GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

Hoca ders mers yok, geç bunlari kac sene oldu, elindeki kadro ile zaten ********************* zoru ile kazaniyoruz maclari ligde. Ne gecen sene, ne bu sene bu kadrolar ile haketmiyor bu taraftar Avrupada'ki kepazeliklerini artık.

Okan hoca sadece söylemekle olmaz bunu göstermen gerek artık. Ekibini güçlendir, disiplini arttır yada bambaşka aklıma gelmeyen bir şey yap ama sadece söz ile olmaz eylem ile göster bunu. Bu sene son şansın bu senede Avrupa'da beklenen ilk 24 sonucunu alamazsan diyecek bir şey olmayacak. Dilerim eylemlerinle bunu gösterirsin ve o eylemler seni CL'de de ilk 24 yapmanı sağlar.

Geri pas yapmaktan daha ileri gidemiyoruz biz birader

Singo takımın gerisindeymiş
La biz hangi naçı izledik
Singo takımın önğnde 2 ay sonra senşn takım seviyesine gelir merak etme ( düşer)
Bunu söyleyen adamı derhal kovarım

Lan takımda ayakta kalan tek kişiydi singo

Bir td düşünün takımından

bırak onu oynanan oyundan bihaber

Lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git lütfen git

Yok artık abartmayalım etsin de ligi hediye edelim fb ye
Avrupa'da yine şamar oğlanı olacaksak lig falan benim umurumda değil artık. Hadi 5. yıldız motivasyonu ile ligi önemsedik geçen 3 senede ama artık bu sene o işlemez. Bana Avrupa'da somut bir başarı getirecek hoca getirsinler ligde şampiyon falan olmayayım kabul ediyorum. Fener olsun bjk olsun gram umurumda değil artık.

Her sene Avrupa'da şamar oğlanı olacaksam şampiyon da olmayayım hatta Avrupa'ya da gitmeyeyim abi yeter ya vallahi yeter. Her sene aynı terane bıktım artık.

Singo takımın gerisindeymiş
La biz hangi naçı izledik
Singo takımın önğnde 2 ay sonra senşn takım seviyesine gelir merak etme ( düşer)
Aynısını hafta sonu İlkay için de söyledi.

Takım rakipten 10km daha az koşmuş bugün. Evet takımın seviyesi o kadar yüksek ki singo ve İlkay bunların gerisinde.

Ilkay da aynisini söyledi

Bunun sebebi avrupa da alinan basarisiz sonuclar

Futbol da özgüven cok önemli

Söz konusu avrupa olunca yedigimiz gol den sonra hemen panikliyoruz ve oyun dan düsüyoruz

Ligde tam aksine cok daha özgüvenli bir takim var rekorlar kirildigi icin

Avrupa da ise rezalet

Bunu düzeltmesi gereken hoca ama her kaybettigimizde özgüven olarak daha da geri’ye gidiyoruz

hakem iyiydi

3-1 de kafa olarak maçı bitirenlerin en başında da kendisi vardı

aynı röportajı 10 kere dinledik farklı maçlarda

Vallahi bıktık yaa her sene aynı hata yapıp aynı açıklamalarından.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da yine şamar oğlanı olacaksak lig falan benim umurumda değil artık. Hadi 5. yıldız motivasyonu ile ligi önemsedik geçen 3 senede ama artık bu sene o işlemez. Bana Avrupa'da somut bir başarı getirecek hoca getirsinler ligde şampiyon falan olmayayım kabul ediyorum. Fener olsun bjk olsun gram umurumda değil artık.

Her sene Avrupa'da şamar oğlanı olacaksam şampiyon da olmayayım hatta Avrupa'ya da gitmeyeyim abi yeter ya vallahi yeter. Her sene aynı terane bıktım artık.
Farklı bakıyoruz abi konuya konuşmuştuk daha önce 😀
Ligi bi kere verirsek fb ye seriye bağlanır o iş danyal vardı bi tane dedi dersiniz

Aynen böyle düşünüyorum abi içimden geçenleri yazmışsın eline sağlık.

Avrupa’da rezil olacaksak praglar young boyslar rfsler bizimle dalga geçecekse gitmeyelim vallahi. Gecemiz zehir oluyor.

Geri
Üst Alt