Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben Haluk'a da kızıyorum eski ifb başkanının oğlu Murat Aşık ve ifbnin eski dönem parlatma muhabiri olan Seten ile program yapmak nedir resmen şer üçlüsü olmuşlar.Seten gibi sinsi adamları izlemeye devam etsin bizim taraftar.
Yönetim zaten taraftardan beter.
Okan hoca katılmak istememiş zaten anladığım kadarıyla.
ben Haluk'a da kızıyorum eski ifb başkanının oğlu Murat Aşık ve ifbnin eski dönem parlatma muhabiri olan Seten ile program yapmak nedir resmen şer üçlüsü olmuşlar.
Ben hocanin genc adaylar da var demesinden ibre oraya kayiyor diye ufakta olsa beklentim oldu.Lammens'in fiyati belli, evet bu da risk sayilir ama yasli kalecilere cok buyuk paralar vermektense boyle bir kaleciyi de alabiliriz. En azindan maasi cok daha uygun olur.
costa'ya 20 teklif edebiliyorsak, yani bu maddi koşullara sahipsek, lammens'e bu teklifi yaptığımız an sanıyorum ki kulübü satmaya hazır olur. ancak lammens bizim lige gelir mi? (hedefi top 5 lige gitmek olabilir, oralardan teklif almış olabilir vb)...Lammens'in fiyati belli, evet bu da risk sayilir ama yasli kalecilere cok buyuk paralar vermektense boyle bir kaleciyi de alabiliriz. En azindan maasi cok daha uygun olur.
Bence gelir yeterki oyuncu ile dogru iletisim olsun, hatta Mertens bile araci olabilir.costa'ya 20 teklif edebiliyorsak, yani bu maddi koşullara sahipsek, lammens'e bu teklifi yaptığımız an sanıyorum ki kulübü satmaya hazır olur. ancak lammens bizim lige gelir mi? (hedefi top 5 lige gitmek olabilir, oralardan teklif almış olabilir vb)...
Böyle bir sistemde iki farklı oyuncu türü ile ekleme yaparız gibime geliyor.Gençler var kaleci olarak ama iyi de olsalar ayakları titrer mi baskıyı kaldıracak biri olmalı vs söylemleri aslında onları yazmak için yazdık gibi.
Ederson olmazsa %90 Sommer olacak.
Baris'in elit kuluplere gidebilecegine inancin var mi? Oyle bir kaliteye mi sahip?Baris yıllardır kendisini avrupa icin elit kulupler icin hazırlıyor, çöl esseklerinin teklifini kabul edeceğini sanmam ama dursun efendi mobbing yapabilir ,Okan hocanın daha kararlı konuşmasını beklerdim o konuda oyuncunun gitmesine izin vermiyorum diye ,tüm topu yönetime birakti
Westham, A.Villa, N.CastleBaris'in elit kuluplere gidebilecegine inancin var mi? Oyle bir kaliteye mi sahip?
barış çöp de rahatla artıkBaris'in elit kuluplere gidebilecegine inancin var mi? Oyle bir kaliteye mi sahip?
Senin bu mesaja atlayacagini dusundum o yuzden futbol bilenleri takip ette biraz ogren birseyler.barış çöp de rahatla artık
Elit kulupten kastim Arsenal, Liverpool mesela, bunlar da iyi takimlar ama elit takimlarin altinda bir seviye demek lazim.Westham, A.Villa, N.Castle
Sampiyonlar liginde 8 mac oyniyacak. Ikna etmek cok zor olmiyabilir. Ciddi potansiyeli olan bir kaleci.costa'ya 20 teklif edebiliyorsak, yani bu maddi koşullara sahipsek, lammens'e bu teklifi yaptığımız an sanıyorum ki kulübü satmaya hazır olur. ancak lammens bizim lige gelir mi? (hedefi top 5 lige gitmek olabilir, oralardan teklif almış olabilir vb)...
hahahahahsfhddgSenin bu mesaja atlayacagini dusundum o yuzden futbol bilenleri takip ette biraz ogren birseyler.
Onlar elit demek istemedim. Barışın gidip rahatlıkla oynayabileceği onlar var demek istedim. Tam westham topçusuElit kulupten kastim Arsenal, Liverpool mesela, bunlar da iyi takimlar ama elit takimlarin altinda bir seviye demek lazim.
Liverpool bayern filan olmaz belki pasaportu sebebiyle ama bunların bir tık altı kulüplerin hepsi olur ,barisinda düşüncesi bu zaten belliBaris'in elit kuluplere gidebilecegine inancin var mi? Oyle bir kaliteye mi sahip?