.
evetSana mi sorcam?
Süper ligde şampiyon olamayınca cl ye de gidemiyorsun. Avrupa da başarılı olacak hocan kim peki onu bir söyle?Tmmsüper ligde devam ozaman, avrupa neki ztn önemsiz
Mancini döneminin hikayesi farklı bence. Hocalık bir olay yoktu yabancı sınırı mahvetti bizi. Yerli havuzu da dardı tüm yerlileri bjk ve fb almıştı.Sanki galatasaray 12 sezonunda çeyrek final oynamayıp öncesinde hiç bir şey yapmamış gibi yorumlar var yukarıda alt yapı yokmuş, oyuncu izleyeni yokmuş. İyi o zaman çekelim takımın kalite bandını 100 milyonlara takılalım ligde ne gerek var ? hiç bir geçerliliği olmayan argümanlar, transferlerimiz tutuyor olsa bu sene babasını yapardık avrupanın. 3 yıl şampiyon olmuş adamın gitmesi tarihin en büyük ayıbı olur tabiki gitmeyecek ben de sonuna kadar arkasındayım ama öyle kalkıpta young boys, prag yenilgilerini bu kadar içi boş argümanlara indirgemeyin. Bu arada mancini gibi bir adam ersun yanal'ın altında lig bitirdiğinden beri yabancı taraftarı değilim,super ligin dengeleri çok farklı onda hemfikiriz. Şu transfer işinin acil bir şekilde çözülmesi lazım bu takım bir sezonda 4 5 oyuncunun patates olmasını kaldıramaz kusura bakmasın hiç kimse. Bir de benim "kadrom yeterli" lafını bir zahmet hoca artık yayınlarda özellike bir yabancı takım ile hazırlık maçı yapana kadar kullanmayacak. Parma ile oynadığımız hazırlık maçında takımın bütün foyaları ortaya çıktı, aslında bjk maçında değil bizim ne olduğumuz parma maçında belli oldu. Sezon başında oynadığımız hazırlık maçları önümüzdeki avrupa maçlarının fragmanı oluyor genelde.
Ilk etapta gruptan cikmak bile kafi CL bazindaCL kulvarinda basari seviyen nedir mesela ?
Bana gore gruptan cikip son 16 ya kalirsak buyuk basari sayarim
Hayırdır namazami basladinBıraktım artık o işleri.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ufak bilgi Galatasaray 3 yıldır kar ediyor, zarar etmiyor. Bu özellikle store gelirleri ve stadyum gelirleri çok yükseldi bu sayede borçlar ödeniyor bankalar birliği borcunu kapatıcaz. Ayrıca boey kerem ve muhmelen barışı yani 0 maliyetli oyuncuları iyi paraya sattırıyor Okan BurukAvrupada bir hedefin varsa okan burukla bu hedefi hic göremessin, avrupa önemli degil lig sampiyonu olmak yeterli bunuda basarmak icin 300 milyonluk takim kurarim diyorsan okan burukla devam edip borcuna borc katarsin.
Böyle bir hoca yok, hayali biri var kafalarında ismi yok cismi yok genellikle alman hoca diyorlar hahahahha kloop bile okan buruğun yaptıklarını yapamaz ilk 3 yılındaBirinin bana Okan gittikten sonra gelip Avrupa’da başarı alacağı garanti olacak ve ligi de kazanacak ve bize gelebilecek bir hoca ismi vermesini istiyorum. Hatta bu konuda bir başlık falan bile açılabilir. Bulursanız isimleri anket de açabilirsiniz.
Bugün bir tek sato yazdı kloop diye. Getirebilirsen benden ok dedim. Kime sorduysam kimse ağzını açmadı bugüne kadar.Böyle bir hoca yok, hayali biri var kafalarında ismi yok cismi yok genellikle alman hoca diyorlar hahahahha kloop bile okan buruğun yaptıklarını yapamaz ilk 3 yılında
zaten gelmez de. Gelsin 1 sene dayanamaz bu taraftarla, mourinho mancini prandelli rijkard aragones delboske vs vs bir dünya adam gördük, neden hiçbiri burada başarılı olamadı analiz edebiliyorlar mı?Bugün bir tek sato yazdı kloop diye. Getirebilirsen benden ok dedim. Kime sorduysam kimse ağzını açmadı bugüne kadar.
Verdik o isimleri de… iddia ediyorum ligi küçümseyecekleri için ali ve avanesinin oyuncağı olup geldikleri gibi giderler… sonrasında da Okan geri gelsin diye millet yalvarır durur. Fatih hoca 4 kez boşuna mı geldi bu takımın başına…zaten gelmez de. Gelsin 1 sene dayanamaz bu taraftarla, mourinho mancini prandelli rijkard aragones delboske vs vs bir dünya adam gördük, neden hiçbiri burada başarılı olamadı analiz edebiliyorlar mı?
Şampiyonlar ligi şampiyonu dünyaca ünlü special one mourinho niye yapamadı?Dünyada 300 milyon euroluk kadroyu iki takimli TR liginde sampiyon yapacak hoca yok.
Fener 400 milyonluk takımı şampiyonnyapacak hocayı bulamadı…Dünyada 300 milyon euroluk kadroyu iki takimli TR liginde sampiyon yapacak hoca yok.
İsim alalım bir de…Dünyada 300 milyon euroluk kadroyu iki takimli TR liginde sampiyon yapacak hoca yok.