GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

1. Hakeme laf atmak rezalettir. Hakemlik ne oldu ki bu maç
2. Tespit doğru mental dağılmış ama senin buna izin vermemen lazım. Bu konuda ne yapacaksın? Neden bu maç bir şey yapamadın?
3. Değişikliklerinin kötüye gitmemizde bir etkisi yok muydu? Sadece şanssızlık ve mental olarak dağılmak mı sebep oldu bu geceye?

Skandal açıklamalar, hiçbir ders almamış gibi görünüyor. Topçuların kendi kendine toparlamasını bekleyecez anlaşılan

Hoca yani diyorsun: 3-1 den sonra yani devrede bitirmissin.

İceride hic bir sey konusmamissin, uretmemissin.

Birak devreyi, gol atmissin, erkenden. Adamlari tribun atmosfer bi dumur olmus. Hala neden hurra modda oynuyorsun.

Tempo dusur, top tut, gecis ara. Birak eforu onlar gostersin.

Golu.buldun ,herkese kenardar yirt kendini "riskli is yapmayin" diye. Ama pasifsin hoca?! Yunus hatali pas veriyor bitiyor macta, bay 5 metreden atamadi bitti, davinson 4 te bitti.

Sahada sallai, singo ve ilkay disinde kafasi oyunda olan adamin yoktu.

Sen ne yaptin? Lemina ciksin, icardi girsin. Ne mantik ve ne hedefle??? Bundan dolayi 6 7 ye giderdi mac.

Sampiyonluklarin verdigi ego ve hava ile maalesef isine konsantre gormuyorum. Ki İLK MACTA " top artik bende, her transferde ilk ismi aldik" demis olup uzerine "gec geldi hazir degil". Bunlari demeye luksun yok kusra bakma.

Ulan aslında maçtan sonra kendisine hiç kızgın değildim

Değişiklik işi ve takımı tekrar motive edememe işi tamam ama en azından ilk defa bir hedef Avrupa maçına mantıklı bir A planı ile çıkmış ve uyguluyorduk

Bu açıklamalar ne lan!! İlla sövelim mi yani

İlkay'in aciklamasini yeni gordum

Deneyimli adam, ilk yarida sahayi yoneten adam hocanin kendisinden daha efektif olup, mac sonu daha duzgun demec veriyorsa burda buyuk bir sorun var.

Yaw geçin şunu maçın önemini kavrayamamış bu herif. Avrupa bizim lig hakkında ne düşünmüştür kim bilir. Şu kalitesizliğe bak. Şu yediğimiz gollere utandım utandım yemin ederim.

Haklısınız.teknik direktorumuz ilkay bey takımı ateslemeliydi devre arası ama sağlık olsun.3 senedir şampiyon yapıyor bizi icardi ve osimhen sayesinde.

3'ü geç
ilk golü yediğimiz anda herkes kaybedeceğimizi hissetmiştir
hatta ortada pozisyon yokken içeri sokacakken çizgiden çıkardığımız topta belki de
bu takım inanılmaz kırılgan
avrupa maçları artık eski kadıköy deplasmanları gibi oldu
hoca da oyuncular da korku ve endişe içinde.

okan buruk'tan ne bekleniyor ki çapı bu kadar. istese bile ders alamaz alsa uygulayamaz. Abdullah Avcı avrupa'da neyse okan buruk'ta o kadar. 4 sene geçmiş artık bu gerçeği kabul etmek lazım.

"İlkay ve Singo takımın gerisinde"

Tercümesi: "İlkay ve Singo 2-3 hafta sonra 10 kilo alarak patatese döner ve takımın seviyesine yaklaşmış olur."

Galatasaray'ın geleceği için Allah aşkına şu adamı kovun!

şu sorumluluk bende ve dersimizi aldık geyiği kadar beni irrite eden başka hiçbir şey yok. eeee ne oldu dersini aldın ne oldu 3 yıldır ders alıyorsun köre bu kadar ders versen gözü açılırdı biz hala 5 yiyoruz 6 yiyoruz avrupada.

dersini alması gereken okan değil aslında, lig şampiyonluğuna tav olan vizyonsuz taraftar asıl ders alması gereken. okan ligde şampiyon falan yapmıyor, bir sene icardi geliyor kurtarıyor, bir sene osimhen geliyor kurtarıyor bu boktan ligde zaten şöyle 1-2 adamın olsun taktik maktik verme sal sahaya ezip geçsinler. okanlık bir şey yok zaten ortada, işin teknik direktöre kaldığı avrupa maçlarında görüyoruz kendisinin futbol bilgisini. orta sahayı boşaltarak oyunu rakip sahaya yığıp goller bulabileceğini ve farkı kapatabileceğini düşünüyor ve her seferinde daha fazla gol yememize rağmen aynı şeyi yapmaya devam ediyor, teknik direktörlük lisansının gerçek olduğuna inanmıyorum kendisinin ben.

okan'ın elimizden aldığı en önemli şey şu; 99 kadrosunda, 2013 kadrosunda takım geri düştüğünde iliklerimize kadar biliyorduk ki bu takım savaşır ve bir şekilde gerektiği kadar gol atar, bu winnerlık hissini yok etti içimizden söktü aldı okan, artık geriye düştüğümüzde sıçtık fark geliyor diyoruz.

Yok mu soyle bir milli ara falan hocam bir spiker hatun ayarlasin, Roma aksamlarina sarksin? Topculara da 5 gun izin.

Hoca sana yazildi bu, siniri bozulan biziz.

İste ÇÜŞ olarak algila ister TSCHUSS(gule gulee) olarak algila.

çüş demek istemişlerdir, taraftarları da twiterda türkçe sataşıp duruyolardı kaç gündür

ulan hayatımızda böyle s**** yapmadık
nasıl oldu biz de anlamadık
demişler kısaca

ulan okan
rezil değil kepaze ettin bizi, avrupanın fahişesi yaptın. defol git istifa et

Mac sonu pankart acmislar ooo cimbombom sari kirmizi sonra işte kufur var meşhur ingilizlerin/ amerikanların cok kullandigi f ile baslayan.
çüş demek istemişlerdir, taraftarları da twiterda türkçe sataşıp duruyolardı kaç gündür

ulan hayatımızda böyle s**** yapmadık
nasıl oldu biz de anlamadık
demişler kısaca

ulan okan
rezil değil kepaze ettin bizi, avrupanın fahişesi yaptın. defol git istifa et

Yardimci hocaya 300 milyonluk takimi emanet edersen sonun kacinilmaz olur, Frankfurt oyuncu olarak bizim kalitemizde bile degil ama adamlar kalite ile degil takim olarak bizi eziyor. Okan buruk efendi saniyorki pahali oyuncular alsam onlar bu isi halleder. Be adam bu takima onbir messi vari adam mi koymamiz gerek avrupada birsey yapmak icin?

Hep bireysel yetenekler isi cözsün derdinde, hicbirsey calisma. Okadar maas aliyor oyuncular bir zahmet kendileri kazansin bu maci kafasindasin. Kendinde hep suc arasa bile o yanlislari duzeltmez laf olsun diye benim hatam vardi der.

Bir insan daha ne yasamali geride oldugun onca macta orta sahayi bosaltip hücümü güclendiriyorsun? Hic mi futbol oynamadin kendin? Sen adamlara alan veriyorsun buyur gec diyorsun. Sen saniyorsunki ne kadar hücümcü okadar gol atma sansim yükselir ama yol gecen orta sahan olunca nasil gol yemiyeceksin onu anlamak istemiyorsun.

Tembel bir hoca, oyuncularla arasini iyi tutmak icin iyi antreman yaptirmaz birsey calistirmaz bol bol tatil verir, sonra oyuncular beni seviyor de. Bende olsam böyle hocayi severim.

Bunu hala takimin basinda birakan yönetim daha avrupada ne rezillik görmeli kovmak icin? Icardiyi takimin basina getir o bile sampiyon yapar bu takimi, cünkü ligde rakip diye birsey yok ama gel görkü bunu sokan hocamcilara sor, okan buruk koydu, yargi dagiti, ders verdi, bir rakip hocayi kovulmasina daha sebep olduda oldu ama ne hikmetse konu avrupaya gelince sus pus oluyorlar, iki üc mac sonra okan ne yapsin yönetim oyuncu almadiya baslarlar, yeterki okan buruk takimda kalsin dandik Süper Lig takimlarini zar zor yenip kendimizi birsey sanalin.

Yüz kere dedim bir daha söliyorum, okan buruk hic bir zaman bu takimin seviyesinde bir hoca olamadi. Bireysel yetenekler sayesinde ve rakipsiz kaldi ligde orayi domine etti.

Yine ölüntoprak üstüne stilan fenerlilere moral verdi

eee sen ne diye orada duruyorsun o zaman
Paşam galatasarayli ya ondan orada bizde top oynamiş falan gs yi seviyor ya 3 milyonu yemiyor sanki. Işini yapmaz 4 senedir bahane ustune bahane uydurur ligde bir feneri yener sampiyonu olur çunku baska bir rakip yok zaten. Kralsın Agamsın paşamsın. Ha bunun içinde parayi savurdukca savurur babasının ya. Sonra , kazandirdi profesor. 10 milyon etmez ststl ye Harcamak hakki. Ligi alacak nasil hakki olmasın. Bu 10 milyon etmez lig icin. Gecen sefer 1 sezonda 3 beke 30 para verdirdi. Jelert, frank, jacobs. Bu yaz simdi 1 adama 30 niye çitayi artttirdik cunku. Devrede de bir stoper ister 20 lik oh değmesin keyfine paşamın. 10 milyon etmeyecek şeyi alacak. Profesorum benim.

Son düzenleme:
Şimdi hocam, değerli hocam.

Sen milan’a 2-1’den son 4 dakikada 3-2 öne geçip UEFA kupası kazanmış. Real Madrid’e 2-0’dan 3-2 kazanmış bir takımın oyuncususun. Ama ne var hocam? 2-0 yenik soyunma odasına girince takıma bir şeyler oluyor, anında müdahaleler ediliyor, oyuncular çıkarılıyor, bazı oyuncular oyuna alınıyor.

Maçı ilk sen kafanda bitiriyorsun. O kulübeye sinip köşebe çekiliyorsun. Motivasyon nerede hocam ilk yarının son dakikası ile ikinci yarının ilk dakikasında oyun olarak fark yoksa sorun büyüktür hocam.

Sen oyuncu kaybetmeyeceksin, oyuncular sana trip atmasın diye böyle iş yapılmaz. O gün kötü olan, gitmedği belli olan oyuncuları 60’a kadar beklemek yakışıkalmaz. Takımda ağırlığı en düşük profil sensin. Icardi, Sane, ilkay, Osimhen gibileri 45’de oyundan çıkaramazsın ihtiyaç duyarsan…

Bana asıl acı veren bu korkaklık ve mağlubiyeti kabulleniş. Sadece burada değil Beşiktaş, Sparta, Kopenhag, Young Boys, Ajax, Alkmaar.. hepsinde son düdük çalmadan maç kafanızda çoktan bitti.

Geri
Üst Alt