Evet senden de alalım kim gelecek de Avrupa cl de çeyrek finalmuarı finalmoynatacak?TR ligi şampiyonluğuna fit olan rengdaşların karşı olacağı hadise.
Evet senden de alalım kim gelecek de Avrupa cl de çeyrek finalmuarı finalmoynatacak?TR ligi şampiyonluğuna fit olan rengdaşların karşı olacağı hadise.
Kimse öyle bir şey demedi,ha dedik farzet,3 senede 5 kupa kazanmıâ adamı göndererek kazanacan Avrupa'da maç ? Kim gelsin meselada,koç içinden geçince ağlaya ağlaya gitsin ? Yönetim zaten etkisiz..Biraz daha ileri giderseniz iyi ki avrupada gelen geçen bizi yeniyor diyeceksiniz. İnsanların avrupada birkaç mac kazanabilelim demesi insanları rahatsız ediyor. Neyi savunuyorsunuz anlamak zor.
Kim gelir kim gider benim çözüm önerim yok bu konuda bir yetkim de yok. İnsanların avrupada mac kazanamıyoruz bunu kabul etmiyoruz demeleri size niye batıyor sadece bunu anlamaya çalışıyorum ama maalesef beyin kapasitem bunu anlamaya su ana kadar yetmedi.İnsanların Avrupa da bir kaç maç kazanalım derken çözüm yolu ne? 3 sene şampiyon olan adamı göndermek ve yerine kim olduğunu bilmediğin bir adamı takımın başına getirmek mi? Sen neyi savunuyorsun sen onu söyle. Kimi savunuyorsun kim gelsin bu takımın başına diyorsun?
Mesele Avrupa derecesinden ziyade sahada gösterilen oyun, mevcut kadro kalitesi ve rakibin kim olduğuFatih terim haricinde ve lucescu dan sonra böyle bir başarıyı kiminle ne zaman yakaladık?
Young Boys, RFS falan tamamda. Kopenhag, Prag gibi takımlar yılların ekolü olan takımlar.Sorun ve eleştiri şu renktaş :
Hani diyorsun ya tromso diye. Galatasaray tarihinde 15-20 senede bir öyle takımlara denk gelip eleniyordu. Öncesinde elendiğimiz takımlar : Leverkusen, psg, Madrid kulüpleri, barca, liverpool, Chelsea, Hamburg, dortmund, Arsenal, lazio, juventus gibi takımlara doğrudan veya aynı gruplarda yer alıp eleniyorduk.
Son 2 senede diş geçiremediğimiz takımlar : kopenhag, young boys, prag, rfs, Kiev, ( 3 senedir savaşta olan ülkenin takımı ) malmö hatta elfsborg
Onu da kulübü yönetenler düşünsün ben ne bileyim kimin geleceğini? Mevcudun Avrupa karnesi ortada, siz memnun olabilirsiniz ben değilim.Evet senden de alalım kim gelecek de Avrupa cl de çeyrek finalmuarı finalmoynatacak?
Bu sene Avrupa'da yapamazsa zaten Ocak'ta yollamak lazım en geç..Aynen de öyle.. Çok kısa ve net bir tanım olmuş..
Aslolan Galatasaray dır.. Bu takım yeri geldi Fatih Terim i ağlata ağlata yolladı..
Bir adem oğlunu 'ölümüne', 'ölene kadar' diyerek ya da başkalarına hakaret ederek savunan zihniyeti hiç bir zaman anlamadım..
Bu zihniyettekilerin, 'sana muhtacım' diyerek kendilerini rezil eden FB kongre üyeleri ile dalga geçme lüksü yok sanıyorum..
Güya eleştirmeye gelince profsunuz ama neyi bilmiyon sen ?Onu da kulübü yönetenler düşünsün ben ne bileyim kimin geleceğini? Mevcudun Avrupa karnesi ortada, siz memnun olabilirsiniz ben değilim.
Prag ve Kopenhag’ın her yeri ekol olsa ne olur hocam ? bahsettiğin senelerdeki Galatasaray’ın kadro kalitesi, maliyeti ve tecrubesiyle şimdinin Galatasaray’ı bir değil.Young Boys, RFS falan tamamda. Kopenhag, Prag gibi takımlar yılların ekolü olan takımlar.
Kopenhag dediğimiz takım bizim maça kadar da sahasında kismeye kolay kolay maç vermemiş bir takım. Grupta sırf bizi değil Manchester United'ı da geçti.
Sparta Prag'a da Souness'ın olduğu sezon UEFA Kupası ön eleme turunda yine elenmiştik.
Ayrıca bu 2 örnek dışında yine zamanında son dönem de denk gelmedik, gelse Göteborg'u da küçümserdiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 286150
Olan buruk istifa etmelidir konu başlığı. Fikrin yoksa niye zikrin var o zamanKim gelir kim gider benim çözüm önerim yok bu konuda bir yetkim de yok. İnsanların avrupada mac kazanamıyoruz bunu kabul etmiyoruz demeleri size niye batıyor sadece bunu anlamaya çalışıyorum ama maalesef beyin kapasitem bunu anlamaya su ana kadar yetmedi.
Biriniz çıkıyor baris, yunus fenerde 18e giremez diyor. Biraz zorlasak ennesrin osimenden iyi diyecek. Niye bunu diyor cunku Okan burak kötü kadroyu sampiyon yapti demek için. Diğeriniz de avrupada kim başarılı oldu ki Okan buruk olsun diyor. Bu argumanlara ne denilebilir ki. O zaman önümüzdeki 1000 yıl boyunca gelecek bütün tdler için avrupada terim ve lucescu dışında kim başarılı bu td başarılı olsun diye argüman üretebiliriz. Ali Koçla, morinyonun söylemlerine benzeyen soylemler.
En pahalı kadro diyorsunda ,birçok maç sol bek berkan barış alper sağbek kagan ile oynadın.Orta sahan Torreira yanı/Torreira oynamadığı zamanlar resmen folluştu.Forvette tam olarak kim olduğu belli değildi. Bugünkü şablonu eleme turu günündeki şablona oturtmayalım lütfen.Kadro tam anlamıyla oturmadığı sürece her sezon başı bunu kim olursa olsun yaşayacağız.Buraya yazıyorum.Okan Hocam öncesi yaşamadıkmı???Hala beklerimiz tam oturmuş değil.Halaaa resmen otobana çevirdi Kopenhag , Young Boys.Beklere çooook para harcamamıza rağmen hala randıman tam verimli değil.Bir türlü oturtamadık.En pahalı kadro en başarılı olacak diye bir kaide yok maalesef.Kadro mühendisliği en önemli olanı.Lemina öncesi 27 gol yemişiz , lemina sonrası 7 gol yemişiz.Bir oyuncu bile ne kadar fark ettiriyor .Mesele Avrupa derecesinden ziyade sahada gösterilen oyun, mevcut kadro kalitesi ve rakibin kim olduğu
Son 2 seneye kadar mevcut kadronun yarı profilinde olan isimlerle Galatasaray bu tarz rakiplere karşı genelde 3-4 atarak geçiyordu. Sonra bir b sınıf veya üstü bir takım geldiğinde havlu atıyordu Avrupa’ya.
Ligde 13.bitiren kadroyu avrupada Barcelona eledi, ahmed barusso’lu, bouzid’li kadroyu Leverkusen eledi, lukunkulu kadro villareal’e elendi, inamotonun oynadığı takım cl’de son ana kadar gruptan çıkmayı kovaladı vs çok örnek var
Bugün taraftarın öfke duyduğu konu gs tarihinin açık ara en pahalı kadrosuyla 4.-5. sınıf takımlara üstünlük kuramamak.
hashgadhgadh bunu yeni görüyorumYoung Boys Abdülkerim = 30 milyon Euro
Kaan Ayhan Sparta Prag , Az Alkmaar ve nicesi
Metehan Baltacı - Malmö maçı
Berkan - Ajax ve Az Alkmar ve nicesi..
Geçen sene Keremin Kopenhag ve , Bayern maçında boş kaleye kacirdikları...
Bu takımda yerli oldukça iki yakamız bir araya gelmez.. Barış ve Yunus bile alternatif olmalı

Bu takımda yerli oldukça iki yakamız bir araya gelmez.. Barış ve Yunus bile alternatif olmalı

Evet ben bunu istemiyorum ama gelen bundan kesin iyi olur. Eleştiri yapıyorsan çözümü de üret. De ki bu takımın başına Arda yı getir Selçuk u getir special one ı getir Avrupa’da da ligde de başarılı olur de. Daha iyisini sunmadan gitmeli demek saçmaOnu da kulübü yönetenler düşünsün ben ne bileyim kimin geleceğini? Mevcudun Avrupa karnesi ortada, siz memnun olabilirsiniz ben değilim.