GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

ortasaha cıkarıp forvet alma olayını soran muhabir olacakmı birgün merak ediyorum

Orta saha eksiltip maçı çevireceğini düşünüyorsun hala şanssızlık diyorsun.

Okan hoca sadece söylemekle olmaz bunu göstermen gerek artık. Ekibini güçlendir, disiplini arttır yada bambaşka aklıma gelmeyen bir şey yap ama sadece söz ile olmaz eylem ile göster bunu. Bu sene son şansın bu senede Avrupa'da beklenen ilk 24 sonucunu alamazsan diyecek bir şey olmayacak. Dilerim eylemlerinle bunu gösterirsin ve o eylemler seni CL'de de ilk 24 yapmanı sağlar.

Devre arası oyuncu değiştirmeyerek sen bitirdin maçı kafanda

Ulan 1 gol yiyince kakaolu helva gibi dağılıyor takım avrupada. Geçen sene de böyleydi ondan önceki sene de böyle. Bunu kim çözecek dedem mi ? 5 gol yemişsin 5.

Sorumluluk benim diyor daha ne desin yav d
Göte de ********************* desin bi zahmet
hep böyle sorumluluk benim diyo bir şey değiştiği yok ki sonra yine gidip takımın göbeğinden adam çıkartıyor, rakip de göbeğimizden makatımıza transit geçiş yapıyor

Her takım genç he
Yav açıklamaları rezalet aga 😡

hep böyle sorumluluk benim diyo bir şey değiştiği yok ki sonra yine gidip takımın göbeğinden adam çıkartıyor, rakip de göbeğimizden makatımıza transit geçiş yapıyor
Leminada iyi değildi skor geriye düşünce bir şeyler denedi tutmafı işte sacma oyun daha da saçma oldu
Ligde kaç maçtır oynamıyor clinde direkt 11 çıktı

Geri
Üst Alt