Okan Buruk 8+3 Krizine Çözümü Buldu!

Palavra haber. Yenimi gelmiş yani aklına.

Abi bu arada ne beğenmez adamlarsınız ya?

Hocanın aklına yeni gelmemistir tabiki yerli sol bek ile yabancı sorununu aşmak. Bir süre deha Kerem ve Yunus'a şans verip kazanmak yoluna gitmeyi seçmiş olamaz mı?

Zirve Kasımpaşa maçında Kerem'i kazanır gibi de olmadık mi?

Şimdi de gerektiği kadar şans vermiş olduğuna kanaat getirip, ikisinden birini yedeğe çekip, sol bekte yerli ile başlamaya karar vermiştir.

Daha 8. maç. Ne bayiliyorsunuz kendi değeriniz ile dalga geçip aşağılamaya.

Yukarıda yazmıştım ama başıma bir iş gelmeyecekse şunu da görmek isterim doğrusu

Okan
Boey-Nelson-Abdül-Kazımcan
Toreira
Midtjö-Oliveira
Rachica-Mertens
Icardi

Gucsuz bir takima ic saha macinda denenebilir. Cunku Rachica bana daha cok set oyununda yararli gibime geliyor. Arti, Okan'i deplasmanda kullanmak istemezdim.

Ocak ayında Nelsson'un satışı ve yerine yerli stoper transferi olacağını düşünüyorum malesef. Mert Müldür'de tekrar hedef transferlerimizden biri olacaktır illa ki. Nelsson'un gidişi büyük yaralayabilir yalnız bizi bu sezon özelinde

Akklın yolu bir de hoca neden bu kadar bekledi anlamıyorum. Kerem Yunus dönüşümlü hangisi iyiyse o oynasın. Böylece hamle şansın artıyor. Rashita Yusufdemir hatta Merteens bile sol kanat oynar. Ortasaha zaten lezzetli. Solbekte 17 yaşında altyapıdan çocukta koysan bu takımda sırıtmaz kaldıki kaxımcan da berkanda idare eder orada. 2.yarıda hamle şansın artar böylece.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi bu arada ne beğenmez adamlarsınız ya?

Hocanın aklına yeni gelmemistir tabiki yerli sol bek ile yabancı sorununu aşmak. Bir süre deha Kerem ve Yunus'a şans verip kazanmak yoluna gitmeyi seçmiş olamaz mı?

Zirve Kasımpaşa maçında Kerem'i kazanır gibi de olmadık mi?

Şimdi de gerektiği kadar şans vermiş olduğuna kanaat getirip, ikisinden birini yedeğe çekip, sol bekte yerli ile başlamaya karar vermiştir.

Daha 8. maç. Ne bayiliyorsunuz kendi değeriniz ile dalga geçip aşağılamaya.
Bunak jesus gibi yapabilirdi,
Statik 11 belirleyip iç dış zayıf güçlü hep aynı takılmak yerine.
Kerem yunus rachica Berkan yusuf bay kazım emre Okan vs
Hepsini rotasyona sokup as yedek kavramını bitirebilirdi.
Nelson boey torreira haricindeki 8 adamının kalite ve form olarak vaz geçilmez olmadığı aşikar.
Atıyorum kayseri maçında kerem yedek Berkan 11 görünce ooğğğvvv yapılıp kerem kesildi düşünülmemeli.
Okan hocamın yeni takım olduğu için bu derece tutucu olduğunu düşünüyorum başakla sık sık rotasyon yapardı çünkü.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunak jesus gibi yapabilirdi,
Statik 11 belirleyip iç dış zayıf güçlü hep aynı takılmak yerine.
Kerem yunus rachica Berkan yusuf bay kazım emre Okan vs
Hepsini rotasyona sokup as yedek kavramını bitirebilirdi.
Nelson boey torreira haricindeki 8 adamının kalite ve form olarak vaz geçilmez olmadığı aşikar.
Atıyorum kayseri maçında kerem yedek Berkan 11 görünce ooğğğvvv yapılıp kerem kesildi düşünülmemeli.
Okan hocamın yeni takım olduğu için bu derece tutucu olduğunu düşünüyorum başakla sık sık rotasyon yapardı çünkü.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi geçen seneden özgüveni bayağı yaralı bir camia aldı adam. Bir de yine geçen senenin en fazla skora katkı yapmış GSlı oyuncu Kerem ile, yine ligin en efektif sezonunu geçiren yerli kanat oyuncusu Yunus'u, hele de yabancı sınırı varken bir kaç maç verim alamadi diye kesememesi doğal.

Rahat hareket alanı yoktu yani Başak'taki gibi.

Hafta geçtikçe biraz daha rotasyon yapacaktır.

Ayrıca Jesus'un umurindami sanki FB, adam bir sene 7 m EUR'a imzasını atmış. 10 yıldır şampiyon olmamış takıma. Gelmiş zaten 100 yaşına en fazla parasını alır gider torun sever.

Zaten bu kek fikstür olmasaydı görürdüm ben onu.

Adam istediği gibi takılıyor, şunu bir Türk hoca yapsa şimdiye kovulurdu, adamın sakızının heykelini yapacaklar içeride bir kaç zayıf lig takımını farklı yendi diye.

100 tane oyuncu aldırdı, takımın en iyileri hala Vitor'un aldirdigi oyuncular, takımın eskileri. Osayi, Ferdi, Valencia falan.

8 aydır maç yapmamış savaştan çıkmış takıma CL'de elendi, hatta Avrupa ligindeki maçta dahi son saniyede atıp yendiler aynı takımı. Ligde iki tane ciddi maç oynadı, pozisyona giremeden 1 puan alabildi.

Oynasınlar bakalım kek gibi takımlarla sürekli içeride. Elbet zor maçlar gelecek, hep beraber göreceğiz onu da.

kerem ve yunusu aynı anda oyunda tutma işi takım defansımızı çok kırıyor. Hücümda da gole gitmede etkili olamıyorlar her maça aynı kadroyla aynı taktikle çıkıyoruz. Ezberlediler zaten.

kazımcan işi tam bir rus ruleti. sol kanat hatasından yenilirsek taraftar iyi giden düzene sövmeye başlar o yüzden dubois orda kalsın. illa biri kesilecekse midtso kesilir berkan oynar, sonra keremi keser istediğini dener.

Son düzenleme:
Kriz en başından beri yoktu hoca sadece aynı kadroyu kullanmak istedi yoksa çözüm bulmak isteyen herturlu çözüm bulur ,bahane bulacak bir kadromuz yok

Geri
Üst Alt