Okan Buruk: "Ali Palabıyık maça etki edene kadar iyi oynadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1666554631639.png

Okan Buruk: "Ali Palabıyık maça etki edene kadar iyi oynadık. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, futbol oynatmamak."

Okan Buruk: "Güzel giden bir oyun. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden işleri durdurmak! Maçın içerisinde çok şey oldu. Bu hafta böyle bir savaşın olacağını biliyorduk. Bu savaşta 2 puanımızı kaybettik. Biz güzel futbol oynamaya çalışıyoruz."

Okan Buruk: "10 kişiyken de pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Oyuncularım çok mücadele ettiler. Oyuncularıma kızdığım tek konu, son dakikadaki kornerde gereksiz bir şekilde ceza sahasına girdiler. Paslaşmayla bitirebileceğimiz bir maçı bu şekilde bitirdik."

Okan Buruk: "Ali Palabıyık'a rağmen çok gol pozisyonuna girdik ancak olmadı. Üzgünüz. Galatasaray'a karşı bir savaş başladı. Sadece hakemler değil, dışardan da birçok örneğini gördük. Bununla savaşacağız. Bugün maça nasıl başladıysak, buna devam edeceğiz."

Okan Buruk: "Galatasaray'a yapılanlar burada kalmaz. Büyük Galatasaray taraftarı da gerekeni yapacaktır. Oyuncularımı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Söyleyecek çok bir şey bulamıyorum. Umuyorum ki bir değişim olur ancak pek bir ümidim yok."

düşük profil şu maçtan sonra yaptığı açıklamaya bak hak ediyorsun bazı şeyleri

iyi basladı ama olmadı

Onun kadar senin de etkin olsaydı keşke hoca ikinci yarı tüm topları uzun oynattın

Oyuna mudahaleleri korkunç

İyi başladık, orada sorun yok ama müdahale etme konusunda çok yetersiz bans kalırsa.

abi allah rızası için istifa et sal bizi

senle maç kazanmak yok
bırak işte olmuyor

sezonun içine sıçtınız ula
YETER

4-5 maç ceza verecekler bunun ardından. Takımı direk çekmek lazım. Hemen tff ile görüşüp hafta içi kamuoyu yaratılmalı

Sen once seferovici nediye soktun onu soyle nasil bir mantik bu

adana'da yarım saat 1 kişi fazla oynadın gene bi halt yiyemedik. senden bişey olmaz, onurun varsa istifa et

Yaa açıklamaya bak

Git abi git haydi

Değişiklik yapmasan maçı alacaktık

Değişiklik yaptın mala bağladık

Her mac oyuncu degisiklikleri ile maci veriyosun,hakem kadar kötüsün

İstifa et de kurtulalım senden düşük profil.Sanarsın Anadolu takımı T.D si de geri çekiyor takımı.

Ya bırak hakem şerefsizi tamam. Peki 10 kişi bile kalsa Galatasaray 2 pas yapamaz mı hem de alanyaya karşı. Ulan Galatasaray 10 kişi ile rakibe tek kale oynardı, galibiyet kovalardı okan bey bunu en iyi senin bilmen lazım.

Bu herifle derbi alabilcegimizi hayal edenler var mi

Geri
Üst Alt