Sümer Muhsin
Parçalı Üye
insanlar kendilerine hafta içi eğlencesi yaşayacakları bir 2000/2001 sezonu arıyorlar. bugünden o sezona şimdi bakınca diyorum ki keşke ön elemede st gallen'e elenip şampiyon olsaydık.
3 seneye okeyimŞampiyonlar ligi şampiyonluğu için üst üste en fazla kaç fb şampiyonluğuna razısın
0Şampiyonlar ligi şampiyonluğu için üst üste en fazla kaç fb şampiyonluğuna razısın
Rotasyona girebileceği 3 kulvarı da götürecek kadro bir türlü kurulamadı. Kendi yanlışları da var bu konuda. Takımda şu an gitmesi gereken ve zaten bırakacak olan toplamda 12-13 tane futbolcu var. 7-8 tane de kiralık katılacak tekrar. Nasıl bir mühendislikle kadro yapılanmasına girecez merak ediyorum. Seneye hepimiz avrupada başarı bekliyoruz.Okan Hoca'ya gereken desteğin verilmediğini düşünüyorum. Başka takımda olsa heykelini dikerlerdi herhalde. Kurulan kirli düzene rağmen çoğu zaman hakemleri de yenerek 3 senedir vura vura takımı şampiyon yaptı. Tek eleştirileceği konu Avrupa'da başarılı olamaması. Ancak kadro derinliği açısından yarışmacı bir takımımızın olmadığını düşünüyorum. Az Alkmar maçındaki kadro aklımdan çıkmıyor bir türlü. Hoca artık en ufak hatasında istifaya davet edilmemeli, destek olunmalı. Artık kredisinin olması gerekiyor. Alternatifli iyi bir kadro kurulursa Avrupada da iyi işler yapacak potansiyeli fazlasıyla var.
Hayırdır namazami basladin
Ben ne okudum az önceYAUV KARDEŞİM 500 SEFA SÖYLEDİM NEDEN ANLAMIYORSUNUZ
Ülkenin dört bir yanında faşizm var, ben bu forumda da faşizm istiyorum. Çok mu zor yahu. Çok mu şey istiyorum
Okan Buruk’u istemeyenlerin kellesini koparacaksınız kardeşim. Biz istiyoruz diye değil, yaşamaları kendilerine ve etrafındakilere ziyan zarar olduğu için. Bak yaşamasalar daha huzurlu mutlu bir topluluk oluruz. Bu kadar basit yahu. Bunlar yok olsa, yok olduklarını farkedemezler bişey değişmez onlar için
Bir de bazı arkadaşlar özellikle @Kerem UYGUN gibi, bunları ciddiye alıp düşüncelerinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor. Yahu Levnt kardeşim, sen afedersin kafayı mı yedin ya, veya çok mu zamanın var. Sen hiç bu zamana kadar yaşadıklarını idrak edememiş, bilgi birikim sahibi olmamış, mukayese yeteneğini yitirmiş, eeeenn basit tabiriyle şımarık, şöyle olursa böyle olursa diyerek günceli yaşamamakta ısrarcı olan, çok bildiğini zannedip ona buna ahkam kesmeye kalkan ve bu tepkisel yaklaşımının altında aslında hayatında hiç bir şeyi başaramamış olmamasının yattığı bir insanın laftan anladığını gördün mü ya. He? Gördüm mü Levent ya. Sen kime ne anlatıyorsun ya
Sen sal baba bunları. Bunlar 100 maç kazanalım bir maç kaybedelim ben demiştimciler bunlar ya. Bunlar şımarık abidesi olan hiçler topluluğu ya
Protesto ediyorum kardeşim. Aysun Kayacı’nın dediği gibi, bu kişilerle (kişiler dedim gene iyisiniz ha) benim oyum bir olamaz. Olamaz ya. Yuh derler adama
Ayrıca bu hafta şampiyon olduğumuzda sen ben haykırararak sevinirken bu tip numuneler kem küm ederek yarım yamalak sevinecekler. Zuhahahahaaa. Ben de onlara bi tarafımla güleceğim. Sen de öyle yap baba. Sal bunları![]()
Önce Banlanıp sonrasında İhraç öneriyorumbu başlıgı acanı ve yazanları kınıyorum
okan buruk ile ölene kadar
Okan buruk geldi geleli ne yapsa kabul göremedi bir türlü anlayamıyorum bu durumu Fatih terimden bile daha dominant futbol oynatan bir adam Avrupa karnesinide düzeltecektir bence bu sezon bu adam geldiğinde gayet acemi bir teknik direktördü ben 99 2001 sezonundan beri bu kadar dominant oynadığımız bir takım ilk kes görüyorum birde tudorun yarım dönem lig performansı vardı1 tane olumlu postu olmaz mı yaw bi insanın takımının kupayı kazandığı gün
baydı bu şımarıklık artık. CL + Lig getirse Türkiye kupasını niye alamadı diye hakaret edersiniz, niyetler öyle belli oluyo ki
Ekli dosyayı görüntüle 286068
Seneye de şampiyon olur bu adam olamadı mı genede gönderilmemeli rakipler camın önünden ekmek banıyor3 sene ustuste sampiyon olmus adami Florentino Pereez bile gonderemez gecelim bu isleri
Öyle yapalım doğru söylüyorsunYAUV KARDEŞİM 500 SEFA SÖYLEDİM NEDEN ANLAMIYORSUNUZ
Ülkenin dört bir yanında faşizm var, ben bu forumda da faşizm istiyorum. Çok mu zor yahu. Çok mu şey istiyorum
Okan Buruk’u istemeyenlerin kellesini koparacaksınız kardeşim. Biz istiyoruz diye değil, yaşamaları kendilerine ve etrafındakilere ziyan zarar olduğu için. Bak yaşamasalar daha huzurlu mutlu bir topluluk oluruz. Bu kadar basit yahu. Bunlar yok olsa, yok olduklarını farkedemezler bişey değişmez onlar için
Bir de bazı arkadaşlar özellikle @Kerem UYGUN gibi, bunları ciddiye alıp düşüncelerinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor. Yahu Levnt kardeşim, sen afedersin kafayı mı yedin ya, veya çok mu zamanın var. Sen hiç bu zamana kadar yaşadıklarını idrak edememiş, bilgi birikim sahibi olmamış, mukayese yeteneğini yitirmiş, eeeenn basit tabiriyle şımarık, şöyle olursa böyle olursa diyerek günceli yaşamamakta ısrarcı olan, çok bildiğini zannedip ona buna ahkam kesmeye kalkan ve bu tepkisel yaklaşımının altında aslında hayatında hiç bir şeyi başaramamış olmamasının yattığı bir insanın laftan anladığını gördün mü ya. He? Gördüm mü Levent ya. Sen kime ne anlatıyorsun ya
Sen sal baba bunları. Bunlar 100 maç kazanalım bir maç kaybedelim ben demiştimciler bunlar ya. Bunlar şımarık abidesi olan hiçler topluluğu ya
Protesto ediyorum kardeşim. Aysun Kayacı’nın dediği gibi, bu kişilerle (kişiler dedim gene iyisiniz ha) benim oyum bir olamaz. Olamaz ya. Yuh derler adama
Ayrıca bu hafta şampiyon olduğumuzda sen ben haykırararak sevinirken bu tip numuneler kem küm ederek yarım yamalak sevinecekler. Zuhahahahaaa. Ben de onlara bi tarafımla güleceğim. Sen de öyle yap baba. Sal bunları![]()
Tepkiler normaldi aşırı kötüydük
Takımda barış yunus(bu sezona kadar doğru düzgün hiçbir sezon iyi değildi) sallai (berbat bir oyuncu), başka kanat oyuncusu yok.Ben okan hocanın çok başarılı olduğuna inanmıyorum.bu kadro UEFA kadrosundan sonra ki en iyi GS kadrosu bence..ama lucescu gönderip FT getirmiştik ve büyük bir hata yapmıştık,şampiyon hoca gönderilmez maceraya gerek yok..seneye avrupada da başarılı olacağız..