GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 10

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
10/23
Yurtiçi başarıları küçümser hale gelmek çok komik.

Tarihinde 1 kere avrupa kupası kazanmış takımız. Başka da yok.

Bu takım ŞL'de son 16 yaparsa seneye muazzam bir başarı olur. Son 32 de gayet iyi bir başarıdır.

Galatasaray'ın amacı her daim ligde şampiyon olmak, ŞL'nin ise gedikli takımlarından biri olmak olmalıdır, bence. Gün gelir, gökyüzündeki tüm yıldızlar arka arkaya sıralanır, rüzgar arkamızdan eser, bi bakmışız ki Dortmund gibi, Porto gibi, Monaco gibi ŞL finali görmüşüz. Belki bir gün olur. Ama bunu hedeflemek zaten saçmalık.

Korumacı tavrını sürdürürse tekrar aynı döngüye gireriz bence. bu yaz inşallah kadromuz yeterli diye kanal kanal gezmez. o yayınlardan sonra super kupa maçında 5 tane yedik çıktı bu sefer young boysa şimdi oynasak elenmezdik dedi akabinde avrupa da paspas olduk. Hadi biz forum olarak günü birlik taraftarız günü birlik seviniyoruz, şampiyonluk bizi yanılgıya uğratıyor bu çok normal biz dışarıdan gözlemciyiz içeride ne olup bittiğini bilmiyoruz. E hocam sen ipleri elinde tutan adamsın lig ve avrupa ayrımında ki uçurumu nasıl göremiyorsun sen nasıl şampiyonluğun yanılgısına düşüyorsun ben onu anlamıyorum. Hayır inanılmaz ölücü bir yönetim olsa diyeceğimki tamamen adamlar almıyorlar, Allahı var adamlarda uğraşıyor alıyorlar bek istiyorsun alıyorlar os istiyorsun alıyorlar.

Son düzenleme:
Fenerin kadrosu neye göre iyi?
En iyi oyuncuları 2 tane 37 39 yaşındakiler. Jesus dönemi neredeyse full çöp.
Bu ligin tek olayı önde baskı. Forvetin de iyiyse yeter.
Diğeri zaten gitsin demiyorum ama seneye en kötü ilk 24 yapmalı.
Nerede değil adamların yedekleri senin yedeklerinden daha iyi federasyon hakem kollamalarını da al işin içerisine kötü kadro değil hoca da süper yabancı Mou… bizim kadro leminanın sallainin form tutmasından sonra erenin oynamaya başlamasından sonra iyi oldu. İlk yarı kadroda verim alabildiğin kaç kişi vardı ki?

Nerede değil adamların yedekleri senin yedeklerinden daha iyi federasyon hakem kollamalarını da al işin içerisine kötü kadro değil hoca da süper yabancı Mou… bizim kadro leminanın sallainin form tutmasından sonra erenin oynamaya başlamasından sonra iyi oldu. İlk yarı kadroda verim alabildiğin kaç kişi vardı ki?
Ilk yarı Yunus, BAY, Osimhen, Mertens çok iyiydi. Hatta çok çok iyiydi.

Bu takım ŞL'de son 16 yaparsa seneye muazzam bir başarı olur. Son 32 de gayet iyi bir başarıdır.

Galatasaray'ın amacı her daim ligde şampiyon olmak, ŞL'nin ise gedikli takımlarından biri olmak olmalıdır, bence. Gün gelir, gökyüzündeki tüm yıldızlar arka arkaya sıralanır, rüzgar arkamızdan eser, bi bakmışız ki Dortmund gibi, Porto gibi, Monaco gibi ŞL finali görmüşüz. Belki bir gün olur. Ama bunu hedeflemek zaten saçmalık.

rangers sıfır bütçeyle 12 yılda 2 kere el finali oynadı
olympiakos 20 30 milyon bütçeyle konferansı aldı
ikisi de bizim seviyemizde kulüpler

biz her sezon 50 60 milyon harcıyoruz + eşşek yükü maaş veriyoruz = sıfır başarı

bişeyler yanlış sonuçta
okun buruk da bu yanlışları henüz giderebilmiş değil, özellikle son 2 sezonda sokağa atılan paranın miktarını göz önüne getirir isek
ki icardili osimheli takımlarla iki sezon üstüste çoluk çocuk takımlara aynı şekilde elenen hocayı da eleştirmek gerekiyor bence

rangers sıfır bütçeyle 12 yılda 2 kere el finali oynadı
olympiakos 20 30 milyon bütçeyle konferansı aldı
ikisi de bizim seviyemizde kulüpler

biz her sezon 50 60 milyon harcıyoruz + eşşek yükü maaş veriyoruz = sıfır başarı

bişeyler yanlış sonuçta
okun buruk da bu yanlışları henüz giderebilmiş değil, özellikle son 2 sezonda sokağa atılan paranın miktarını göz önüne getirir isek
ki icardili osimheli takımlarla iki sezon üstüste çoluk çocuk takımlara aynı şekilde elenen hocayı da eleştirmek gerekiyor bence

Dediklerine katılıyorum renktaş, zaten konferansta yer alsak benim de beklentim kupayı almak olurdu açıkçası.

Velhasıl ŞL açısından konuştum, son 16'ya kalmak bence çok büyük bir başarı.

Bir de lig şampiyonluğunu küçümsemek bana garip geliyor. Zira burası Seri A veya PL değil ki ilk 3-5'e giren herkes ŞL'de olsun. Lig 2.si oluyorsun 50 tane ön eleme oynuyorsun ŞL'ye katılmak için.

Ayakları yere basmıyor ki, takımda kurumsallık adına olan hiçbir şey yok avrupada başarı bekleniyor. Benfica diye bir kulup var Adan Zye bütün futbol doğrularını yapıyorlar yine şampiyonlar ligi çeyrek final gelmiyor, ajax alt yapıda dünyada ilk 5te yine olmuyor. Bu işler bugunden yarına olabileceo şeyler değil, Adan Zye ekip işi her detayı çalışılması gerek

Deplasmandaki bodrum maci zamanlarinda basligina girip heyecanli ve guzel oyun icin varol hocam demistim.Sonra buyuk sicisa girdik saddam gibi saklaniyordum,Az maclarindan sonra futboldan uzaklasmayi tercih ettim zira inanilmaz öfkeliydim kendisine.umuyorum pazar gunude isi bitirip sezonu güzel kapatacagiz insallah.Avrupa icin ise temkinliyim aksini kanitlayana kadar güvenmekten yana degilim.Hadi hocam cöz su isi sana sitem ediyorsam daha iyisini yapabilecegine inandigim icin

valla kredisini kendi yükseltiyor adam. lig kupasını aldığı sürece devam. sonrasında lig kupası neden gelmiyor diye sızlanırız yoksa. şu anki mevcut yönetim hoca futbolcular gayet formunda. bu formu bozmak istemek gelecek olan başarısızlıklara da kapı açmak demektir. eksik bölgeleri tamamlayarak yola devam. tek bir rekor için üst üste 5. şampiyonluk.

Sanki galatasaray 12 sezonunda çeyrek final oynamayıp öncesinde hiç bir şey yapmamış gibi yorumlar var yukarıda alt yapı yokmuş, oyuncu izleyeni yokmuş. İyi o zaman çekelim takımın kalite bandını 100 milyonlara takılalım ligde ne gerek var ? hiç bir geçerliliği olmayan argümanlar, transferlerimiz tutuyor olsa bu sene babasını yapardık avrupanın. 3 yıl şampiyon olmuş adamın gitmesi tarihin en büyük ayıbı olur tabiki gitmeyecek ben de sonuna kadar arkasındayım ama öyle kalkıpta young boys, prag yenilgilerini bu kadar içi boş argümanlara indirgemeyin. Bu arada mancini gibi bir adam ersun yanal'ın altında lig bitirdiğinden beri yabancı taraftarı değilim,super ligin dengeleri çok farklı onda hemfikiriz. Şu transfer işinin acil bir şekilde çözülmesi lazım bu takım bir sezonda 4 5 oyuncunun patates olmasını kaldıramaz kusura bakmasın hiç kimse. Bir de benim "kadrom yeterli" lafını bir zahmet hoca artık yayınlarda özellike bir yabancı takım ile hazırlık maçı yapana kadar kullanmayacak. Parma ile oynadığımız hazırlık maçında takımın bütün foyaları ortaya çıktı, aslında bjk maçında değil bizim ne olduğumuz parma maçında belli oldu. Sezon başında oynadığımız hazırlık maçları önümüzdeki avrupa maçlarının fragmanı oluyor genelde.

Sanki galatasaray 12 sezonunda çeyrek final oynamayıp öncesinde hiç bir şey yapmamış gibi yorumlar var yukarıda alt yapı yokmuş, oyuncu izleyeni yokmuş. İyi o zaman çekelim takımın kalite bandını 100 milyonlara takılalım ligde ne gerek var ? hiç bir geçerliliği olmayan argümanlar, transferlerimiz tutuyor olsa bu sene babasını yapardık avrupanın. 3 yıl şampiyon olmuş adamın gitmesi tarihin en büyük ayıbı olur tabiki gitmeyecek ben de sonuna kadar arkasındayım ama öyle kalkıpta young boys, prag yenilgilerini bu kadar içi boş argümanlara indirgemeyin. Bu arada mancini gibi bir adam ersun yanal'ın altında lig bitirdiğinden beri yabancı taraftarı değilim,super ligin dengeleri çok farklı onda hemfikiriz. Şu transfer işinin acil bir şekilde çözülmesi lazım bu takım bir sezonda 4 5 oyuncunun patates olmasını kaldıramaz kusura bakmasın hiç kimse. Bir de benim "kadrom yeterli" lafını bir zahmet hoca artık yayınlarda özellike bir yabancı takım ile hazırlık maçı yapana kadar kullanmayacak. Parma ile oynadığımız hazırlık maçında takımın bütün foyaları ortaya çıktı, aslında bjk maçında değil bizim ne olduğumuz parma maçında belli oldu. Sezon başında oynadığımız hazırlık maçları önümüzdeki avrupa maçlarının fragmanı oluyor genelde.
Güzel kardeşim ben de onu diyorum, yaptığımız transler tutmuyor. Tutmamasının sebebi okan hoca mı? Adam hem takımı iyi oynatsın hem çek meksika brezilya afrika liglerini izlesin bu mümkün mü?

Ben diyorumki yangın yapılacaksa transfer ekibi için yangın yapılmalı hoca için değil, hoca eline verilen kadroyu muazzam iyi kullanıyor çok başarılı. Zaha ziyech gibi bitik adamlardan bile katkı aldı. Bu sene elimizde yunus barış salla vardı fenerde ilk 18e giremezdi mourinhonun elinde hiçbiri.

Yangın yapalım eleştiri yapalım,

Daha iyi bir transfer ekibi kurulsun
Daha iyi bir alt yapı kurulsun
Mümkünse pilot takım alınsın
İş bitirici yöneticiler yönetime girsin

Ortada hocaya yapılacak eleştiri çok kısıtlı, yarın bu adam gider torrente prandelliye muhtaç oluruz derbi kazanamayız bunu 15 defa gördük bir daha görürüz

Avrupa'da gereksiz takımlara saçma sapan şekilde eleniyoruz ama ligde üst üste üç yıldır şampiyon olan, üstelik bu sezonu iki kupayla kapatan hocayla yolların ayrılmasını beklemek hem saçma, hem hayalcilik olur.

Umalım ki Okan hoca ligdeki başarısını önümüzdeki yıl Avrupa'ya da taşıyabilsin.

5.Yıldız bir kenara, şampiyonluğu vermesinde.
The Kid Mero Showtime GIF by Desus & Mero

Güzel kardeşim ben de onu diyorum, yaptığımız transler tutmuyor. Tutmamasının sebebi okan hoca mı? Adam hem takımı iyi oynatsın hem çek meksika brezilya afrika liglerini izlesin bu mümkün mü?

Ben diyorumki yangın yapılacaksa transfer ekibi için yangın yapılmalı hoca için değil, hoca eline verilen kadroyu muazzam iyi kullanıyor çok başarılı. Zaha ziyech gibi bitik adamlardan bile katkı aldı. Bu sene elimizde yunus barış salla vardı fenerde ilk 18e giremezdi mourinhonun elinde hiçbiri.

Yangın yapalım eleştiri yapalım,

Daha iyi bir transfer ekibi kurulsun
Daha iyi bir alt yapı kurulsun
Mümkünse pilot takım alınsın
İş bitirici yöneticiler yönetime girsin

Ortada hocaya yapılacak eleştiri çok kısıtlı, yarın bu adam gider torrente prandelliye muhtaç oluruz derbi kazanamayız bunu 15 defa gördük bir daha görürüz
Hocanında payı var hocam tabi,neden işler başarılı giderken hoca yaptı oluyor da başarısızlık yönetime iniyor. Hoca alınan isimleri zaten katıldığı yayınlarda bunlar listemizde vardı ya da yoktu diye ifade ediyor kendisi. Yani transfer konusunda işler tamamen onun yetkinliği dışında işlemiyor. Ne olursa olsun bu adam teknik direktör olarak filtreleme ve eleme konusunda transfer tarafında yetkinliği var önüne bu oyuncular geliyor onayından geçiyor. Tüm olumsuzlukları yönetim tarafında yıkmayı doğru bulmuyorum ben adamlar yeri geliyor bir senede hocasına 3 tane 4 tane bek oyuncusu alıyorlar. Yabancı teknik direktör konusunda hemfikiriz zaten iki ucu boklu değnek gelip avrupa da yarı final yaptırır ligde kalkıp fenerin 15 puan gerisinde bitirir hiç bir anlam ifade etmez.

Hocanında payı var hocam tabi,neden işler başarılı giderken hoca yaptı oluyor da başarısızlık yönetime iniyor. Hoca alınan isimleri zaten katıldığı yayınlarda bunlar listemizde vardı ya da yoktu diye ifade ediyor kendisi. Yani transfer konusunda işler tamamen onun yetkinliği dışında işlemiyor. Ne olursa olsun bu adam teknik direktör olarak filtreleme ve eleme konusunda transfer tarafında yetkinliği var önüne bu oyuncular geliyor onayından geçiyor. Tüm olumsuzlukları yönetim tarafında yıkmayı doğru bulmuyorum ben adamlar yeri geliyor bir senede hocasına 3 tane 4 tane bek oyuncusu alıyorlar. Yabancı teknik direktör konusunda hemfikiriz zaten iki ucu boklu değnek gelip avrupa da yarı final yaptırır ligde kalkıp fenerin 15 puan gerisinde bitirir hiç bir anlam ifade etmez.
Dediğine katılıyorum da türkiyede transfer şöyle yapılıyor. Bir manajer geliyor hocam bu var şu var o var deniyor. Oradan birini seçiyorsun. Bu yapılana itiraz edelim, bunun yangınını yapalım yoksa daha çok cuesta jelert görücez

Geri