GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 21

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
21/23
Genel olarak yazayım da kurtulayım. Gitsin diyenlerin çözüm önerilerini görmek istiyorum. Bana Avrupa’da başarı garantisini vermelerini istiyorum. Avrupa da başarısız defolsun gitsin demekle olmuyor bu işler. Realist olup 3 kulvarda birden başarı getirecek çözüm üretin bana.

Avrupa’da başarı diye ligdeki hegemonyanın bitmesini göze alıyorsanız siz bilirsiniz.

Öyle hem ligde hem de avrupada başarılı olacak birini önerin diyemezsin çünkü sen ligde başarılı olup avrupada başarısız olan adama kalsın diyorsun biz de avrupa da başarılı olup ligde başarısız olacak birisini isteyebiliriz

Önereyim mi?

Genel olarak yazayım da kurtulayım. Gitsin diyenlerin çözüm önerilerini görmek istiyorum. Bana Avrupa’da başarı garantisini vermelerini istiyorum. Avrupa da başarısız defolsun gitsin demekle olmuyor bu işler. Realist olup 3 kulvarda birden başarı getirecek çözüm üretin bana.

Avrupa’da başarı diye ligdeki hegemonyanın bitmesini göze alıyorsanız siz bilirsiniz.

Doğrusal bir şekilde sürekli artan bir başarı grafiği bekleniyor. Oysa tarihe bakarsak hiç böyle değiliz. Cicaldau'lu günler hiç uzak değil. Ben Avrupa'da önce katılımcı ve yarışması olmak istiyorum. Her sene ligde şampiyon olmaya devam etmeliyiz. Süreç bizi başarıya götürecek.

Takımda barış yunus(bu sezona kadar doğru düzgün hiçbir sezon iyi değildi) sallai (berbat bir oyuncu), başka kanat oyuncusu yok.
Sene başı torreira sara harici başka merkez oyuncun yok
10 numaran 37 yaşında sezon içerisinde tükenen Mertenstens başka kimse yok
Bir dünya bek almışsın ama hiçbiri tutmamış, tutan jakobs sezonun yarısı sakat
Muslera artık eski muslera değil gelen top gol oluyor özellikle Avrupa maçlarında çok kötüydü.

Bu kadroda tek fark yaratan oyuncu osimhen. Nasıl tarihin en iyi kadrosu oluyor? Okan hoca olmasa 15 puan fark yemiştik.

Yunus barış sallai fenerde ilk 18e giremez
Yanlış transferleri ben yaptım okan hoca yapmadı?kutucu,cuesta franky jelert falan filan okan hoca onaylamadı.sanchez,torreira,lemina,bay,yunus,sara,icardi,morata,Nelson,tabiki osimhen..Bu kadro mu kötü..

Allah korusun ilk şampiyonluk kaybında ve Avrupa başarısızlığında zaten gönderileceğini biliyoruz bu ikisinin aynı sezona denk gelmesi lazım ama ligi süpürüyor adam şu an ligde bug bulmuş gibi resmen

Yanlış transferleri ben yaptım okan hoca yapmadı?kutucu,cuesta franky jelert falan filan okan hoca onaylamadı.sanchez,torreira,lemina,bay,yunus,sara,icardi,morata,Nelson,tabiki osimhen..Bu kadro mu kötü..
Gelin beraber yapılan yanlış transferler için kim yaptıysa eleştirelim, doğru yapılması için sportif direktör vs isteyelim ama cuestadan jelertten dolayı 3 sene üst üste şampiyon olan hocayı göndermek akıl dışılıktır. Hocadan nereden izlesin bu adamları işi bu mu?

Öyle hem ligde hem de avrupada başarılı olacak birini önerin diyemezsin çünkü sen ligde başarılı olup avrupada başarısız olan adama kalsın diyorsun biz de avrupa da başarılı olup ligde başarısız olacak birisini isteyebiliriz

Önereyim mi?
Öner tek senelik adamını… malım bir sonraki sene Avrupa olmayacağından tek senelik olur

Doğrusal bir şekilde sürekli artan bir başarı grafiği bekleniyor. Oysa tarihe bakarsak hiç böyle değiliz. Cicaldau'lu günler hiç uzak değil. Ben Avrupa'da önce katılımcı ve yarışması olmak istiyorum. Her sene ligde şampiyon olmaya devam etmeliyiz. Süreç bizi başarıya götürecek.
Aynen öyle hedef her sene şampiyonlar ligine katılmak olmalı. Yenile yenile eksikleri görücez orada

Klopp buraya gelmez.

Daha önce bi röportajında Sabır yok Türkiye de. burada çalışırsam kovulurum gibi şeyler söylemişti

Öner tek senelik adamını… malım bir sonraki sene Avrupa olmayacağından tek senelik olur

Denendi

images (2).webp

Avrupa karnesi onaylandı ✅

Avrupa fatihi olduğumuz günler
Özlemişsindir

images (3).webp

Bir daha da avrupada kim başarılı olacak falan demesin kimse bizzat olmuşu önerdim olacağı değil

Ligde naptı da demesin kimse çünkü konumuz ligde başarı değil avrupada başarılı olacak tdyi bulmak-önermek

Denendi

Ekli dosyayı görüntüle 286172

Avrupa karnesi onaylandı ✅

Avrupa fatihi olduğumuz günler
Özlemişsindir

Ekli dosyayı görüntüle 286173

Bir daha da avrupada kim başarılı olacak falan demesin kimse bizzat olmuşu önerdim olacağı değil

Ligde naptı da demesin kimse çünkü konumuz ligde başarı değil avrupada başarılı olacak tdyi bulmak-önermek
Dediğim gibi gelir sonra defolup gider bir sonraki sene Avrupa olmayacağı için :) ondan sonra da olanı çağırırsın ki Avrupa’ya bir daha gidelim diye :)

Neyin bugi yaw. Önde pres yaptığın an bu lige yeter.
Fakat Italyan filan Allah korusun.
Valla Mertens'i bile istemem diyeceğim de o hiç olmazsa burayı biliyor. Oranın suyunu içeni de istemem. Hatta Arda'yi da istemem. Gider Berkan'la filan pas oyunu oynatmayı ister.
Ya iyi bir Alman ya da Okan ile devam. Transfer işini halletse yeter

Ahahaha valla şaka gibi yazmayacağım artık konuya :) Avrupa’da iyi ama ligi sormayın diyor ahahahahaha… Şubatlar bizimdir :)

Dediğim gibi gelir sonra defolup gider bir sonraki sene Avrupa olmayacağı için :) ondan sonra da olanı çağırırsın ki Avrupa’ya bir daha gidelim diye :)

Ben manciniyi severim ama gelmesini ben de istemem

Sadece sen kim gelecekte avrupada başarılı olacak isim önerin dedin diye önerdim seni taca çıkardım görüldüğü üzre yazılanı iyi anla lütfen

Ahahahhaha

Nisanda feneri şampiyon yapan adamı övüyon

Normalde herkes anlar diye son satırı yazmayacaktım ama aklıma sen geldin dedim bunu da yazayım ki neyin niye yazıldığını ali iyice anlasın

Yine anlamamışsın renktaş
Ahahaha valla şaka gibi yazmayacağım artık konuya :) Avrupa’da iyi ama ligi sormayın diyor ahahahahaha… Şubatlar bizimdir :)
Hocam makarayı bırak allasen ya

Sen ligde başarılı avrupada başarısız adama kalsın diyon

Ben "SENİN MANTIĞINA GÖRE" o zaman avrupada başarılı olup ligi salacak adam gelsin diyorum isim öner dedin ben de bunu yapacak adamı önerdim

Ligde sıçtığını yazdım zaten ama konu lig değil avrupa da başarılı olacak ismi bulmak ya hani,isim öner dedin ya hani,önerdim ya hani

Ne yazdığını okumuyo musun hiç?

Konu lig değil avrupa da başarılı olacak ismi bulmak

Olmuş adam öneriliyor

Ligde naptı deniyor 🤦

Vay ben öleydim de bu yazılanları görmeseydim vay ki ne vay

Sadece sen kim gelecekte avrupada başarılı olacak isim önerin dedin diye önerdim seni taca çıkardım görüldüğü üzre yazılanı iyi anla lütfen

Normalde herkes anlar diye son satırı yazmayacaktım ama aklıma sen geldin dedim bunu da yazayım ki neyin niye yazıldığını ali iyice anlasın

Ben "SENİN MANTIĞINA GÖRE" o zaman avrupada başarılı olup ligi salacak adam gelsin diyorum isim öner dedin ben de bunu yapacak adamı önerdim

Ligde sıçtığını yazdım zaten ama konu lig değil avrupa da başarılı olacak ismi bulmak ya hani,isim öner dedin ya hani,önerdim ya hani

Tekrar yazayım nisanda fenere şampiyonluk veren kimse övülemez övmesi düşünülemez bile rezil bir td mancini defolsun. Juventusu yanlışlıkla yenince iyi olmuyor

Ben hem lig hem de Avrupa da başarı dedim sen kendin olan sadece ligde başarılı o yüzden ben de sadece Avrupa’da başarılı olan hoca önerecem yazdın. Avrupa’da başarılı dediğin hocanın 1 beraberliği fazla Okan dan cl de.

Her neyse tek taraflı olmıyor da bu işler burada başarılı olamayan Avrupa da sadece tek seferlik bir başarı yaşar. Mayıs ta fener şampiyonluğu görünce Avrupa’daki başarı falan da unutulur bir kupa almadıysan. Sonra geleni de gönderir yeniden adam aramaya koyulursun. Siz olayın farkında değilsiniz Galatasaray Avrupa’da başarı elde ettiyse sürekli Avrupa da olduğu için başarı elde etti. Avrupa’ya çıkmayı bıraktık ondan sonra toparlayamadık bugünlere kadar kendimizi. Olayı da hatırlatayım cl de çeyrek final oynayan lucescu fenere şampiyonluk kaçırınca 2. Terim dönemi başladı ve cristianlar lukukular falan derken uefa mirasını bir güzel yedik.

Olay tamamen en ufak bir başarısızlıkta dereyi geçerken at değiştirmek. Burada Okan diyenlerin hiç biri de Avrupa da başarılı demiyor. Sen ligi domine etmek üzereyken herşeyi riske atmaya çalışıyorsun ondan. Her sene cl ye git bak ondan sonra oyuncular buraya geliyor mu gelmiyor mu? Sonrasında başarı geliyor mu gelmiyor mu? Bu bir süreç sen süreci kısaltmaya çalıştığını sanıyorsun ama süreci sıfırlamaya da götürebilirsin. Bir anda sil baştan tekrar takım yapmak zorunda kalabilirsin. Bunu nasıl göze alıyorsunuz buna anlam veremiyorum ben. Bunları denerken ligden düşme tehlikesi yaşadık biz kardeşim. 2 sene içerisinde Avrupa da başarı konuşuluyorsa da bunun sebebi yine Okan. Şımarıklığınıza doymayın. Bu şımarıklık emin ol yine 6. Lıklara 8. Liklere 13. Lükslere götürür takımı. Okan istemiyor mu takımı Avrupa da da kupa sahibi yapsın. Ama daha tothenam maçı sonrası herkesin götü kalktı Avrupa şampiyonu olacak takım bu diye herkesi rehavete soktular.

Gelin beraber yapılan yanlış transferler için kim yaptıysa eleştirelim, doğru yapılması için sportif direktör vs isteyelim ama cuestadan jelertten dolayı 3 sene üst üste şampiyon olan hocayı göndermek akıl dışılıktır. Hocadan nereden izlesin bu adamları işi bu mu?
Ligde bu kadro ile şampiyon olmak büyük başarı değil.zaniola ziyech Zaha bile bu kadroda oynayamadı.en pahalı kadrolar kuruldu.lemina taraftar baskısı ile alındı..avrupada rezil olduk.ben zaten şampiyon hoca gönderilmez lucescuyu gönderdik büyün hataydı dedim.bende okan hocanın gönderilmesini istemiyorum..

Okan Buruk’a kalsa Tor-Sara ve Osimhen-Morata oynayıp işleri berbat edecekti. Gerçekçi olalım. Bu kadar yanlış transfer yapan teknik adama da pek az denk geldik.

Ama daha önce de söylediğimiz gibi. Bizim şartlarımızda şampiyon hoca kovulmaz. Lakin Avrupa başarısı falan beklemeyelim. Buruk ile Avrupa’da yine zortlarız. Hele gelecek sezon işimiz çok zor. Takımda çok fazla dönüşüm gerekiyor. Gerekli harcamaları yapabilirsek lig için iş yapan bir teknik direktör. Hedefimiz 26. Şampiyonluk olmalı.

Geri