artık. Bu korkuyla yaşarsak Avrupa'da hiçbir şey yapamayız. Bir noktadan sonra şampiyonluklar da anlamını yitirmeye başlar. Hatta benim için başladı bile.

Bu düşünce tarzı bizi küçültür, kesinlikle katılmıyorum.
Danyal haklı

25-22 25-23 olduğunda aklımız başımıza gelir bu riske girmeye hiç gerek yok,hele de Ali varken

Maçı kafada bitiren en başta sensin. İcardi lemina değişikliği saçmalığını açıkla

Yine bomboş laflar

Türkiye de Godfather gibi konuşuyor avrupada Acun Ali Koç Murinyo tarzı bir şeye dönüşüyor...

İyi bir hoca bulmak için 7 ay gibi bir süremiz var bunu akıllıca kullanıp eğer olurda erken bulsak dahi bunu kovup yenisini getirmekten korkmamalıyız çünkü o kadar kalitesiz bir ligimiz var ki hocasız bile şampiyon olabiliriz bu kadroyla

İlk CL serüveni sonrası söyledik bu takım bu oyun anlayışıyla bazen saman alevi gibi parlar güzel maçlar oynar ama sonuç alamaz diye. Kayseri Frankfurt tan fazla pozisyon buldu atamadilar. Avrupa da affetmiyorlar .

Aykut Kocaman bile Avrupa'da daha geçerli oyun oynatıyor. Mutlaka bir kondisyon antrenörü bir de topla çıkış konusunda uzman bir yardımcı ekibine eklemelisin. Boey kamp yapmadı takımın en dinamigiydi. Gelen her topçu iki ay sonra tabanını görüyor. Antreanman sitemin antrenörlerin yanlış gör artık.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodø Glimt ile belki berabere kalip 1 puanla kapatabiliriz bu sezonu. Yoksa ben bu futbolla hicbir takimi yenebilmeyi gectim puan dahi alabilecegimizi düsünmüyorum.

City ve Liverpool maclarinda sahaya cikmayalim bile diyecegim de o zaman da uefa bize kol gibi yaptirimlar uygulayabilir.

İçeride kimseyi yenemez bu takım, hayal kurmayın, Bodo en rahat Avrupa galibiyetini alıp gider, bizim iç saha maçlarımız beyefendiyle birlikte daha büyük sorun,

bizim denk güçlerdeki maçlarımız da sorun
bizim bizden düşük bütçeli küçük ölçekli disiplinli Kuzey takımlarıyla maçlarımız ayrı bir sorun
bizim "atmosfer" açısından kötü stadyumlardaki maçlarımız da sorun

sorunuz var mı cevaplayayım?

İçeride kimseyi yenemez bu takım, hayal kurmayın, Bodo en rahat Avrupa galibiyetini alıp gider, bizim iç saha maçlarımız beyefendiyle birlikte daha büyük sorun,

bizim denk güçlerdeki maçlarımız da sorun
bizim bizden düşük bütçeli küçük ölçekli disiplinli Kuzey takımlarıyla maçlarımız ayrı bir sorun
bizim "atmosfer" açısından kötü stadyumlardaki maçlarımız da sorun

sorunuz var mı cevaplayayım?
Bakalım o stat full çekecek mi bi daha Liverpool hezimetinden sonra
Avrupa’da ev sahibi muhabbetini de bitirecek bunlar böyle giderse

Geri
Üst Alt