GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 20

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
20/23
Beşiktaş'ın son 3 senedir 0 geliri olmasına rağmen toplamda bonservislerde -65 m euro harcamış bizimse -15 m euro adamlar geçen sene bile Immobile ve Rafa'ya dünya kadar maaş verdiler.

Bu ligin çok üstünde kadroları var zar zor Samsunspor'u geçmeye çalışıyorlar o kadar para harcamaya rağmen 3 senedir vasat Anadolu takımlarının olduğu ligde Eylül ve Ekim ayında havlu atıyorlar.

Fener desen dünyaları harcadı öyle görünen rakamların çok daha fazlasını harcadılar ona rağmen hiçbir başarıları yok, Mourinho'ya ya dünyaları verdiler yine yok.

Bunların dışında saha dışınıda satın aldılar medyasından, tff'sine oradan mhk alayına el attılar yine başaramadılar.

Okan hoca geldiğinden beri hataları var mı var kimse hatasız demiyor yeri geldi oyuncu değişikliklerinde batırdı yeri geldi aşırı risk aldı batırdı yeri geldi açıklamalarıyla taraftara ters düştü ama burada şu soruyu sorayım ligde son 2 sene fener şampiyonluğu görelim ama Avrupa liginde yarı final ve CL'de çeyrek final oynayalım mutlu olabilecek 1 insan var mı ?.
Ya bir de 3 senedir yüksek maliyet masalı diye bir şey dönüp duruyor. 1. senesinde 1 Icardi vardı oda sudan ucuza kiralık gelmişti. Yedeği Gomis'ti sezon sonu maça çıkmama tribi falan atan. Arada Seferoğlu geldi tutmadı. Ama 1. sezon büyük bir maliyet yoktu. Sergio'nun da maaşı yüksekti ama ona o imzayı attıran Cenk Ergün'e sorulmalı.

Yüksek maliyet olayı 2. senede Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Davinson ile başladı. Davinson dışında diğerlerinin pek bir numarasını da görmedik. Merkez orta sahayı Kaan, Dayı ve 2. yarı geri gelen Berkan ile döndürdük resmen.

Bu seneye gelince işte takımda bu kadar defo olup ta Osimhen ön plana çıkınca Osimhen olmasa hoca falan olamazdı demeye getiriyorlar. Fıkra bu kadar.

Ben hepinize soruyorum :Biz bulupta bunuyormuyuz acaba??
Biz Avrupa'ya gerçekten hazırızda ondanmı başarısız olduğumuz için Okan hocaya tüm çemkirmeleriniz?Küçük büyük takım farketmez..
Bizim herşeyimiz doğruda birtek Avrupa olayımızmı yanlış?
FB yi yenmek artık tat vermiyorda sadece Avrupanın tat vermesinimi bekliyoruz.
İçerideki kişi ve kurumlara vermiş olduğumuz savaş ve sonrasındaki zaferler "Daha dün tüm stad Fed.Başkanına çemkirmedi mi? bizleri hiçbir şekilde tatmin etmiyor mu?
Bu sene özellikle son aylarda oynamış olduğumuz oyun birtek bana mı haz veriyor??
Her zaman şunu söylüyorum Avrupada gelen ilk ve tek başarı 4 sene sonunda gelmedimi ,oyuncular artık birbirini ezbere bilmiyor muydu?
Hiç haksızlık ettiğinizi düşünmüyormusunuz???

ft aldı. gedson'u da ft aldı. adam bizim için havaalanlarında yattı hatta hatırlarsan. b.elmas böyle bir durumda bile getirmeyi başaramadı gedson'u.

ft'in gs tarihinde olumlu damgaları çok fazladır bence.
olumlu dalgaları çok faza bunu kimse inkar edemez ama olumsuz dalgalarınıda inkar etmemeliyiz.özellikle 2.gelişi çok olumsuz bir dalga idi. Hemde çok Sevgili Veli.

Ya bir de 3 senedir yüksek maliyet masalı diye bir şey dönüp duruyor. 1. senesinde 1 Icardi vardı oda sudan ucuza kiralık gelmişti. Yedeği Gomis'ti sezon sonu maça çıkmama tribi falan atan. Arada Seferoğlu geldi tutmadı. Ama 1. sezon büyük bir maliyet yoktu. Sergio'nun da maaşı yüksekti ama ona o imzayı attıran Cenk Ergün'e sorulmalı.

Yüksek maliyet olayı 2. senede Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Davinson ile başladı. Davinson dışında diğerlerinin pek bir numarasını da görmedik. Merkez orta sahayı Kaan, Dayı ve 2. yarı geri gelen Berkan ile döndürdük resmen.

Bu seneye gelince işte takımda bu kadar defo olup ta Osimhen ön plana çıkınca Osimhen olmasa hoca falan olamazdı demeye getiriyorlar. Fıkra bu kadar.
Bizim taraftarda ne yazık ki yabancı hastalığı var gelse her şey düzelecekmiş gibi bu ülkeye kimler kimler geldi bir bok olmadı yine Okan hoca gitse yerine yabancı gelse büyük enkazı sokacak ondan sonra 10 sene kulübü toparlamak için uğraşıp durulacak yine yükselme döneminin önü kesilecek.

Kulübün 1 numaralı amacı her zaman Avrupa'da başarılı olmak ama son dönemlere bakınca bu vizyon kadar önemli bir şey var ülkede tek takım olma yolunda ilerliyoruz.

Her şampiyonluk rakipleri daha fazla kırıyor zaten adamlar 1 şampiyonluk almak için saha dışı her türlü boku yiyorlar bunu göstere göstere yapıyorlar 3 senelik bir inceleme olsa İtalya liginde olsak fenerin amatöre kadar yollarlardı.

Şampiyon oluyoruz diye çabuk unutuluyor ama skandal hakem kararlarını toplasak roman yazılır.

young boysa elen, ölü dinamo kyivden evde 3 gol ye, 2 sezon üst üste aynı turda 30 40 milyon euroluk takımlara kaan ayhan'ın kırmızı kartıyla elen. transfer adındaki çöpe atılan paradan bahsetmiyoruz bile

bunları eleştirmeyecek miyiz yani

kümenin bi üstünde bitiren tottenham şu rezil sezonunda el'de final yaptı
3. sezon üst üste şampiyon olduğun bi sezonda 2. kupada çeyreğe bile kalamamayı eleştirmek neden haksızlık olsun

Ayrica fenerasyonun verdigi 1.5 milyon yuronun disinda sampiyon olunca envai sponsorluklar buluyorsun. Orama da sponsor burama da sponsor diye gulup eglendigimiz gunleri unutmayalim. Bubsayede Osimhen, Icardi, Morata gibi superstarlari izleyebiliyoruz. Onlar da hayrina gelmiyor buraya. Cunku bizim zenginlerin cebinde nedense akrep var ve kisisel servetlerinden zirnik koklatmiyorlar. O yuzden kendisini gecmiste yaptiklarindan dolayi sevmesem de bu ligde bir sekilde sampiyon olmayi becerebiliyorsa Okan ile devam etmeliyiz. Ne zaman ki futbol olarak bir surdurebilirlik olustururuz o zaman Avrupa'daki basarisizliklarinin cezasini dehleyerek cektiririz.

Ustteki arkadasin da vurguladigi gibi kus surusune darbe ustune darbe vuruyoruz ve bunu sampiyon olan hocayi degistirerek kendi kendimize durdurmamaliyiz.

young boysa elen, ölü dinamo kyivden evde 3 gol ye, 2 sezon üst üste aynı turda 30 40 milyon euroluk takımlara kaan ayhan'ın kırmızı kartıyla elen. transfer adındaki çöpe atılan paradan bahsetmiyoruz bile

bunları eleştirmeyecek miyiz yani

kümenin bi üstünde bitiren tottenham şu rezil sezonunda el'de final yaptı
3. sezon üst üste şampiyon olduğun bi sezonda 2. kupada çeyreğe bile kalamamayı eleştirmek neden haksızlık olsun
Sevgili Emir yanlış anlamışşsın. Eleştirmek çok farklı birşey ,"defolsun gitsin" demek bambaşka birşey .Hepimiz eleştiriyoruz ,eleştireceğiz de.Umarım aradaki farkı tahmin ediyorsundur..

Ufak bilgi Galatasaray 3 yıldır kar ediyor, zarar etmiyor. Bu özellikle store gelirleri ve stadyum gelirleri çok yükseldi bu sayede borçlar ödeniyor bankalar birliği borcunu kapatıcaz. Ayrıca boey kerem ve muhmelen barışı yani 0 maliyetli oyuncuları iyi paraya sattırıyor Okan Buruk
Bu sekilde maaslar verirsek eninde sonunda zarar ederiz, suan Sponsor, Seyirci sayesinde borcu dengede tutuyorsak bu böyle devam etmez, sonucta seneyde sampiyon olsak ama avrupada yine basarisiz olursak, seyircide artik sikilmaya baslayabilir, gelir azalir sponsorlar Süper Ligi yeterli görmeyebilir, isler tersine dönebilir. Onun icin avrupada basari demek, daha büyük sponsorlar daha fazla gelir. Onun icin okan buruk gitmeli.

Ben hepinize soruyorum :Biz bulupta bunuyormuyuz acaba??
Biz Avrupa'ya gerçekten hazırızda ondanmı başarısız olduğumuz için Okan hocaya tüm çemkirmeleriniz?Küçük büyük takım farketmez..
Bizim herşeyimiz doğruda birtek Avrupa olayımızmı yanlış?
FB yi yenmek artık tat vermiyorda sadece Avrupanın tat vermesinimi bekliyoruz.
İçerideki kişi ve kurumlara vermiş olduğumuz savaş ve sonrasındaki zaferler "Daha dün tüm stad Fed.Başkanına çemkirmedi mi? bizleri hiçbir şekilde tatmin etmiyor mu?
Bu sene özellikle son aylarda oynamış olduğumuz oyun birtek bana mı haz veriyor??
Her zaman şunu söylüyorum Avrupada gelen ilk ve tek başarı 4 sene sonunda gelmedimi ,oyuncular artık birbirini ezbere bilmiyor muydu?
Ben de şunu soruyorum, takımın yönetiminden alt yapısına, scoutingten beslenmesine tüm her şey çok iyi çok güzel, 3 sene üst üste şampiyon olan derbi performansı süper olan Okan Buruk mu kötü?

İnsanların Avrupa da bir kaç maç kazanalım derken çözüm yolu ne? 3 sene şampiyon olan adamı göndermek ve yerine kim olduğunu bilmediğin bir adamı takımın başına getirmek mi? Sen neyi savunuyorsun sen onu söyle. Kimi savunuyorsun kim gelsin bu takımın başına diyorsun?
Sen neyi savunuyorsun kim gelsin dediğin adam okan uğruna yboys maçı için benimle iddiaya girip seninle beraber 6 ay banlanan murat

Ona bari antiokancı deme yaw adam hatasını anladı ve gerçeği gördü şimdi de eleştiriyor ne var bunda bu kadar celallenecek

Rezil kepaze duruma rezil kepaze diyor adam ne diyecek başka

Sen neyi savunuyorsun kim gelsin dediğin adam okan uğruna yboys maçı için benimle iddiaya girip seninle beraber 6 ay banlanan murat

Ona bari antiokancı deme yaw adam hatasını anladı ve gerçeği gördü şimdi de eleştiriyor ne var bunda bu kadar celallenecek

Ben de sen nerede kaldın diye meairak ediyordum. Bu gözler 0 gol 1 puan gördü rezillik olmadı da bu mu rezillik

Bunlar yabanci hoca diye aglarlarken biz Okan hocam gelsin yirtiniyorduk. 4-5 sene öncesinden bahsediyorum. Sevmemiz yanlışlarını elestirmemize engel değil. 3 yıldır gelişim göstermedi seneye gösterirse ne mutlu bize. Seneye 3lu orta sahadan vazgecmese o bile yeter ama icardinin döndügü senaryoda maalesef şüpheliyim.

Genel olarak yazayım da kurtulayım. Gitsin diyenlerin çözüm önerilerini görmek istiyorum. Bana Avrupa’da başarı garantisini vermelerini istiyorum. Avrupa da başarısız defolsun gitsin demekle olmuyor bu işler. Realist olup 3 kulvarda birden başarı getirecek çözüm üretin bana.

Avrupa’da başarı diye ligdeki hegemonyanın bitmesini göze alıyorsanız siz bilirsiniz.

Ben de sen nerede kaldın diye meairak ediyordum. Bu gözler 0 gol 1 puan gördü rezillik olmadı da bu mu rezillik
Sayın abicim

Rezillikleri niye yarıştırıyosun ki

1 rezilliğin başka 1 rezillikten daha az/çok rezil olması o rezilliği rezillik olmaktan çıkartır mı?

Rezillik rezilliktir

Avrupadaki rezilliğin üstünü önce ligde başarılı diyerek kapatmaya çalıştınız

Nasıl bir teşkilatsanız durumu başarısız değilize döndürdünüz

Yarın da aslında başarılıyız diyeceksiniz vallahi korkulur sizden

Başarısız değil diyerek savunmaya çalıştığınız adamın kendisi avrupada kepaze olduk diyip sizi haksız çıkartıyor ne anlatıyorsunuz daha önce bi kendi içinizde anlaşın

Sayın abicim

Rezillikleri niye yarıştırıyosun ki

1 rezilliğin başka 1 rezillikten daha az/çok rezil olması o rezilliği rezillik olmaktan çıkartır mı?

Rezillik rezilliktir

Avrupadaki rezilliğin üstünü önce ligde başarılı diyerek kapatmaya çalıştınız

Nasıl bir teşkilatsanız durumu başarısız değilize döndürdünüz

Yarın da aslında başarılıyız diyeceksiniz vallahi korkulur sizden

Başarısız değil diyerek savunmaya çalıştığınız adamın kendisi avrupada kepaze olduk diyip sizi haksız çıkartıyor ne anlatıyorsunuz daha önce bi kendi içinizde anlaşın
Hayır orada rezil olmadık burada da rezil olmadık rezillik nedir? Avrupa da Başarısızsa başarısız ama rezillik değil. Siz olayı abartıp arşa çıkarıp sonrasında ise tam bir bilinmezliğe sürüklemekten başka birşey yapmıyorsunuz

Hayır orada rezil olmadık burada da rezil olmadık rezillik nedir? Avrupa da Başarısızsa başarısız ama rezillik değil. Siz olayı abartıp arşa çıkarıp sonrasında ise tam bir bilinmezliğe sürüklemekten başka birşey yapmıyorsunuz
fblilerle aynı argümanı savunuyorlar farkettiysen

Geri