GSC Haber Okan Buruk: "Allah'a şükürler olsun ki 4 senelik sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldürdük"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1778357164829.webp

Okan Buruk: "Ülke adına katkı verdiğimiz bir sezon oldu. Allah'a şükürler olsun ki 4 senelik sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldürdük."

Okan Buruk: "Stresli bir maç oynadık. Çok fazla gol pozisyonuna girdik ama kalemize gelen 2 top... Dakika olarak bizi düşürecek gol yedik ama ayağa kalktık. Goller atmayı başardık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Seyircimizle birlikte çok güzel bir ortam yarattık. Daha erken bitirebilirdik ama heyecanlandırıp maçın sonunda 2 golle bitirdik. Çok yoğun bir sezon geçirdik. Şampiyonlar Ligi'nde oynadık, orada son 16 oynadık. Galatasaray adına çok uzun bir sezon oldu. 4 sene üst üste şampiyonluktan dolayı oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Hatalarımız oldu, taraftarımızı üzdüğümüz de oldu ama Allah'a şükür onlara 4 sene üst üste şampiyonluk yaşattık."

Okan Buruk: "Galatasaray daha önce dört sene üst üste şampiyon oldu ama beş sene üst üste şampiyonluk yaşamadı. İlk hedefimiz beş sene üst üste şampiyon olmak."

4 sene güzel

benfica hoca arıyor

HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM Allah sana, evladına uzun sağlıklı ömürler versin

Kaç kişiyi kalpten götürdün bugün hocam çok merak ediyorum

Tebrikler. Futbolcu olarak geçtiğin tarihe hoca olarak da geçtin, çok büyük başarı. Seni çok seviyorum ama iflah olmaz bir inadın ve sabit fikirlerin var bu yüzden de gelişime kapalı olduğunu düşünüyorum. Umarım önümüzdeki sezon bu huylarını da değiştirdiğin bir sezon olur ve kendi rekorunu yenilersin.

Baskına gidenler manidar walla

Cok buyuk is başardın hocam cok buyuk lakin mental olarak tükendiğin ortada istifanı ver ve dinlen ki özleyelelim birbirimizi ve mümkünse daha güçlü geri dön

Bugünün hatrına tebrikler hocam, ne olursa olsun büyük başarıdır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetmez yarin 5. Şampiyonluk için çalışmalara başlamalısın

Geri
Üst Alt