Fenere 1 sene içinde Ege,Marmara,Doğu Anadolu ve Karadeniz'de koydu

Okan'ı pek sevmiyorum ama geçen sene şampiyonluğumuzda büyük katkısı oldu

Fener içerde Akhisar'a yenilmese bizim maç çok başka şekil alırdı

Hain oldugu icin sevmiyorum ama yalan yok Fener'e durmadan gecirdigi icin takdir ediyorum kendisini.

bize gelmek icin can atan 0dan takim kurup sampiyon yapan bizi degil de romen milli takimini kendi yetistirdigi cocuklarnan dolduran (!!!!!!) buyuk imparator GICA HAGI dururken bizi 2 kere satmis gecen sezon da tdmize haywanlik yapmis bu hain mali isteyenler ivedilikle vurulmalidir

bize gelmek icin can atan 0dan takim kurup sampiyon yapan bizi degil de romen milli takimini kendi yetistirdigi cocuklarnan dolduran (!!!!!!) buyuk imparator GICA HAGI dururken bizi 2 kere satmis gecen sezon da tdmize haywanlik yapmis bu hain mali isteyenler ivedilikle vurulmalidir

CFu8ouq.jpg

twitterda sulananlar var fenerlilerden falan.yeniden bi şerefsizlik yapar mı dersiniz

Bülent Korkmaz'dan 10 gömlek iyi hoca açıkçası ama Galatasaray'a pek yakıştıramıyorum bu herifi, Fatih hocam emekli olduktan sonra artık yabancı vizyoner denememizi yaparız gibi.

vallahi bizde hoca olarak görmek isterim. Terim de ancak yanina nerde cins var onu aliyor, adam olacak yardimci alsa zaten dünya batar

Galatasaray aidiyeti olmayan birisi. Bizde oynayan herkes Galatasaray aidiyetine sahip olmuyor. Fener yarın isterse gidebilir yani.

Fatih Hoca'nın veliahtı falan diyenler oluyor, komik olmayın diyorum onlara.
Terim in veliahti var mi ki? Daha dogrusu hangi büyük Türk hoca nin velahti var?

Terim in veliahti var mi ki? Daha dogrusu hangi büyük Türk hoca nin velahti var?

yok,olmasına da gerek yok. Ferguson,Wenger 20 seneden fazla çalıştırdı hoca mı yetiştirdiler sanki.. Bizde böyle saçma algı var.

Ferguson gittikten sonra Moyes'in gelmesini istedi ama o da rezil olup gitti 8 ayda.

Geri
Üst Alt