Duan kabul olur umarım. Böylelikle Burcu hanımı rahat bırakırsın.Kutlamalara Dua lipa istegimi nasil karşiliyorsun
Duan kabul olur umarım. Böylelikle Burcu hanımı rahat bırakırsın.Kutlamalara Dua lipa istegimi nasil karşiliyorsun
Lokal olarak başarılıdır buna şüphe yok. Böyle ölmüş bitmiş Mourinholardan Jesuslardan, boğazlı kazak arap İsolardan falan iyidir buna da şüphe yok. Amma ve lakin geçen iki sene Icardi, bu sene de Osimhen çok sırtında taşıdı bu takımı. En zor virajları bu adamlar sayesinde döndün. Kırılabileceğin anlarda bu adamlar çıkardı seni cendereden. İlk sezon yaptığı hocalık 10 numaraydı lafım yok. Son 2 sene için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Osimhen piyangosu olmasaydı üstüne Icardi'nin sezonu kapatması sonrası neler yaşayabilirdik tahayyül etmekte güçlük geçiyorum.
Velhasıl kelam geldiğimiz noktada aslında kendisinin üzerindeki soru işaretlerini yaratan tek bir şey var; Avrupa.
Önümüzdeki sezon, Avrupa'da eli ayağı düzgün bir başarı(CL'de ilk 8 veya çeyrek final vs...) elde ettiği anda hiçbir şekilde tartışılmaz, tartışılamaz hale gelecektir. Başarırsa uzun yıllar takımın başında kalır, başaramazsa tartışmalar yine devam eder ve şampiyonluk kaybettiği anda gider.
Yine soruyorum istmeyenlere? Yerine gelecek kişi kim? Kim gelip de kemerburgazda bu ortamı sağlayacak? Kim gelecek yerli yabancı dayanışmasını oluşturacak? Kim gelecek bu federasyon ve kurullarının karşısında dimdik duracak?
ben hala istemiyorum hocayi
insallah birisi teklif ederde gider diye umuyorum.
Getirebilirsen benden okJürgen klopp olabilir
İyi kadro tff mhk koç morinho. Şampiyon olamadılar. İyi kadro pereira şu bu şampiyon olamadılar. Hala iddia ediyorum yıllardır süper ligde yabancı hocaların şampiyonlukları yok. Çünkü gelen yabancılar burayı önemsemiyor. Bahsettiğin yıllar zaten her takımın başında neredeyse yabancı hocaların olduğu dönemlerdi. Löw aragones toshak reijkard falan filan geldi sepetlendi gönderildi buralardan. Şu 7 yıllık dönemde bile fenerde en çok yaklaşan adam Arap İsmail oldu.Galayasaray'in iyi kadro kurup da şampiyon olamadığı sezon neredeyse yok. Yeter ki hücumcu teknik direktör gelsin. Onun için yabancı teknik direktör gelirse şampiyon olamaz yalanına gerek yok.
Ayrıca sanılanın aksine kötü kadroyla şampiyon olanlar da sadece yabancılar. 2002 2006 2008
Bu yaz yapılması gereken belli. 3 - 4 tane ilk 11'e ve 3 - 4 tane de yedek.
+ Şoför ehliyetine de el konmalıdır.Recep buruk’un FIFA Kokartı yırtılmalıdır
Fenerin kadrosu neye göre iyi?İyi kadro tff mhk koç morinho. Şampiyon olamadılar. İyi kadro pereira şu bu şampiyon olamadılar. Hala iddia ediyorum yıllardır süper ligde yabancı hocaların şampiyonlukları yok. Çünkü gelen yabancılar burayı önemsemiyor. Bahsettiğin yıllar zaten her takımın başında neredeyse yabancı hocaların olduğu dönemlerdi. Löw aragones toshak reijkard falan filan geldi sepetlendi gönderildi buralardan. Şu 7 yıllık dönemde bile fenerde en çok yaklaşan adam Arap İsmail oldu.
Futbol artık sadece yaz tahtaya yap idmanı çık maça kazan bir oyun olmaktan çıktı.
Gelelim Avrupa maçlarına Avrupa maçlarında da favori çıktığımız maçlarda saçma sapan hatalar yaptık. Büyük takımlara karşılık oynanan maçlarda ise oyun olarak gayet iyiydik. Bir de ilk defa direkt katılım sağlayacağız bir Avrupa kupasına. Saçma sapan yaz ortasında tempo yapıp da grup son maçlarına dermansız girdiğimiz bir sezon olmayacak.
Bence Okan her şekilde hak ediyor bu takımın başında olmayı.
Hocamdan özür dile. Hayin adam!Tepkiler normaldi aşırı kötüydük