Okan 'a rağmen kazanılmış bir 3 puan.
Bugünden tezi yok lisansını yırtıp efendice görevi bıraksın.

75 dakika akbaba vitaminsizine sabır edip kurtarıcı diye Taylan 'i oyunan alanın seferovic'in yanlız kaldığını göre göre 1 dakika kala Gomis'i oyuna alan adamdan bize hoca filan olmaz.

Antalya'dan o kadar korkmuş ki beraberlik için gelmiş.
1659905550394.gif

Hiç beğenmedim. Kerem ve Emre'ye nasıl göz göre göre dayandı? Torrent gibi son saniyeye kadar oyuncu değiştirmiyor. Okan'a rağmen kazandık çok net.

Okan 'a rağmen kazanılmış bir 3 puan.
Bugünden tezi yok lisansını yırtıp efendice görevi bıraksın.

75 dakika akbaba vitaminsizine sabır edip kurtarıcı diye Taylan 'i oyunan alanın seferovic'in yanlız kaldığını göre göre 1 dakika kala Gomis'i oyuna alan adamdan bize hoca filan olmaz.

Antalya'dan o kadar korkmuş ki beraberlik için gelmiş.
Ahahahahahahahahahahshahaga

İlk maçı çok stresliydi ama hakettiği galibiyeti aldı. Değişiklikler çok yerindeydi, Emre Kılınç hariç. Üç puandan çok Okan hocam adına sevindim. Sende ışık var hocam, yürü biz arkandayız.

Genel olarak değişiklikleri pek beğenmesem de, güzel galibiyet. Tabii değişiklikler konusunda kadro rotasyonu/yedeklerin kalitesini vs. de göz önüne alarak çok ağır eleştiriye falan gerek yok. Dersler çıkartarak yoluna emin adımlarla devam edeceğine inanıyorum.

Oyun şablonumuz top rakipteyken pozisyon almamız ve geçiş hücumlarındaki hızımız her ne kadar henüz istenilen düzeyde olmasa da Fatih Terimin takımına fark atacak kadar ilerlemiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk maçın günahı olmaz. Kadro oturunca değişiklikleri de ona göre yapacaktır.

Gelmesine temkinli olanlardandım ama enerjisini oldukça sevdim.

Geri
Üst Alt