Okan Buruk, Açıklamalarda Bulundu

Yönetime karşı oluşan uslup problemlerinizi hocaya karşı sürdürmemenizi rica ederiz. Cezai yaptırımlardan kaçınmayız hocayı korumak için.

GSCİMBOM yönetim

Son düzenleme:
Hiç transfer yapmamayı geçtim hayatında doğru düzgün kafa çalıştırmayı gerektiren bir işte çalışmamış adamlar bile akıllarına gelen her şeyi söyleyebileceklerini zannediyorlar.

Hocam bu logic ile Dursun Özbek'e ülkedeki çoğu kişi tek kelime diyemez Adam Galatasaray lisesi bitirmiş İTÜ Makine bitirmiş gariban bir aileden gelip ticareti de iyi yaparak otel zinciri kurmuş ama yıllardır transfer işinde sıvıyor vs. Konuyla hiçbir alakası yok yani yazdığın şeyin

Hocam bu logic ile Dursun Özbek'e ülkedeki çoğu kişi tek kelime diyemez Adam Galatasaray lisesi bitirmiş İTÜ Makine bitirmiş gariban bir aileden gelip otel zinciri kurmuş vs. Konuyla hiçbir alakası yok yani yazdığın şeyin
Ben kimse konuşmamalı tek kelime etmemeli demiyorum ama Egemen. Aklına esen her şeyi söyleyemezsin diyorum. Hepimiz için diyorum bunu. Arada büyük fark var. Aksine bu söylediğim her konu ve her durumla alakalı.

Yani seni 2 kere şampiyon yapan adamla ilgili bir şey söylerken de 2 kere düşünmek lazım, 75 yaşında (çoğumuzun babası yaşında) adama yağlı surat gibi iğrenç tabirler kullanmadan önce de 2 kere düşünmek lazım (seni kastetmiyorum yanlış anlama).

Neden özellikle kafa çalıştıran iş dedim biliyor musun, belli bir seviyede aklını zorlayacak işlerde çalıştığın zaman saha içinde de saha dışında da (sadece futbol değil farklı sektörler de dahil) bazı konularda taktiksel olarak nasıl bir yaklaşım sergilemen gerektiğine dair farklı fikirler edinebiliyorsun. Kendim öyleyim demiyorum yanlış anlaşılmasın da perspektif geliştirebiliyorsun bunu fark ettirmeye çalışıyorum.

Dogru söylemis

KONUDA GEREKSİZ TARTIŞMA YAPMAYALIM

Ben kimse konuşmamalı tek kelime etmemeli demiyorum ama Egemen. Aklına esen her şeyi söyleyemezsin diyorum. Hepimiz için diyorum bunu. Arada büyük fark var. Aksine bu söylediğim her konu ve her durumla alakalı.

Yani seni 2 kere şampiyon yapan adamla ilgili bir şey söylerken de 2 kere düşünmek lazım, 75 yaşında (çoğumuzun babası yaşında) adama yağlı surat gibi iğrenç tabirler kullanmadan önce de 2 kere düşünmek lazım (seni kastetmiyorum yanlış anlama).

Neden özellikle kafa çalıştıran iş dedim biliyor musun, belli bir seviyede aklını zorlayacak işlerde çalıştığın zaman saha içinde de saha dışında da (sadece futbol değil farklı sektörler de dahil) bazı konularda taktiksel olarak nasıl bir yaklaşım sergilemen gerektiğine dair farklı fikirler edinebiliyorsun. Kendim öyleyim demiyorum yanlış anlaşılmasın da perspektif geliştirebiliyorsun bunu fark ettirmeye çalışıyorum.

Ertuğ Bey saygı dolu alıntınız için teşekkürler. Tabi ki olması gereken, tüm insanların, belli kritikleri yapmadan önce, eleştirecekleri kişilerin içerisinde bulundukları durumu ve o günkü şartları tahlil ederek yapıcı bir şekilde eleştiri yapmalarıdır teorik olarak. Ancak ne yazık ki hayat teorilerdeki gibi ilerlemiyor çoğunlukla insanların duyguları devreye girdiğinden ortaya acımasız söylemler çıkıyor. Bence sıkıntı şu ki bu söylemlerin en düşünülmeden ortaya atılanlarını referans alarak koskoca klübü temsil eden kişilerin genel kanı buymuş gibi medya üzerinden cevap vermesi.

Bu konuda bir ithamda bulundum ama nöbetten yasaklanmışım. Biraz garibime gitti ama yine de çekeceğiz mecbur.
Olmayan mesajı olmuş gibi servis ettigin icin atıldın renktaş

Bu ortamda bu msj tolere edilebilir degil şaka kaldırmaz bi dönemden geçiyoruz

Hocam buradaki herkesin fmde en az 1000 saati vardır, elbette senden öğrenecek değiliz.

Bu işleri öğren de gel sonra dinleyelim.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdaki kuşlar çıldırmış halde

Transfer yapmasak bile Okan hoca bizi şampiyon yapar
Transfer yapıyorsak şampiyonlar ligi içindir, sizin 16 yıldır görmediğiniz şey

İstifayı yönetim etsin. Ne yani Fatih hoca gibi yönetimle kavgalı olup 6 ay sonramı kovulsun?

Yangın tayfaya tekrar akıllı olun demiş.

Geri
Üst Alt