GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 8

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
8/23
Hocayı savunduğum için mutluyum dönem dönem kızdım gitsinde dediğim oldu ama genel olarak savundum mantıklı olan kalması Avrupa da başarı diyorsunuzda ligde başarı olmadan Avrupa’ya gidemiyorsunuz işte sıkıntı orada o yüzden devam ben başarıdan zşyade süreklilikten taraftayım

Galatasaray tarihinin en çok para harcanabilen dönemi bir daha gelmeyebilir.Avrupada başarı isteniyorsa avrupada başarılı hoca alınmalı.Hayvani kadro ile zaten ligde 2 takım şampiyonluğa oynayabiliyorken avrupada 5te 1 bütçeye sahip takımlara karşı oyun göremiyoruz.Taktiksel olarak eksiklikleri avrupa maçlarında hemen ortaya çıkıyor.Çok para harcayıp ligde şampiyonluk yeterli değildir.O zaman daha mütevazi kadroyla devam etmeli lig hocası olarak devam edecekse.Lig için 45 milyon euro beklere harcayıp beğenmeyince oynatmama olayında kimse birşey demiyor tekrar bek alınıyor.Har vurup harman savurma işi bitmeli yazıktır taraftarın paraları bunlar.

Seneye Ligi kazanir ve Türkiye kupasini kazanirsa, 1 sene daha olur. Eger Ligi kazanamazsa sene sonu gider. O yuzden 1 yil Kredisi var. Onumuzdeki seneye cok iyi degerlendirmesi lazim.
CL de gruptan cikarirsa ve Ligi de alirsa, birkac sene daha Kredisi olur.

Galatasaray tarihinin en çok para harcanabilen dönemi bir daha gelmeyebilir.Avrupada başarı isteniyorsa avrupada başarılı hoca alınmalı.Hayvani kadro ile zaten ligde 2 takım şampiyonluğa oynayabiliyorken avrupada 5te 1 bütçeye sahip takımlara karşı oyun göremiyoruz.Taktiksel olarak eksiklikleri avrupa maçlarında hemen ortaya çıkıyor.Çok para harcayıp ligde şampiyonluk yeterli değildir.O zaman daha mütevazi kadroyla devam etmeli lig hocası olarak devam edecekse.Lig için 45 milyon euro beklere harcayıp beğenmeyince oynatmama olayında kimse birşey demiyor tekrar bek alınıyor.Har vurup harman savurma işi bitmeli yazıktır taraftarın paraları bunlar.

1 tane olumlu postu olmaz mı yaw bi insanın takımının kupayı kazandığı gün

baydı bu şımarıklık artık. CL + Lig getirse Türkiye kupasını niye alamadı diye hakaret edersiniz, niyetler öyle belli oluyo ki

1747307792339.webp

Şu kadar para harcandı olayı da saçmalık bu arada, rakipten hatrı sayılır miktarda az harcayıp şampiyon olduğumuz son sezon 2006 galiba. Evet bu paraların yurt dışında da benzer bütçeli takımlarla denk bir başarı getirmesi lazım hocanın en çok eleştirilebileceği nokta bu ama ligde şampiyon olmadan oralara zaten gidemiyorsun. E şampiyon olmak için de FB ile benzer harcaman lazım burada problem olan nedir?

transferler konusunda fecaat bir başarısızlık oranı varken kadrodan verim alma ve potansiyel/performans konusunda başarılı.

kerem, barış, yunus olmak üzere 3 yerliden 3 farklı sezonda kader belirleyecek performanslar aldı.

artı tarafları şuan için ağır bassa da avrupada rigaslara malmölere kevgir olmaya devam ederse çok ömrü yok.

gs'nin şuanki gücü ve etki alanı bütün kriterlere göre değerlendirildiğinde sadece ulusal çapta başarı yetersiz.

1 tane olumlu postu olmaz mı yaw bi insanın takımının kupayı kazandığı gün

baydı bu şımarıklık artık. CL + Lig getirse Türkiye kupasını niye alamadı diye hakaret edersiniz, niyetler öyle belli oluyo ki

Ekli dosyayı görüntüle 286068
Ne zamandır görüyorum, tutuyorum kendimi bir şey söylememek için. Bir maç yapıyoruz, sadece maç başlığında 30 tane böyle mesaj (30'u abartmak için söylemiyorum gerçekten 30 tane)... Yetmiyor Hoca'nın başlığını dolduruyor, yetmiyor futbolcuların başlıkları... 100 mesajdan 2 tane olumlusunu bulursan şanslısın. "Hocalığına attırayım" yazdığını da gördü bu gözler ama hala aynı hızla devam. Bitmek bilmeyen bir nefret.

Bunun adı eleştiri de değil, daha iyisini istemek de değil hatta şımarıklık da değil. Bunun adı kan davası. Başka türlü açıklayamıyorum.

Geri