gomis'i 75'te değil de son dakikalarda alması hoşuma gitti. yalnız yunus'un değil, kerem'in çıkması gerekiyordu. fatih'in en sevmediğim huyuydu erkenden çift forvete dönmek. son 30 dk, hatta bazen 2. yarının başında orta sahadan bir adam alıp forveti ikiliyor veya akbaba'yı sonradan falan alıp orta sahayı boşaltıyordu. fatih'în çifte dönüp de aldığı tek maç donk'un attığı antalya deplasmanıdır herhalde.

mitço'yu alıp sarı kartlı berkan'ı çıkarması, yorulan oliveria'yı çıkarıp taylan'ı alması falan bence hepsi doğruydu. bir tek emre'leri değiştirmesi bir işe yaramadı. umarım böyle devam eder.

Bu maç Okan hocayı eleştiren art niyetlidir. Gomis zamanlaması dışında neredeyse herşeyi doğru yaptı. Ayağınızı denk alın laf söyletmem.
Elestirmek cok yersiz. Aksine 3 puan hocanin.

Henuz ilk mac, Emre A. bundan sonra oynamamasi gerekli ama…

Seferovic’i cikartmadan Gomis’i aldi. Golde Seferovic hemen dusmedi. Topu surdu, bekledi. Midstjo’nun ileriye cikmasi icin geride Taylan durmaliydi o sebeple Taylan girdi oyuna.

Okan Hoca bana umut verdi ben bu futbolu beklemiyordum. Martens ve Torreira var daha.

Yine de her durumda 10 no sart. Seferovic’e top gelmedi yav… 10 no icin Evander zayif kalir mi onu bilmem.

gomis'i 75'te değil de son dakikalarda alması hoşuma gitti. yalnız yunus'un değil, kerem'in çıkması gerekiyordu. fatih'in en sevmediğim huyuydu erkenden çift forvete dönmek. son 30 dk, hatta bazen 2. yarının başında orta sahadan bir adam alıp forveti ikiliyor veya akbaba'yı sonradan falan alıp orta sahayı boşaltıyordu. fatih'în çifte dönüp de aldığı tek maç donk'un attığı antalya deplasmanıdır herhalde.

mitço'yu alıp sarı kartlı berkan'ı çıkarması, yorulan oliveria'yı çıkarıp taylan'ı alması falan bence hepsi doğruydu. bir tek emre'leri değiştirmesi bir işe yaramadı. umarım böyle devam eder.
iki emre de kötü durumda. onun günahı hocaya yazmaz bence.

Değişiklikler için çok bekledin hocam.
Orta saha ile forvet arası boşluk var göremedi dolduramadı.
Beraberliğe yattı gibi.
Seferovic i çıkarmayıp gomis i alması çok iyiydi.
Emre kılıç hamlesini anlamadım bir daha almasa sevinirim adam orta açıyor top dağ taşa gidiyor gülüyor herif .

Emre Akbaba çok fazla sahada kaldı.. Onu ısrarla değiştirmemesiyle maçı riske soktu. Gomisi oyuna geç soktu.. Değişliklerin geç olmasını beğenmedim.. Umarım bu böyle devam etmez..

Son düzenleme:
Forvete dogru düzgün top gelmiyor seferovic ve gomis ayni anda sahada ne alaka dedim ama bi düşündüğü ve bildiği varmış. Tebrik ediyorum.

degisiklikleri cok yerinde buldum. zamanlamasi da fena degildi.
B plani baglaminda; seferi saha da tutup gomis'i almasi rakibin DM ve stoperlerine dairesel anlamda adeta kafa karistirmasi yapti . gomis v sefer ikisi ayni anda sahadayken hava toplarini bu bolgelerde rahat topladik. birinden sekse digerinde aliyorduk. seferin golge oyun kurucu gibi geriye gelip kontrayi baslatan pozisyonda basrol olmasi topu israrla surmesi yikilmamasi ardindan atagi muthis olgunlastirmasi takdiri hak eden karelerdi...

<=> yine hoca ozelinde, mactaki galibiyette b plan baglamindaki taktiksel dokunuslu ekstra forvet sahaya surmesi - kanimca kritik denklem~*seferin sahada tutulup *gomis'in girmesi...rakibin dm ve stoperlerinin afalladigi dakikalar ozellikle bu planin uygulamaya gecmesi ile belirgin olmasi-pozitif anlardi ,*hoca nin mac ici_*pragmatik baglamdaki dokunusuna dair...

sozun ozu; 1de1 ile ozellikle kendisi adina muthis bir baslangic.
tebrikler hocam. kritik ve de leziz bir galibiyetle kendi yuvan da mukemmel bir baslangic yaptin. bu yolun sonu sampiyonluk olsun_temennisiyle.....

Geri
Üst Alt