Ali Burak Uz
10 Numara!
Nasıl yapacağız şimdi protesto işlerini çok terso bıraktı bizi Okan hoca
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinin en çok para harcanabilen dönemi bir daha gelmeyebilir.Avrupada başarı isteniyorsa avrupada başarılı hoca alınmalı.Hayvani kadro ile zaten ligde 2 takım şampiyonluğa oynayabiliyorken avrupada 5te 1 bütçeye sahip takımlara karşı oyun göremiyoruz.Taktiksel olarak eksiklikleri avrupa maçlarında hemen ortaya çıkıyor.Çok para harcayıp ligde şampiyonluk yeterli değildir.O zaman daha mütevazi kadroyla devam etmeli lig hocası olarak devam edecekse.Lig için 45 milyon euro beklere harcayıp beğenmeyince oynatmama olayında kimse birşey demiyor tekrar bek alınıyor.Har vurup harman savurma işi bitmeli yazıktır taraftarın paraları bunlar.
Ebenle randevum var, onu çözeceğim.Tebrik et, ilaclarini al bulmaca coz ihtiyar.
Slm soyleEbenle randevum var, onu çözeceğim.
Kutlamalara Dua lipa istegimi nasil karşiliyorsunSokan hocam sadece rakiplere saplamamış

Ne zamandır görüyorum, tutuyorum kendimi bir şey söylememek için. Bir maç yapıyoruz, sadece maç başlığında 30 tane böyle mesaj (30'u abartmak için söylemiyorum gerçekten 30 tane)... Yetmiyor Hoca'nın başlığını dolduruyor, yetmiyor futbolcuların başlıkları... 100 mesajdan 2 tane olumlusunu bulursan şanslısın. "Hocalığına attırayım" yazdığını da gördü bu gözler ama hala aynı hızla devam. Bitmek bilmeyen bir nefret.1 tane olumlu postu olmaz mı yaw bi insanın takımının kupayı kazandığı gün
baydı bu şımarıklık artık. CL + Lig getirse Türkiye kupasını niye alamadı diye hakaret edersiniz, niyetler öyle belli oluyo ki
Ekli dosyayı görüntüle 286068
Muazzam kaşınıyorlar gerçektende,alışmışlıklar var demekki, insanlar forumdan uzaklaşmamak için sabretmiş..1 tane olumlu postu olmaz mı yaw bi insanın takımının kupayı kazandığı gün
baydı bu şımarıklık artık. CL + Lig getirse Türkiye kupasını niye alamadı diye hakaret edersiniz, niyetler öyle belli oluyo ki
Ekli dosyayı görüntüle 286068