Her geçen hafta umudum azalıyor kendisine dair. Kamp görmeyen oyuncuların daha diri olmasını iyimser olup,yükleme planlamasına bağlayalım ama takımda hala planlı bir oyun yok.

Geliş sürecindeki hal ve aşırı arzusu sağlıklı değildi. Şu anda da bu arzunun altında eziliyor fikri veriyor. Bir telaş hali var. Umarım toparlar.

Okan tam olarak ne oynatmak istiyor ben anlamadim, her bölgenin arasinda ucurum kadar fark var, bu takimin hayvani konditionu dahi olsa pili erken biter. Pas oyununa uygun oyuncular alindi ama uzun topla cikmak istiyoruz ama her top kayibinda herifler akin akin üstümüse geliyor. Ciddi bir rakip bundan cok faydalanir gol veya goller bulur. Acilen set oyununa dönmesi gerek, illaki yüz pas yapip hücüm edelim demiyorum ama bol keseden uzun top at oyunu bize göre degil, kac takimi o sekilde kontra ile yakaliyacagiz sanki? Herifler zaten defansa gömülüyor, birde uzun top oynarsan hep onlar karsilar toplari, zaten bölgeler arasi ucurum var, herifler bizi ondan sonra acik alanda yakaliyor.

Acilen artik farkli birsey denemeli suan oynatmak istedi oyun ile gol atmaya zorlaniyoruz o yetmiyor gibi birde bol bol acik alan birakiyoruz rakiplere, becerekli oyuncular olsa karsimizda, bizi duman ederler.

Demekki Fatih terimden hemen sonra gelseydi daha da kötü olurduk, onca transfer yapıldığı ve hala rezil bir futbol var bence. Ne oynadığımız belli ne kim nerede yapacağı bir şey belli. Üstelik Torrent den sonra First Touch ve top kontrolü çok çok geriye gitti…

Aklıma hazırlık maçlarının olduğu dönem geldi.

İlk 2 hazırlık maçını kaybetik, daha 2 hazırlık maçı sonrasın herkes istifa demeye başladı. Sonrasında son 2 hazırlık maçında iyi skorlar v.s. bu sefer de tam tersi herkes istediğimizi görmeye başladık bravo demeye başladı.

Her hazılık maçında söyledik ettik anlatamadık. Hazırlık maçları resmi maçların hiç 1 zaman ölçüsü değil. 8-10 maç böyle gideceğiz ondan sonra anlayacağız Okan hoca ve takım olacak mı, olmayacak mı.

Bu dönem de millet ne yapar eder bilmem ama hoca, geçen hafta ki gibi hamek makem v.s. gibi alakasız açıklama yapmadığı sürece yüklenmeyeceğim.

Antalya ve dünkü maçta bana göre doğru zamanda doğru hamleler yaptı, Giresun maçındaki hamleleri ise kaybetmemize sebep oldu. Gomis'in 90.dakilalarda bulduğu goller kendisini ayakta tutmuş oldu, yoksa çok ciddi baskı altında kalacaktı. Ama dün 2.yarıdaki yarım saatlik performans bana ilk kez umut verdi. Coşkulu ve dominant oynadık. Akbaba sevdası herhalde bu haftadan sonra tamamen biter diye düşünüyorum. Bir de Kerem'i kulübeye iteleyecek bir yöntem bulması lazım, onunla da olmaz. Yani artık transfer mi olur ya da takım içinden bir çözüm mü bulur bilemiyorum. İzlemeye devam edeceğiz, ama takımda ben istekli bir hava sezdim dün, genelde bu görüntüler olunca sonu şampiyonlukla biter bizde. Trabzon maçında alacağı iyi bir sonuç rüzgarı bir anda lehimize çevirecektir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun bence hala kadroda, kulübe sıfır zaten, oynayanlar da yetersiz Sergio, PVA, Boey, Kerem,Sefer yeterli değil henüz. 5 transfer yaptır hoca yoksa işin zor, kalede de Okan oynamak zorunda Kerem’i kesmek için.

——————-——Okan——————
Dubois——--Nelsson—Kaan——-Transfer
————--—Torreira—Midstjo———
-Yunus/Efecan—Mertens—-Vargas or Orsic
———-————Belotti———————-

Subs: Muslera, Abdülkerim, Metehan, Boey, PVA, Sergio, Berkan, Hamza, Cicaldau, Kerem, Efecan, Seferovic, Gomis

Kira : Kazım, Barış Alper
Sat: Akbaba, Kılınç, Taylan, Oğulcan, Ömer, Luyi, Çipe, Omar

Antalya ve dünkü maçta bana göre doğru zamanda doğru hamleler yaptı, Giresun maçındaki hamleleri ise kaybetmemize sebep oldu. Gomis'in 90.dakilalarda bulduğu goller kendisini ayakta tutmuş oldu, yoksa çok ciddi baskı altında kalacaktı. Ama dün 2.yarıdaki yarım saatlik performans bana ilk kez umut verdi. Coşkulu ve dominant oynadık. Akbaba sevdası herhalde bu haftadan sonra tamamen biter diye düşünüyorum. Bir de Kerem'i kulübeye iteleyecek bir yöntem bulması lazım, onunla da olmaz. Yani artık transfer mi olur ya da takım içinden bir çözüm mü bulur bilemiyorum. İzlemeye devam edeceğiz, ama takımda ben istekli bir hava sezdim dün, genelde bu görüntüler olunca sonu şampiyonlukla biter bizde. Trabzon maçında alacağı iyi bir sonuç rüzgarı bir anda lehimize çevirecektir.

Bence Akbaba sevdası değil mecburiyeti.

Geçen hazırlık dönemi v.s. herkes Ömer, Taylan, Berkan sevdası dedi şimdi bunların hiç biri takımda yok.

İstediği oyuncuyu bulup hazır hale geldiğinde hoca formayı veriyor.

Dün mesela Mertens ile başlayıp şaş kaza Mertens maç başında ciddi 1 sakatlık yaşayıp 4-5 hafta uzak kalsaydı, Akbaba sevdası diyenler bu yüzden de Mertens'i hazır olmadan neden oynattı diye söylenecekti.

1660998070630.webp

Geçen hazırlık dönemi v.s. herkes Ömer, Taylan, Berkan sevdası dedi şimdi bunların hiç biri takımda yok.

Dün mesela Mertens ile başlayıp şaş kaza Mertens maç başında ciddi 1 sakatlık yaşayıp 4-5 hafta uzak kalsaydı, Akbaba sevdası diyenler bu yüzden de Mertens'i hazır olmadan neden oynattı diye söylenecekti.
Evet o da mümkün tabi. Aslında mecburiyet olduğunu son 2 haftadır anlayabiliyoruz, zira hem geçen maç hem bu maçta 45'te çıkardı. Yani aslında normal şartlarda tercih etmeyeceği ortada. Trabzon maçı ile beraber zannedersem o bölgede artık kalıcı değişiklik yapacaktır.

Sefer, kerem, yunus, akbaba dörtlüsüyle hücum kurgulamaya çalışması trajik hala fark edemedi bunlardan hücum ve oyun çıkmayacağını. Tudor'dan beri kadro planlamayı onbir oluşturmayı oyun oturtmayı bilen hoca yok şaka gibi.
Tudor da bilmiyormus rts.

Bilmiyorum.burda cidden mecbur mu akkabayi oynatmayi? Sergio öne cek, arkasinda Torreira ve hamzayi oynat bu sekilde daha verimli olurduk. Genclere güvenecek oynatacak hoca bize nezaman gelecek bilmiyorum. Okan burda acik ve net puan korkusundan daha kolay olan akbabayi secti.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçtiğimiz sezon sakatlık anlamında en temiz sezonumuzu geçirmiştik. Takımın yaş ortalamasının yanında 3 günde 1 maç oynamak da bence oyuncuların sakatlık riskini azaltıyordu. Bu sezon ise haftada 1 maç yapıyoruz ve yaş ortalamamız daha yüksek. Bu sebeple genel düşüncenin aksine rotasyonu mümkün olduğunca geniş kullanmak zorundayız. Yoksa sakatlıklardan çok çekeriz.

Geri
Üst Alt