- 18 Mayıs 2011
- 49.854
- 52.831
- 4.398
Okan hocam dalını daşşanı yiyim , oyuncular çıkmak istemedikçe oyuncu değiştirme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya benim anlamadığım adam söylüyor.
Hata yaptım, diyor. Bu bu noktada da diye üstelik. Siz diyorsunuz ki ne yapalım, üç puan gitti. Onu o zaman düşünecekti. Düşünememiş işte. Daha önce birçok hamlesi maç getirdi, şimdi de götürmüş oldu. Çünkü güvendiği, skor getireceğine inandığı oyuncular da bugün kötüydü. O yüzden de ekstra olmadı. Verilen ara da yaramamış çok net. Ama buna rağmen bu ne işe yarayacak demeyin, lig bitti de haberimiz mi yok? Adam işte bunlardan ders almaları gerektiğini vurguluyor. Yine kötü oluyor. Almıştınız suçu ocak temmuza atmalara herhalde. Vay ya, adam iyi ki bir kez kaybetti. Yine tüm çakallar üşüştü...
Okan Hocanin genelde durumu bu sekilde, hatayi yapiyor mactan sonra hata yaptim diyor. Bu ilk olsa tamam, ama kacinci kez, maci alicam derken veriyor.
Hatanin farkinda olmak guzel de ders almak nerde?
Bizim takım çok enteresan bu konuda yıllardır. Sakatlanan adama ne olduğunu söylemiyorlar ne zaman döneceğini söylemiyorlar. Sacha boey ve sarachi'de de böyle olmuştuabi niye hiçbir muhabir mertensi sormuyor nerde bu adam
Burda da ders alınmıyor her puan kaybında ki 14 haftadır galibiz her şeyi demek hak sayılıyorOkan Hocanin genelde durumu bu sekilde, hatayi yapiyor mactan sonra hata yaptim diyor. Bu ilk olsa tamam, ama kacinci kez, maci alicam derken veriyor.
Hatanin farkinda olmak guzel de ders almak nerde?
Yalanında böylesi be arkadaş. 1 farklı kazandığımız maçlarda kaç tane pozisyona girildi de o pozisyonlar kaçtı. Ligin zirvesindeyiz tüm istatistiklerde. Bu sezon rakiplerimizden kötü oynadığımız 2 maç vardı biri bu maç biri de Kayseri. Tüm büyük maçlarda iyi oynamışsın tek mağlubiyetle takımın emeğini bu kadar gömmek gerçekten ayıp.Güzel oynadığımız topu topu en fazla üç maç vardır sezon boyunca. Hep zor bela yada yıldız topçularımızın şahsi becerileri ile maçları kazanıyorduk, lastik bir yerde patlayacaktı ve nitekim bugün patladı. Bu kadro için son derece zayıf kalıyor, böylesine dandik ligi bile şu kadroyla kaybedebilme potansiyeli fazlasıyla sahip bir hoca bana göre
Ne yalan soyleyim gecmis yorumlarini okudum hangi takimli bu arkadas diye.Güzel oynadığımız topu topu en fazla üç maç vardır sezon boyunca. Hep zor bela yada yıldız topçularımızın şahsi becerileri ile maçları kazanıyorduk, lastik bir yerde patlayacaktı ve nitekim bugün patladı. Bu kadro için son derece zayıf kalıyor, böylesine dandik ligi bile şu kadroyla kaybedebilme potansiyeli fazlasıyla sahip bir hoca bana göre