GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

yüzünü görmeye tahsmmülüm yok!!!!

sen hoca filan değilsin

seni hiç sevmedim sevemedim

sen Galatasarayın hocası olamazsın

futbolu bilmiyorsun yetersizsin!!!!
Eytli Mourinho gibi devamlı bahane arıyor hakeme suç buluyor zemine suç buluyor bahaneler bahaneler bu herif olduğu sürece 1 tane Avrupa maçı izlersem suratima s.csinlar

Juventus, Dortmund karşısında uzatmalara 4-2 geride girdiğinde niye maçı kafada bitirmedi?
Niye uzatma dakikalarında 2 gol birden atıp maçı eşitlediler? Biz niye daha 45 dakika varken maçı kafada bitirdik?

Takım daha 45 dakika varken maçı kafada bitiriyorsa, kendini bir sorgulaman gerekmez mi hocam?

Fatih Terim olsaydı mesela, devre arasında maçı kafada bitiren adamı kabak gibi oyardı.

Farklı bakıyoruz abi konuya konuşmuştuk daha önce 😀
Ligi bi kere verirsek fb ye seriye bağlanır o iş danyal vardı bi tane dedi dersiniz
Bu mantıkla sadece TR liginde şampiyon olabiliriz kardeşim kusura bakma. TR ligini kaybetmekten bu kadar korkmamak lazım artık. Bu korkuyla yaşarsak Avrupa'da hiçbir şey yapamayız. Bir noktadan sonra şampiyonluklar da anlamını yitirmeye başlar. Hatta benim için başladı bile.

Bu düşünce tarzı bizi küçültür, kesinlikle katılmıyorum.

Çok kötü bir gündü Davinson fecahat totenham günlerini hatırlattı.
Yunus harika başladığı maçın içine etti
Bugün yapacak hiç birşey yoktu topta adamları istedi ilk gol davinsona çarpıp girdi
Ikinci golde can uzun yetenegi
3. Gol kimsenin suçu yok top girmek istedi
Ordan sonra maç bitti zaten

Bu adamın bu takımın başında olmaması gerekir.

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde iyi hakemler var, bu hakem İtalya'dan gelmiş ama çok kötü kararlar verdi. Faulleri rakip lehine çaldı, bize hiç çalmadı! Genel performansını beğenmedim. Oyunu oynatmadı, devamlı durdurdu. 2-0 yapsak, maç farklı olabilirdi. Ayrıca 1-0 öndeyken, iki tane de çok net kaçırdık."

Farklı bakıyoruz abi konuya konuşmuştuk daha önce 😀
Ligi bi kere verirsek fb ye seriye bağlanır o iş danyal vardı bi tane dedi dersiniz
Ligde üst üste şampiyonluğun getirdiği bir şey bu. Prandelli, Riekerink dönemleri gibi 2 dönem görelim olaylar değişir. Hem ligde hem Avrupa'da nasıl başarılı oluruz demeliyiz ama onun içinde adam akıllı planlama şart. Her şeyin başı bizi iyi bir Sportif Direktör ve ekibine götürüyor. Adam akıllık bir ekip kursak gerçek manada CV'si iyi şekilde dolu Frankfurt, Leverkusen gibi takımların direk Sportif Direktörleri gibi. Onlara gerçek yetkiler vererek bir planlama ile gitsek işte o zaman 2-3 seneye istediğimiz noktaya geleceğiz Avrupa'da. Bunu yapabilecek bir aklımız yok ama maalesef.

İlkay ve singoya takımdan geride diyen bi hoca
İlkay gerideyse takımdaki 2. senesi olan sara ne
Herife futbolu unutturdun

Singo gerideyse zaten takımı tamamen silerek kemerburgazdaki tesisleri binicilik şubesine tahsis edelim
kilo olarak gerideler heralde biraz kilo almaları gerekiyor takıma ayak uydurmaları için

Okan Buruk: "İlkay ve Singo geç katıldı. Biraz takımımızın gerisindeler. Barış bir süre takımla değildi. Icardi kendini hazırlama aşamasında."

Juventus, Dortmund karşısında uzatmalara 4-2 geride girdiğinde niye maçı kafada bitirmedi?
Niye uzatma dakikalarında 2 gol birden atıp maçı eşitlediler? Biz niye daha 45 dakika varken maçı kafada bitirdik?

Takım daha 45 dakika varken maçı kafada bitiriyorsa, kendini bir sorgulaman gerekmez mi hocam?

Fatih Terim olsaydı mesela, devre arasında maçı kafada bitiren adamı kabak gibi oyardı.
Orta sahayı boşaltıp

Yürüyen zombi icardiyi alırsan bitirirsin tabi takımı

Leş süper ligde bunu yapıyor ve tutuyor diye Avrupa'da da aynısı olacak sanıyor

Lan senin leş liginde tutar tabi bu hamle

Kim gelebilecek ki senin üzerine

Ama Avrupa'da orta sahayı boşaltırsan anında keserler cezayı

Bunu 4 senedir anlayamayan bir hocaya sahibiz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

City liverpool maçında da orta çıkarıp icardiyi al oyuna da gör bak seni bu taraftar nasıl rezil ederek şutluyor bu kulüpten.

Yavv salı gecesi karabağ hiç mi izlemdin. Hiç mi imrenmedin. Adamlar 2 0 dan çevirdi maçı. Juve 4 2 yenikti 90. Dakikaya. Bu takım böyle kırılgan ise sebebi sensin okan bey

Geri
Üst Alt