- 10 Nisan 2013
- 53.497
- 33.410
- 2.993
Haluk’a bak hele sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyifli sohbet izleyelim. Saha içinde de bunlardan daha çok zorlayacaklarından eminim.hocayı zorlayamaz onlar yumuşak kalırlar
Socrates tayfa içinde fb'lileşti bence. Bunun kankası uğur ozan da gs'liydi eskiden şuan fb beko'da çalışıyoremre ozcan gsli diyorlar
Galatasaraya orta saha lazım değil. Kaan var diyen adam Galatasaray düşmanıdır. Fenere daha sempatik şu an emre özcan.Emre Özcan Galatasaraylı ancak son zamanlarda herkese yaranma derdinde
sanmiyorum. birkac kez izledim. fb'li olamayacak kadar mantikli konusuyordu.Socrates tayfa içinde fb'lileşti bence. Bunun kankası uğur ozan da gs'liydi eskiden şuan fb beko'da çalışıyor
Kıraathanede sanıyor kendisini. Arkadaşıyla muhabbet ediyor sanki. Onlar soracak hoca konuşacak. Haluk'un fikirlerini merak etmiyor kimse.Haluk konuşmak ya da konuşturmak istemiyor tek derdi kendi fikrinin onaylanmasi. Bu nasıl moderatörluk ya cidden delirmelik @Mert S. Yüksel
fb'li olmasa bile gs'liliğinden söz edilemez bence artık.sanmiyorum. birkac kez izledim. fb'li olamayacak kadar mantikli konusuyordu.