İyi de bugünün şartlarında senin yüzünden burada millet birbirini yiyor. Sad boy.o günün şartlarında konu iyiydi kabul et
İyi de bugünün şartlarında senin yüzünden burada millet birbirini yiyor. Sad boy.o günün şartlarında konu iyiydi kabul et
Eee ? Ne alakası var adamın yazdığıylaForvette osimhen oynuyor
dostum bu kafada gidersen sabaha kadar konuşuruz böyle. Yapılan 50 küsür transfer ve harcanan 145 milyon para varEvet tabi doue istenir jelert alınır psg nin sol beki istenir jacobs alınır skriniar istenir cuesta alınır. Son gün taraftar baskısı ile gidilir Polonyalı alınır. Lyon daki mukatze istenir son gün Morata gelir. Eren Avrupa kadrosuna yetiştirilemez. Kadroyu kesin Okan hoca kuruyordur. Adam yokluktan hoca ancak bunu alabiliyoruz denildikten sonra hiç yoktan iyidir dediği için transferleri Okan hoca yaptırmış oluyor
Neyse gidip biraz fm oynayayım da kendi kadromu kurayım ben
Harbiden mbappe haaland kiralamaktan bir farkı yok çok normalleştirildi anlam veremiyorum. Icardi en nesyri vs kıyaslamalarına girmek istemiyorum bile, biraz daha müsaade etsek diagneden hallice herifle şampiyon oldu falan denecekMbappe istedi osimhen alindi
konuyu benim düşmanlarım öne çıkarmışİyi de bugünün şartlarında senin yüzünden burada millet birbirini yiyor. Sad boy.
Okan'ı benden daha çok seven az adam vardır burda ama Okan'ın eksiklerini ve takıntılarını görmezden gelip eleştirmemek daha büyük ihanet. Eleştiriyorum, istifa etsin diyorum diye de kulübün kariyer planlamasını ben yapacak değilim bunun için para alan insanlar var. Geçen sene Icardi sakatlığı sonrası Osimhen gelsin diyebiliyor muydunuz? Kulüp gitti aldı getirdi, Okan'ın yerini de en iyi şekilde doldururlar merak etme. Yeri dolmayacak kimse yok, yeter ki doldurulmak istensin.Güya eleştirmeye gelince profsunuz ama neyi bilmiyon sen ?
5-6 yerli oyuncu ile FB'yi kupa maçında sahasında top göstermeden tokatladığımıza göre senin istediğin tipte bir kadro olsa kim bilir neler olurdu...Young Boys Abdülkerim = 30 milyon Euro
Kaan Ayhan Sparta Prag , Az Alkmaar ve nicesi
Metehan Baltacı - Malmö maçı
Berkan - Ajax ve Az Alkmar ve nicesi..
Geçen sene Keremin Kopenhag ve , Bayern maçında boş kaleye kacirdikları...
Bu takımda yerli oldukça iki yakamız bir araya gelmez.. Barış ve Yunus bile alternatif olmalı
bu yönetim mi getirecek daha iyisiniOkan'ı benden daha çok seven az adam vardır burda ama Okan'ın eksiklerini ve takıntılarını görmezden gelip eleştirmemek daha büyük ihanet. Eleştiriyorum, istifa etsin diyorum diye de kulübün kariyer planlamasını ben yapacak değilim bunun için para alan insanlar var. Geçen sene Icardi sakatlığı sonrası Osimhen gelsin diyebiliyor muydunuz? Kulüp gitti aldı getirdi, Okan'ın yerini de en iyi şekilde doldururlar merak etme. Yeri dolmayacak kimse yok, yeter ki doldurulmak istensin.

Osi yi de konuşulanlara bakarsan Okan aldırttı.Forvette osimhen oynuyor
Hahahahaa çok doğruhocanin lig performansi asiri iyi oldugu icin avrupa performansi goze batiyor. cozum basit. seneye ligde 5. oluruz, avrupada da bu sezonki gibi iki mac kazaniriz. herkes der ki ligde 5. olan kadroyla avrupada mac kazaniyor. bjk'nin durumu gibi yani. adamlar ligde berbat olduklari icin lyon macindan avrupada destan yazmis gibi bahsediyor.
Fatih terimi gönderdin ne oldu? Torrent mancini bir dünya saçma sapan adamla feneri bjk ı şampiyon yaptık. Sanki doğru iş yapılmış gibi fatihi hocayı gönderdik diyorsunuz.Aynen de öyle.. Çok kısa ve net bir tanım olmuş..
Aslolan Galatasaray dır.. Bu takım yeri geldi Fatih Terim i ağlata ağlata yolladı..
Bir adem oğlunu 'ölümüne', 'ölene kadar' diyerek ya da başkalarına hakaret ederek savunan zihniyeti hiç bir zaman anlamadım..
Bu zihniyettekilerin, 'sana muhtacım' diyerek kendilerini rezil eden FB kongre üyeleri ile dalga geçme lüksü yok sanıyorum..
Bu konuyu kitleyip, milleti bu konuyu yönlendirirsen senin açtığın bu konu gündemden düşer. Bu kıyağımı unutma.konuyu benim düşmanlarım öne çıkarmış
arkamda dur
okan buruk sen ben güçlüyüz
Fatih terimi gönderdin ne oldu? Torrent mancini bir dünya saçma sapan adamla feneri bjk ı şampiyon yaptık. Sanki doğru iş yapılmış gibi fatihi hocayı gönderdik diyorsunuz.
marcao'nun, nelsson'un, boey'in, mmohammed'in, morutan'ın alındığı dönemleri diyorsun değil mi üstat?ft 2020'de 6. olmadı mı? 13. bitirdiğimiz sezonun yarım devresi de ft'nin
ftnin çalıştırdığı son takım kulüp tarihinin en kötü dönemi gibi bişeydi, salt oyun olarak, yani bıraktığı transfer enkazı bi yana
göndermek tek çareydi o dönem
Buna kötüyü kötüyle kapatmak denir aslnda.Fatih hoca kötüydü /formsuzdu ve daha kötüye gidiyordu "aynen ikinci gelişi gibi" .Bu kötü ama adı sanı bilinmez bir hocayla yerini doldurmak kötünün kötüsüydü ve sonuç hüsran oldu.Onun tazminat işi vardı ne oldu gerçekten???Fatih terimi gönderdin ne oldu? Torrent mancini bir dünya saçma sapan adamla feneri bjk ı şampiyon yaptık. Sanki doğru iş yapılmış gibi fatihi hocayı gönderdik diyorsunuz.
marcao'nun, nelsson'un, boey'in, mmohammed'in, morutan'ın alındığı dönemleri diyorsun değil mi üstat?
orası öyle de, transferleri için "enkaz" denemez bence üstat ya. bayağı katkı aldığımız (maddi manevi) pek çok transferi de olmuştu ft'in. yönetim ise cehennem gibiydi o dönem.cehennem gibi olan dönem işte heis, ömer bayram taylan falcao, jimmy durmaz, şener özbayraklı falan vardı
hatırlamak istemiyorum pek doğrusu
Olay bu.Sadece para harcayıp gerçekleştirilemeyen hayallere en uygun örnek.Ağzına sağlık.Beşiktaş'ın son 3 senedir 0 geliri olmasına rağmen toplamda bonservislerde -65 m euro harcamış bizimse -15 m euro adamlar geçen sene bile Immobile ve Rafa'ya dünya kadar maaş verdiler.
Bu ligin çok üstünde kadroları var zar zor Samsunspor'u geçmeye çalışıyorlar o kadar para harcamaya rağmen 3 senedir vasat Anadolu takımlarının olduğu ligde Eylül ve Ekim ayında havlu atıyorlar üstüne ligde hedefleri yokken bomboş devam etmelerine rağmen Avrupa'da da hiçbir şey yapmıyorlar.
Fener desen dünyaları harcadı öyle görünen rakamların çok daha fazlasını harcadılar ona rağmen hiçbir başarıları yok, Mourinho'ya ya dünyaları verdiler yine yok.
Bunların dışında saha dışınıda satın aldılar medyasından, tff'sine oradan mhk alayına el attılar yine başaramadılar.
Okan hoca geldiğinden beri hataları var mı var kimse hatasız demiyor yeri geldi oyuncu değişikliklerinde batırdı yeri geldi aşırı risk aldı batırdı yeri geldi açıklamalarıyla taraftara ters düştü ama burada şu soruyu sorayım ligde son 2 sene fener şampiyonluğu görelim ama Avrupa liginde yarı final ve CL'de çeyrek final oynayalım mutlu olabilecek 1 insan var mı ?.