Emre B. neyse Okan odur. Böyle şerefsizleri savunan Galatasaraylı olmaması lazım.

fener macına hazırla takımı kardeş,bi halta yara azıcık Gslıysan

Şuna Galatasaraylı deyip durmayın. Galatasaray'ı satıp giden bücürlerden birisi, sadece Emre gibi çirkef olmadığı için göz önüne gelmiyor. Beşiktaş gibi iğrenç bir camiaya gittikten sonra bizimle işi bitmiştir. Sevmem sevmeyeceğim de !

burada sırf Tudor'a düşmanlığından adama hakaretler eden bu şahısı savunan "büyük Galatasaraylı" diyenler vardı. Bugün bakıyorum sosyal medyaya herkes saydırıyor..

Ben o günde söylemiştim, bu sayede Galatasaray özelinde değil hayat görüşü de olmalı. "Kişiler değil görüşler önemli"

En sevdiğin kişi bile yanlış yaptıysa söyleyeceksin, nefret ettiğin birine haksızlık yapılıyorsa savunacaksın ki bir gün devran dönünce şaşırıp kalma..

Dün Muslera'yı çok eleştirmeme rağmen "şike" suçlaması yapılmasına karşı çıktım çünkü kişisel nefretim doğruların önüne geçmemeli.

Bu konudaki kuralı bilmiyorum ama Saraçoğlu stadına çıkmaktan ürktüğü için kendisini oyundan attırmış olabilir gibi geldi...

Galatasaraylı olduğunu iddia edip Muslera gibi adama bile kişisel nefret besleyebilmek ve bunu alenen deklare edebilmek gerçekten büyük bir iş, tebrik ediyorum.

okan tribüne gönderildi antipatikte bir adam da bu mac özelinde neden bukadar sövlüyor ne yaptı ne dedi ?

Renktaslar, 2013 senesinde Irfan Aktar bu herif ile ilgili aciklamalar yapmisti diye hatirliyorum.

12/13 sezonu ara transfer döneminde biz Sneijder ile görüsmelere basladigimiz zaman fenerli yöneticiler Van Hooijdoonku da yanlarina alarak Sneijderi vazgecirip fenere getirmeye calismislar, ve bunu yaparken eski Interli futbolcu sifatiyla Okani da yanlarina almislar.

Irfan Aktarin böyle bir aciklamasi olmustu diye hatirliyorum, ben mi yanlis hatirliyorum acaba?
Tuhafima giden sey ise bu konu ile ilgili tek bir kaynak bulamadim ancak o dönem böyle biseyler okumustum medyada.

Bu sezon İki maçta da feneri tokatlayan ender bir td istatistiği yakaladı

Okan Buruk son 4 maçta 4 galibiyet aldı özellikle dany ve seleznov gibi devre arası transferlerinden sonra düşük maliyetle gene iyi bir takım kurdu. Geçen sene küme düşme potasından takımı alıp 7'nci sıraya kadar çıkarmıştı bu sene de devre arası yapılan transferler sonrası tekrar yükseklişe geçti gibi gözüküyor. Terim emekli olduktan sonra en ciddi hoca adayımız gibi gözüküyor ya da Terim emekli olana kadar Ümit, Hasan, Levent hocayı yetiştirip başımıza getirecek. Bu ikisinden başka çözüm arıyorsak Alman hocadan başkasını istemem. Önümüzde 3 seçenek olacak;
1) Ümit, Hasan veya Levent hocadan biri
2) Okan Buruk
3) Alman hoca

Bugünkü galibiyet için teşekkürler ama ben seni yine de sevmiyorum.

sent via GSC

beşiktaşa da koyup takımı tatile çıkarırsa kendisini bi nebze affedebiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt