Okan Buruk, Açıklamalarda Bulundu

Erdene saygısızlık bu yaptığı

Adam gayette marketten alır gibi gitti getirdi verdi eline ikardileri toreiraları sançezleri mertensleri zahaları ziyechleri çöp ettiğin ndombeleleri angelinoları zanioloları

Taraftar yangını ve baskısı olmasa hala rennesten zenitten ayar yiyodun neden bahsediyosun sen,senin yapacağın baskıya kalsa hala dubuayla oynuyodun yat kalk sabırsız dediğin insanlara teşekkür et de jelerti aldırabildik

Başarının asıl mimarı biziz ama takımı bunun şampiyon yaptığı sanılıyor

Hocam sen ilk sene şampiyon olabildiysen bunu Erden Timur'un transfer başarısına da borçlusun bunu unutma.

Kendi liginde 13. olmuş dibin dibini görmüş, Avrupa'da olmayan, CL'yi AL'yi geçtim Inter **************************** yani yeni dönem adı ile Konferans ligine dahi katılamayan bir takıma 26 yaşında Torreira ve 29 yaşında Icardi'yi getirebilen hatta 35 yaşında getirdiği Mertens'in dahi neler yaptığına şahit olduğumuz bir adamdı Erden Timur. 13. olmuş takıma bu adamları kazandırabilmek çok büyük bir transfer başarısıdır. Sonraki sene bonservis ödeyemiyor olmaktan dolayı free oyunculara mecbur kalmasa belki ikinci transfer sezonu bile ilk sezon gibi müthiş olacaktı bilemeyiz.

Tabi ki senin hocalık meziyetlerini biliyoruz. Bu 2 sene içerisinde zaman zaman saçmalasan da iyi işler yaptın. Ama ilk seneki takımdan özellikle Torreira ve Icardi'yi çıkaralım bakalım o meziyetlerine rağmen şampiyon olabilir miydin acaba? Bu iki adam seni kaç maçta ipten almıştır Allah bilir. Belki sen bu transferler olmasa 2. seneyi bile göremeyebilirdin. Ama 2 sene üst üste şampiyon hocasın şimdi ki 2. şampiyonluğu da bence aynı omurga aldı. Oyuncularla iletişimini oyuncuların sevgisini falan saymıyorum bile.

Yani sen bu süreçteki en önemli yardımcını en önemli dostunu çabuk unuttun çabuk sildin hoca. Senden bunu beklemezdim. Bir de üstüne Dursun'un Metin'in falan kayığına binmişsin ki ilk fırsatta o kayıktan atacakları kişi de sensin bunu unutma. Kendi menfaatleri kendi egoları uğruna Galatasaray'a bu kadar faydası olmuş adamın bir çırpıda ipini çekenler günü gelince senin de ipini çekerler. Dikkatli ol.

Eğer bu iki sene boyunca takımı taraftar şampiyon yaptıysa, iki sene önce 13. olduğumuz da taraftarın kovulması lazımdı

Tr liginde en başarili 2 3 adamdan biri olabilirsin hocam ama.Fener maçlarindaki ve bjk maçindaki performans olarak kötü oyunlarin ve avrupada ölüm kalim maclarinda kaybetmemiz.Bunlardan dolayi daha gelişmeye ihtiyaç var.Elindeki kadroda ligde zaten kimde var.Oynattigin oyun planinin sıkıntilari yüzünden ilk mac kopenhag,sonra yine kopenhag ve prag maçlari ve son 10 kişiye karşi fenere oynattigin futbol.Abarti üstünluğun yok ligde.Fenerin kadro eşitlenince ismail kartala zorlandin.Ne zamanki maç içerisinde 90dk geçiş hucumundan vazgeçersin o zaman avrupada başari gelebilir.Liverpoolun fakir halinin taktiğini deniyorsun ama onlarin kadro kalitesi antrenmani yeteneği herseyi farkli.Zaten son atalanta maçinda 3 kontra 3 gol yedi geçiş oyununda.Onlar bile patliyor.Senden güclü takimlara bu kadar açik oynarsan patlarsin.Yine aynisi olacak göreceğiz.

Son düzenleme:
Hocam sen ilk sene şampiyon olabildiysen bunu Erden Timur'un transfer başarısına da borçlusun bunu unutma.

Kendi liginde 13. olmuş dibin dibini görmüş, Avrupa'da olmayan, CL'yi AL'yi geçtim Inter **************************** yani yeni dönem adı ile Konferans ligine dahi katılamayan bir takıma 26 yaşında Torreira ve 29 yaşında Icardi'yi getirebilen hatta 35 yaşında getirdiği Mertens'in dahi neler yaptığına şahit olduğumuz bir adamdı Erden Timur. 13. olmuş takıma bu adamları kazandırabilmek çok büyük bir transfer başarısıdır. Sonraki sene bonservis ödeyemiyor olmaktan dolayı free oyunculara mecbur kalmasa belki ikinci transfer sezonu bile ilk sezon gibi müthiş olacaktı bilemeyiz.

Tabi ki senin hocalık meziyetlerini biliyoruz. Bu 2 sene içerisinde zaman zaman saçmalasan da iyi işler yaptın. Ama ilk seneki takımdan özellikle Torreira ve Icardi'yi çıkaralım bakalım o meziyetlerine rağmen şampiyon olabilir miydin acaba? Bu iki adam seni kaç maçta ipten almıştır Allah bilir. Belki sen bu transferler olmasa 2. seneyi bile göremeyebilirdin. Ama 2 sene üst üste şampiyon hocasın şimdi ki 2. şampiyonluğu da bence aynı omurga aldı. Oyuncularla iletişimini oyuncuların sevgisini falan saymıyorum bile.

Yani sen bu süreçteki en önemli yardımcını en önemli dostunu çabuk unuttun çabuk sildin hoca. Senden bunu beklemezdim. Bir de üstüne Dursun'un Metin'in falan kayığına binmişsin ki ilk fırsatta o kayıktan atacakları kişi de sensin bunu unutma. Kendi menfaatleri kendi egoları uğruna Galatasaray'a bu kadar faydası olmuş adamın bir çırpıda ipini çekenler günü gelince senin de ipini çekerler. Dikkatli ol.

Ya ne şampiyonluğu üstat kimi istiyon denildi gitti midsjo ve seferovici aldırdı

Allahtan erden reyis inisiyatif alıp toreirayla ikardiyi tutuşturdu da eline sonrası malum

Ders almadı gitti 2.sene de angelinoyu aldırdı

Dua etsin erdene denk geldi kadronun iskeleti kuruldu,iboymuş nazifoğluymuş albayrakmış kadro revizyonu bunlardan birine denk gelse + kendi futbol bilgisiyle şu an kulübü açın diye fifaya mail org düzenliyoduk

doğru açıklamalar transfere taraftarlarına kapak

Ah hocam ne işin var sosyal medyadaki embesil olan kesim Galatasaray taraftarıyla uğraşma bunlarla. Ver istifanı kurtul. Senden onu bekliyorlar o zaman uçacaz ya. Erdem Timur diye ağlamaya devam etsinler. Ne kadar düşünce yapısına saygı duysam da Erdem Timur’un. Sen olmasan halbuki küfürler ediliyor olacaktı ona aynı kesim tarafından.

Hoca şimdiye kadar çok fazla eleştiriyle karşılaşmadı çünkü herzaman kendisini koruyan erden kalkanı vardı şu an farkında değil öyle bir kalkan kalmadı o çok güvendiği başkanı anında satar farkında değil o yüzden fenerde mou nasıl başkanına vs köpek çekiyorsa ,yüz vermiyorsa iyi bir hoca o modda olmali

Hoca şimdiye kadar çok fazla eleştiriyle karşılaşmadı çünkü herzaman kendisini koruyan erden kalkanı vardı şu an farkında değil öyle bir kalkan kalmadı o çok güvendiği başkanı anında satar farkında değil o yüzden fenerde mou nasıl başkanına vs köpek çekiyorsa ,yüz vermiyorsa iyi bir hoca o modda olmali
Katılmıyorum. Hoca sürekli eleştirildi. Hocanın önünde pek bir Erden Timur kalkanı olduğunu da düşünmüyorum eleştiri konusunda.

Taraftar sadece desteklesin herşeye karısmayın

Mou taraftara da köpek çekiyor. Mou herkese köpek çekiyor.

Ayrıca Okan hoca sahada başarı kazanmasa yönetim de hapı yutmuştu şimdiye, Erden Timur da... Ayrıca Erden Timur kendisi geçen transfer sezonu başarısızdım dedi. Sebeplerini de açıkladı. Okan buruk rekor puan alıp şampiyon olmasa o zahalar ziyechler teteler anghelinolar ndombeleler in maaşlarının hepsi yönetimle beraber Erden Timur un da başına kakılırdı...

Amacım Erden Timur u bklamak veya vasıfsızlaştırmak değil. Ama sizin yaptığınız Okan buruk u vasıfsızlaştırmak.

Maçı keşke Kadıköy’de oynasaydık. Her şampiyonluk maçında kupa alıyoruz orada. Salıncaktakilerde kabul ederdi.

Mou taraftara da köpek çekiyor. Mou herkese köpek çekiyor.

Ayrıca olan hoca sahada başarı kazanmasa yönetim de hapı yutmuştu şimdiye, Erden Timur da... Ayrıca Erden Timur kendisi geçen transfer sezonu başarısızdım dedi. Sebeplerini de açıkladı. Okan buruk rekor puan alıp şampiyon olmasa o zahalar ziyechler teteler anghelinolar ndombeleler in maaşlarının hepsi yönetimle beraber Erden Timur un da başına kakılırdı...

Amacım Erden Timur u bklamaknveya vasıfsızlaştırmak değil. Ama sizin yaptığınız Okan buruk u vasıfsızlaştırmak.
Bu da olayın diğer boyutu ve tabiki doğru lakin benim söylemek istediğim Okan hoca yönetime karşı yanlış bir strateji ile gidiyor doğrusunu kesinlikle mou yada fatih hoca gibileri yapıyor ki eğer sen basariliysan o ozguvenle pasif kalmaman lazım, hocamızın eleştirilmesi noktası pasif kalması bu transfer konularında haziran ayından veri net bir beyanı yok
Mounun köpek cektigide doğru bizzat duyduğum birsey acun filan herseye karışmaya ugrasiyormus özellikle forvet konusunda ,yada takım idmanlarina asistanin bilgisi olmadan yönetici gelmesin filan diyormuş
Yani bu salaklar azizin gazıyla getirdiler ama hem saha içi hem dışı nasıl biriyle karı karşılarlar bilmiyorlar 😅

Aylardir eksik olan sag bek gelmediginde transfer gizli yapilir diye yönetimi elestirdi

Simdi de sag bek transferi gelince dogal olarak yönetimin lehine konusmasi normal

Jelert kampa katilmamis olsaydi daha farkli seyler konusurduk

Bazi arkadaslar ne yazik hoca göreve geldigi sezon basarisiz olacagini düsündüler 5 puan geriye düstügü icin orda basladilar aleyhine sallamaya ve yanildilar,bu yüzden hala basarisiz olmasini bekliyorlar galiba
Büyük takım hocası değilmiş malum bizler lisanslı antrenörler olarak bu kanıya varmiştik

Geri
Üst Alt