- 4 Aralık 2009
- 14.383
- 10.975
- 2.498
Hiç transfer yapmamayı geçtim hayatında doğru düzgün kafa çalıştırmayı gerektiren bir işte çalışmamış adamlar bile akıllarına gelen her şeyi söyleyebileceklerini zannediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç transfer yapmamayı geçtim hayatında doğru düzgün kafa çalıştırmayı gerektiren bir işte çalışmamış adamlar bile akıllarına gelen her şeyi söyleyebileceklerini zannediyorlar.
Ben kimse konuşmamalı tek kelime etmemeli demiyorum ama Egemen. Aklına esen her şeyi söyleyemezsin diyorum. Hepimiz için diyorum bunu. Arada büyük fark var. Aksine bu söylediğim her konu ve her durumla alakalı.Hocam bu logic ile Dursun Özbek'e ülkedeki çoğu kişi tek kelime diyemez Adam Galatasaray lisesi bitirmiş İTÜ Makine bitirmiş gariban bir aileden gelip otel zinciri kurmuş vs. Konuyla hiçbir alakası yok yani yazdığın şeyin
Ben kimse konuşmamalı tek kelime etmemeli demiyorum ama Egemen. Aklına esen her şeyi söyleyemezsin diyorum. Hepimiz için diyorum bunu. Arada büyük fark var. Aksine bu söylediğim her konu ve her durumla alakalı.
Yani seni 2 kere şampiyon yapan adamla ilgili bir şey söylerken de 2 kere düşünmek lazım, 75 yaşında (çoğumuzun babası yaşında) adama yağlı surat gibi iğrenç tabirler kullanmadan önce de 2 kere düşünmek lazım (seni kastetmiyorum yanlış anlama).
Neden özellikle kafa çalıştıran iş dedim biliyor musun, belli bir seviyede aklını zorlayacak işlerde çalıştığın zaman saha içinde de saha dışında da (sadece futbol değil farklı sektörler de dahil) bazı konularda taktiksel olarak nasıl bir yaklaşım sergilemen gerektiğine dair farklı fikirler edinebiliyorsun. Kendim öyleyim demiyorum yanlış anlaşılmasın da perspektif geliştirebiliyorsun bunu fark ettirmeye çalışıyorum.
Yapma kemalimBir öyle konuşup bir öyle konuşuyor bu da
Artık benden destek yok
KONUDA GEREKSİZ TARTIŞMA YAPMAYALIM
Olmayan mesajı olmuş gibi servis ettigin icin atıldın renktaşBu konuda bir ithamda bulundum ama nöbetten yasaklanmışım. Biraz garibime gitti ama yine de çekeceğiz mecbur.
Olmayan mesajı olmuş gibi servis ettigin icin atıldın renktaş
Bu ortamda bu msj tolere edilebilir degil şaka kaldırmaz bi dönemden geçiyoruz
Ben bisey yapmıyorum da umarım olasi bir kötü sonuçta şl eleme maçından sonra „transferleri tamamlayamadik“ diye bir açıklama yapmazYapma kemalim