GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Aksam aksam cig kofte yemeyin abi midem delindi resmen

Önce doktora gidip endoskopi oluyorsun, sorun midedeyse 40 günlük bir ilaç tedavis ile sorunu çözersin. Geçmezse ultrasonla safra kesesine baktırıyorsun, tıkanıklık varsa aldırıyorsun ve rahatlıyorsun.
sorun yine geçmezse gel beni bul :)

Okan Buruk: "Eleştirinin başarıyı getirdiğine katılmıyorum. O eleştirinin yanında çok büyük bir destek de var. Asıl başarıyı o desteğin getirdiğine inanıyorum. Stattaki, deplasmandaki destek daha çok başarıyı getiriyor. Negatif hava başarı getirmez. Galatasaray taraftarının başarıdaki en büyük payı verdiği o destek."

Buna katılıyorum. Eleştiri kültürü adı altında saçma sapan şeyler yapıyor insanların geneli.

Okan Buruk: "Eleştirinin başarıyı getirdiğine katılmıyorum. O eleştirinin yanında çok büyük bir destek de var. Asıl başarıyı o desteğin getirdiğine inanıyorum. Stattaki, deplasmandaki destek daha çok başarıyı getiriyor. Negatif hava başarı getirmez. Galatasaray taraftarının başarıdaki en büyük payı verdiği o destek."
Hoca küfür kafirle eleştiriyi bir birine katmış herhalde burada negatif hava vs ile.

Valla yarı yarıya derim. Bugün iki takımdan karma yapalım desek en az 4-5 oyuncu oradan ilk 11'e koyarız.

Prime Muslera
Uifaluji
Melo
Hamit
Prime Selçuk İnan
Sneijder
Drogba
Burak Yılmaz

Bu isimlerin hiçbirini yabana atamazsın
Ujfalusiye herkes burun kiviririyordu Forlan reyes gelmeyince semihmi oynuyordu danyimi oynuyordu yanında unuttum. Bu 2 siyle sampiyonlsr Ligi'nde çeyrek final oynamak büyük basari bence😄

O kadroda iyiydi birşey demiyom bukadar para harcatamiyorduk. Şimdi maşallah 75 verebiliyor.

Okan Buruk: “Biraz rahat bir insanım, eleştirilerden asla kolay etkilenmem. Ben, zor dönemlerde hep desteği hissettim. Zor dönemlerden kenetlenerek çıktık. Oyuncular daha çok etkileniyor.”

Ujfalusiye herkes bütün kiviririyordu Furkan reyes gelmeyince semihmi oynuyordu danyimi oynuyordu yanında unuttum. Bu 2 siyle sampiyonlsr Ligi'nde çeyrek final oynamak büyük basari bence😄

O kadroda iyiydi birşey demiyom bukadar para harcatamiyorduk. Şimdi maşallah 75 verebiliyor.

Renktaş katılıyorum ama zaten o zamanlarda herhangi bir takım 75 milyona oyuncu da alabiliyor muydu emin değilim ya. O dönem bonservisler bu kadar uçmamıştı. Üstelik şöyle düşün, uzun süre sonra darboğazdan çıkan bir Galatasaray vardı ve gerçekten iyi oyuncular getirildi. Bak Sneijder seviyesi bir oyuncuyu şuan getirip orta sahaya koyamıyoruz. Hakan Ç dedik kapıyı 40'tan açtı Inter pezosu

Okan hocaya katıldığım bir nokta. Taraftarın asıl etkisi her deplasman her sahada yarattığı pozitif hava bunun ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum açıkcası. Sosyal medya konusunda dediklerine de katılıyorum. Eleştiri her daim şart özellikle hakaret falan olmayan işi gerçekten dolu eleştiriler.

Okan Buruk: "Oyuncular bana göre daha duygusallar. Ben o kadar duygusal değilim. Muslera da bir dönem sosyal medyadan etkilendi. Bence Muslera bir sene daha kalabilirdi. Ama isteklerinden biri de en yüksekte bırakmaktı."

Okan hocanın mutluluğu, takımdaşlığı bile kazanmaya bağlaması çok enteresan. Kazandıkça ... olursunuz diyor her şeye. Yani gerçekten tamamen kazanmaya endeksli

Geri
Üst Alt