GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 13

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
13/23
Sanki galatasaray 12 sezonunda çeyrek final oynamayıp öncesinde hiç bir şey yapmamış gibi yorumlar var yukarıda alt yapı yokmuş, oyuncu izleyeni yokmuş. İyi o zaman çekelim takımın kalite bandını 100 milyonlara takılalım ligde ne gerek var ? hiç bir geçerliliği olmayan argümanlar, transferlerimiz tutuyor olsa bu sene babasını yapardık avrupanın. 3 yıl şampiyon olmuş adamın gitmesi tarihin en büyük ayıbı olur tabiki gitmeyecek ben de sonuna kadar arkasındayım ama öyle kalkıpta young boys, prag yenilgilerini bu kadar içi boş argümanlara indirgemeyin. Bu arada mancini gibi bir adam ersun yanal'ın altında lig bitirdiğinden beri yabancı taraftarı değilim,super ligin dengeleri çok farklı onda hemfikiriz. Şu transfer işinin acil bir şekilde çözülmesi lazım bu takım bir sezonda 4 5 oyuncunun patates olmasını kaldıramaz kusura bakmasın hiç kimse. Bir de benim "kadrom yeterli" lafını bir zahmet hoca artık yayınlarda özellike bir yabancı takım ile hazırlık maçı yapana kadar kullanmayacak. Parma ile oynadığımız hazırlık maçında takımın bütün foyaları ortaya çıktı, aslında bjk maçında değil bizim ne olduğumuz parma maçında belli oldu. Sezon başında oynadığımız hazırlık maçları önümüzdeki avrupa maçlarının fragmanı oluyor genelde.
Mancini döneminin hikayesi farklı bence. Hocalık bir olay yoktu yabancı sınırı mahvetti bizi. Yerli havuzu da dardı tüm yerlileri bjk ve fb almıştı.

Ben kimsenin süper ligdeki başarıyı küçümsediğini düşünmüyorum ama geldiğimiz son noktada ya sen olacaksın ya fb zaten hani bilmiyorum bu kadar hocaya yorulacak bir durum var mı gerçekten, belki tek forvetimizin maaşı Anadolu takımlarının maaş bütçesini aşıyordur, oynatmadığımız sağ beklere verdiğimiz bonservis bedellerini Anadolu takımları 2 yıldır belki toplamda harcamamıştır günün sonunda bu lig üzerinde okuma isteniyor ise işin bu tarafı da okunmalı.

Yıldız yönetimi, takım kimyası tuttu mu zaten dediğim gibi seni geçebilecek tek rakip var mevcut imkanlar ölçüsünde onu yenmiş oluyorsun sadece ki dönelim lige bakalım şimdi vakit güzel herkes allayıp, pullar kaç maçı oyuncu kaç maçı hoca faktörü ile aldık desek sonucu bence herkes tahmin ediyordur.

Normal şartlarda hiçbir zaman bunu söylemem ama son 3 senedir saha dışı yaşanılan süreçleri gördükten sonra Avrupa umrumda değildi bu namussuz, şerefsizlerin soyunu tüketene kadar ligde şampiyonluk yüzü bile göstermemeliyiz.

Lig için bu kadroya gerek var mı sorusunaysa net var çünkü bu tff, mhk bu sistemi başka türlü yıkamayız.

Öyle bir taraftar seviyesine ulaşmalıyız ki ondan sonra tek takımlı lige dönüp her sene Avrupa'da var gücümüzle oynamalıyız.

Birinin bana Okan gittikten sonra gelip Avrupa’da başarı alacağı garanti olacak ve ligi de kazanacak ve bize gelebilecek bir hoca ismi vermesini istiyorum. Hatta bu konuda bir başlık falan bile açılabilir. Bulursanız isimleri anket de açabilirsiniz.

kaç maçı hoca faktörü, kaç maçı oyuncular aldı gibi bir ayrım yapılması bence çok yanlış.

Takım kurulumları 1 organizasyon işidir ve genellikle bu işi teknik ekipler yapar.

Yani biz 3 sezondur Okan Buruk organizasyonu izliyoruz.

işe maç maç bakmayı bırakıp, bütüne odaklandığınız zaman hoca faktörünü çok net görürsünüz zaten.

Avrupada bir hedefin varsa okan burukla bu hedefi hic göremessin, avrupa önemli degil lig sampiyonu olmak yeterli bunuda basarmak icin 300 milyonluk takim kurarim diyorsan okan burukla devam edip borcuna borc katarsin.
Ufak bilgi Galatasaray 3 yıldır kar ediyor, zarar etmiyor. Bu özellikle store gelirleri ve stadyum gelirleri çok yükseldi bu sayede borçlar ödeniyor bankalar birliği borcunu kapatıcaz. Ayrıca boey kerem ve muhmelen barışı yani 0 maliyetli oyuncuları iyi paraya sattırıyor Okan Buruk

Birinin bana Okan gittikten sonra gelip Avrupa’da başarı alacağı garanti olacak ve ligi de kazanacak ve bize gelebilecek bir hoca ismi vermesini istiyorum. Hatta bu konuda bir başlık falan bile açılabilir. Bulursanız isimleri anket de açabilirsiniz.
Böyle bir hoca yok, hayali biri var kafalarında ismi yok cismi yok genellikle alman hoca diyorlar hahahahha kloop bile okan buruğun yaptıklarını yapamaz ilk 3 yılında

Bugün bir tek sato yazdı kloop diye. Getirebilirsen benden ok dedim. Kime sorduysam kimse ağzını açmadı bugüne kadar.
zaten gelmez de. Gelsin 1 sene dayanamaz bu taraftarla, mourinho mancini prandelli rijkard aragones delboske vs vs bir dünya adam gördük, neden hiçbiri burada başarılı olamadı analiz edebiliyorlar mı?

zaten gelmez de. Gelsin 1 sene dayanamaz bu taraftarla, mourinho mancini prandelli rijkard aragones delboske vs vs bir dünya adam gördük, neden hiçbiri burada başarılı olamadı analiz edebiliyorlar mı?
Verdik o isimleri de… iddia ediyorum ligi küçümseyecekleri için ali ve avanesinin oyuncağı olup geldikleri gibi giderler… sonrasında da Okan geri gelsin diye millet yalvarır durur. Fatih hoca 4 kez boşuna mı geldi bu takımın başına…

Geri