GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Seten gibi sinsi adamları izlemeye devam etsin bizim taraftar.
Yönetim zaten taraftardan beter.
Okan hoca katılmak istememiş zaten anladığım kadarıyla.

Seten gibi sinsi adamları izlemeye devam etsin bizim taraftar.
Yönetim zaten taraftardan beter.
Okan hoca katılmak istememiş zaten anladığım kadarıyla.
ben Haluk'a da kızıyorum eski ifb başkanının oğlu Murat Aşık ve ifbnin eski dönem parlatma muhabiri olan Seten ile program yapmak nedir resmen şer üçlüsü olmuşlar.

ben Haluk'a da kızıyorum eski ifb başkanının oğlu Murat Aşık ve ifbnin eski dönem parlatma muhabiri olan Seten ile program yapmak nedir resmen şer üçlüsü olmuşlar.

Bunların geçen programını izledim şikecilerin Göztepe maçından sonra ne diyorlar diye.
Verilmeyen penaltı ve kırmızı kart için ortada diyip Barış’ın ilk golde rakibine faul yaptığını imha etmek istediler. Haluk %100 olan bu pozisyonlar için bana göre yanlış kararlar ama kişiye göre değişir dedi utanmadan.
Şeytan rıdvan’ın yolundan gidiyor bunlar. Yani şikecilerin lehine hata yapıldığında olabilir bunlar diyip bizim lehimize veya onların aleyhine birşeyler olduğunda ortalığı yıkarlar.
Ama en büyük suç bizim pısırık yönetimde. Göztepe maçında olanlar unutulur ve “Galatasaray iteleniyor” algısı devam eder.

Lammens'in fiyati belli, evet bu da risk sayilir ama yasli kalecilere cok buyuk paralar vermektense boyle bir kaleciyi de alabiliriz. En azindan maasi cok daha uygun olur.
Ben hocanin genc adaylar da var demesinden ibre oraya kayiyor diye ufakta olsa beklentim oldu.

Bu zamana kadar ederson, hoca cok istiyor, hocanin ilk tercihi yazilmasina ragmen o modda konusmadi hic.

Alsinda transfere dair nerdeyse hic renk/algi vermedi-ki beklememek lazim boyle bir durumu.

Program 10 uzerinden 2 falandi. Kakara kikiri bilmem ne. Baya basarisizdi

Lammens'in fiyati belli, evet bu da risk sayilir ama yasli kalecilere cok buyuk paralar vermektense boyle bir kaleciyi de alabiliriz. En azindan maasi cok daha uygun olur.
costa'ya 20 teklif edebiliyorsak, yani bu maddi koşullara sahipsek, lammens'e bu teklifi yaptığımız an sanıyorum ki kulübü satmaya hazır olur. ancak lammens bizim lige gelir mi? (hedefi top 5 lige gitmek olabilir, oralardan teklif almış olabilir vb)...

costa'ya 20 teklif edebiliyorsak, yani bu maddi koşullara sahipsek, lammens'e bu teklifi yaptığımız an sanıyorum ki kulübü satmaya hazır olur. ancak lammens bizim lige gelir mi? (hedefi top 5 lige gitmek olabilir, oralardan teklif almış olabilir vb)...
Bence gelir yeterki oyuncu ile dogru iletisim olsun, hatta Mertens bile araci olabilir.

Gençler var kaleci olarak ama iyi de olsalar ayakları titrer mi baskıyı kaldıracak biri olmalı vs söylemleri aslında onları yazmak için yazdık gibi.

Ederson olmazsa %90 Sommer olacak.

Gençler var kaleci olarak ama iyi de olsalar ayakları titrer mi baskıyı kaldıracak biri olmalı vs söylemleri aslında onları yazmak için yazdık gibi.

Ederson olmazsa %90 Sommer olacak.
Böyle bir sistemde iki farklı oyuncu türü ile ekleme yaparız gibime geliyor.

Bek ve yedek stoperi etkileyen durum.

Baris yıllardır kendisini avrupa icin elit kulupler icin hazırlıyor, çöl esseklerinin teklifini kabul edeceğini sanmam ama dursun efendi mobbing yapabilir ,Okan hocanın daha kararlı konuşmasını beklerdim o konuda oyuncunun gitmesine izin vermiyorum diye ,tüm topu yönetime birakti

Baris yıllardır kendisini avrupa icin elit kulupler icin hazırlıyor, çöl esseklerinin teklifini kabul edeceğini sanmam ama dursun efendi mobbing yapabilir ,Okan hocanın daha kararlı konuşmasını beklerdim o konuda oyuncunun gitmesine izin vermiyorum diye ,tüm topu yönetime birakti
Baris'in elit kuluplere gidebilecegine inancin var mi? Oyle bir kaliteye mi sahip?

Sampiyonlar liginde 8 mac oyniyacak. Ikna etmek cok zor olmiyabilir. Ciddi potansiyeli olan bir kaleci.

katıldığı programlarda orta alanda top çeviriyor

Geri
Üst Alt