Okan Buruk: "80'den sonra yaptığımız hamleler, rakibe daha çok pozisyon vermemizi sağladı"

15 puan önde değilsin.mac fazlasıyla 9 puan öndeydin.yani sezonun kritik yerinde bu hatalar yapılmaz.ders cıkarsan ne olur,oyunu okuyamıyosun.emin stoper-kaan ayhan ortasaha baslasan daha iyiydi.kaan ayhan ortashada berkandan daha iyi.sana kim guveniyosa güvensin,sampiyoluk haftaları baska olur.ben sana zerre güvenmiyorum

Fb iki macinida alirsa 3 puana düsüyor fark. 1 puan su macta cok iyi olurdu

Neden mac icinde yaptigin yanlis hamleleri görmüyorsun? Bende cikar mactan sonra yanlis olanlari anlatirim. Bir insan yapacagi hamleyi iyice düsünür ondan sonra faliyete gecirir. Hoca biraz basite kacmiyormusun? Genelde hep böyle aciklamalar yapiyor, millet de helal olsun hocaya, hatalarini görüp de dile getiriyor diye.

Orta sahayi komple rakip takima birakirsan ne baski kurabilirsin nede defans yapabilirsin.bunun icin Einstein olmaya gerek yok, bir insan önceden düsünür ben ne yapiyorum diye. Eger bunu önceden göremiyorsa o vakit isler daha vahim

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi pozisyona sokan raşitsayı oyundan çıkarıp pozisyon bulmaya çalıştık sonra da hatamızı kabul ettik 1 maç daha hata kabul etme şansın var ondan sonra icardinin şarkısı gibi yangın yeri olur heryer tecrübelerime dayanaraktan

2 maçımız fazla ve fark 9. Kazanırlarsa ki kazandırırlar, fark 3 olmuyo mu.

Bu duruma göre biz de şampiyonuz.
Onlara gelince oynanmayan maçı alıyorlarsa ya da kazandırıyorlarsa...
Evine gelecek 3-0 yendiğin takıma şampiyonluk vereceksek zaten olmayalım.
Kusura bakmayın da.

En azından hatasını kabul ediyor bu da önemli Barcelona, Real Madrid, City bunlar bile bazen serilerde kaybedebiliyorlar geçen Barcelona lig sonuncusu Almeria'ya kaybetti. Bundan sonra en üst seviye konsantrasyonla devam etmek gerekiyor takıma da hocaya da güveniyorum.

ligin belki de en kötü takımı konyaya böyle uyuşuk bir futbolla yenilmek yakışmadı hocam

Hocam mata'yı sal artık gözünü seveyim bizim göremediğimiz ne görüyorsun

Ya benim anlamadığım adam söylüyor.
Hata yaptım, diyor. Bu bu noktada da diye üstelik. Siz diyorsunuz ki ne yapalım, üç puan gitti. Onu o zaman düşünecekti. Düşünememiş işte. Daha önce birçok hamlesi maç getirdi, şimdi de götürmüş oldu. Çünkü güvendiği, skor getireceğine inandığı oyuncular da bugün kötüydü. O yüzden de ekstra olmadı. Verilen ara da yaramamış çok net. Ama buna rağmen bu ne işe yarayacak demeyin, lig bitti de haberimiz mi yok? Adam işte bunlardan ders almaları gerektiğini vurguluyor. Yine kötü oluyor. Alışmışınız suçu ocak temmuza atmalara herhalde. Vay ya, adam iyi ki bir kez kaybetti. Yine tüm çakallar üşüştü...

Geri
Üst Alt