- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Okan Hocanın yönetim savunmasıyla Hamza Hocanın aynı değil. Hamza Hoca Melo'nun Telles'in gittiği yerde gerçeklikten kopmuştu Okan Hoca daha oraya gelmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama ancak şunu hatırlamak lazım. Bizim yönetim hem Okan hocayı kovar hem en iyi oyuncularımızı iki kuruşa satarSen ,o yönetimdeki haramilere muhtaç değilsin hocam ama onların hepsi sana muhtaç
Kendini hamzaoglu gibi ezik konuma düşürme artik
oraya da gelmez muht.Okan Hocanın yönetim savunmasıyla Hamza Hocanın aynı değil. Hamza Hoca Melo'nun Telles'in gittiği yerde gerçeklikten kopmuştu Okan Hoca daha oraya gelmedi.
Her konuda böyledir ya işte, olumsuz söylemler can sıkar, olumluları artık görmemeye başlarsın ya da görsen de kâle almamaya başlarsın bu da öyle. Yönetim de Hoca da kendince taleplerinizi görüyoruz ama biraz insaflı olun diyorlar. Hoca haklı bu talepte, sonuçta kendi elinde olmayan çok fazla şey var ama yönetim güvenilirliğini çok kaybetti.Ertuğ Bey saygı dolu alıntınız için teşekkürler. Tabi ki olması gereken, tüm insanların, belli kritikleri yapmadan önce, eleştirecekleri kişilerin içerisinde bulundukları durumu ve o günkü şartları tahlil ederek yapıcı bir şekilde eleştiri yapmalarıdır teorik olarak. Ancak ne yazık ki hayat teorilerdeki gibi ilerlemiyor çoğunlukla insanların duyguları devreye girdiğinden ortaya acımasız söylemler çıkıyor. Bence sıkıntı şu ki bu söylemlerin en düşünülmeden ortaya atılanlarını referans alarak koskoca klübü temsil eden kişilerin genel kanı buymuş gibi medya üzerinden cevap vermesi.
Melo'nun yerini Bilal ile doldurmuşsun Grosskreutz işi patlamış Hamza Hoca hala hayal satıyordu. Şu anda yönetimsel sorunlar var ama hoca net konuşuyor en azından.oraya da gelmez muht.
bende başta Hamzaoğlunun yolunda ilerliyor demiştim ama adam çıkıp doue ismi vererek açık açık istiyorum dedi. hamza da böyle bir durum olmadı hiç sanırım. yönetim alırsa oynatırız, almazsa eldekiler yeter kafasındaydı.
orta sahaya da oyuncularımız var ama oraya farklı şeyler yapacak biri istiyoruz demiş açık açık ztn.
Dursun yazsa ancak bu kadar yazarPuhahah nasıl aglatmış