GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

Masal anlatmayi bırak Hoca.
Coluk cocuktan 5 gol yedin.
Frankfurt maclarinin geri kalanında baska bir galibiyet alamazsa hiç sasirmam.
Ikinci yari bir tane bile organize atağın yok.
Bugun karşında Brugge falan olsa, 7 8 gol yerdin.

Yavv vallahi çıldırdım leminayi çıkarınca. Daha ne kadar rezil olmak lazım ne olması lazım
Sırf 2023te icardi bunu omzuna aldı diye gönül bağı kurdu objektif davranamıyor. Ligde bile yetersiz herif bence bjk trabzon fb maçlarında bile icardi kaybolacak sahada aha bakın görün.

Son düzenleme:
Hala bahane bahane

Okan Buruk: "İlkay ve Singo, bize geç katıldı. Onlar biraz takımımızın gerisindeler. Sezon başını bizimle yapmadılar, biraz daha takımımızın gerisindeler, yaptığımız testlerde. Yine Barış'ın uzun bir süre takımla olmadı. Icardi, sakatlıktan döndü, onun da özellikle kendini hazırlama aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Rakibimizin daha genç, daha çok koşan bir rakip olduğunu gördük."

Su mac tekrar oynansa yine alamayiz maci o kadar net. 1-0 öne gecip tekrar veririz. Hoca boş boş konuşuyor. Bilmem kacinci macina ciktin ŞL de yok o hazir degil yok bu geri de yok bu illeri de. Her sene ayni bahane.
Konya ya 3 atip muazzam bir futbol izletecek hocam.

Yarın idmanda bu a.....un topu bu tarafa dönmeyecek.
Ceza yayı üzerine top atmayacaksınız, stoperlere pas vermeyeceksiniz demeyen adamın hocalığını kabul de etmem saygı da duymam.

Yarın idmanda bu a.....un topu bu tarafa dönmeyecek.
Ceza yayı üzerine top atmayacaksınız, stoperlere pas vermeyeceksiniz demeyen adamın hocalığını kabul de etmem saygı da duymam.
Yarın ve öbür gün izin verir renktaş

Çok yoruldular ne de olsa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mourinho hakliymis, TR'de hic bir takim CL seviyesinde degil cünkü ligin temposu düsük ve takimlar yükselmek yerine birbiriyle dalasma derdinde
20 yıldır dioruz yav
Forumdaki ilk mesajlarımda bilevardır
Mou olmaya gerek yok
Hele son on yıldır bizim lig maçları bildiğin sezon öncesi 5.lig hazırlık maçları gibi

Bu arada asıl tehlike madrid ve city maçları
Liverpol maçında korka korka geberene kadar oynar 3-0yeniliriz de ı maçlar onlara hem puan hem averaj lazım olucak vah ki ne vah

1-1’de bitirdik bence hocam. 2’yi yediğimizde bile bitmişti çoktan. ne anlatıyon
Artırıyorum.
1-0'da maçı bitirdik. Yeter tamam biz kendi laubali futbolumuza başlayalım dedik.
1-0 dan sora bir takım haydi artık gride paslaşıyoruz her topu geri veriyoruz iye rakike gel gel yaparsa fark yer.
Kada olarak orada bittik o gol olmasa 0-0 60 kadar giderdi belki maç.
1-0 olunca alın 3 puanı diyecekler sandı tüm ekip.

Su mac tekrar oynansa yine alamayiz maci o kadar net. 1-0 öne gecip tekrar veririz. Hoca boş boş konuşuyor. Bilmem kacinci macina ciktin ŞL de yok o hazir degil yok bu geri de yok bu illeri de. Her sene ayni bahane.
Konya ya 3 atip muazzam bir futbol izletecek hocam.
Yavv abi bu rezillikten kaç tane olması lazım. Ne zaman ders alacak ne zaman vallahi kaç haftadır biz bunu mu bekliyorduk. Yazık lan bize yazık. Okanin umrunda mi

Okan Buruk: "Şanssız goller yedik, bireysel hatalar yaptık. Rakibin 1,17 gol beklentisi varken 5 gol yedik."

Okan Buruk: "Mağlubiyetin sorumlusu benim. Bunu düzeltecek olan, daha iyiye götürecek olan benim. Bütün istatistiklerde üstünüz ama 5-1 yenildik. Canımızı acıtıyor bu."
Gerçi şu durumda istatistikler g-string'e dönmüş :asd:

Gq7-24iXkAAt_7R.webp

Geri
Üst Alt