Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.161
- 9.720
- 1.738
Ne ara geri geldin la ?Random Buruk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ara geri geldin la ?Random Buruk
dünkü mertens-akbaba değişikliğinden sonra sorun kadroda değil diyemem benDaha transfer istiyor sorun kadroda değil hoca
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim oynamalıydıSefer, kerem, yunus, akbaba dörtlüsüyle hücum kurgulamaya çalışması trajik hala fark edemedi bunlardan hücum ve oyun çıkmayacağını. Tudor'dan beri kadro planlamayı onbir oluşturmayı oyun oturtmayı bilen hoca yok şaka gibi.
O kadar fark etti ki, resmen ikinci yarı gol gelecek dedim.dünkü mertens-akbaba değişikliğinden sonra sorun kadroda değil diyemem ben
Bende tam tersini düşünüyorum renktaşDaha transfer istiyor sorun kadroda değil hoca
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Akbaba sevdası değil mecburiyeti.Antalya ve dünkü maçta bana göre doğru zamanda doğru hamleler yaptı, Giresun maçındaki hamleleri ise kaybetmemize sebep oldu. Gomis'in 90.dakilalarda bulduğu goller kendisini ayakta tutmuş oldu, yoksa çok ciddi baskı altında kalacaktı. Ama dün 2.yarıdaki yarım saatlik performans bana ilk kez umut verdi. Coşkulu ve dominant oynadık. Akbaba sevdası herhalde bu haftadan sonra tamamen biter diye düşünüyorum. Bir de Kerem'i kulübeye iteleyecek bir yöntem bulması lazım, onunla da olmaz. Yani artık transfer mi olur ya da takım içinden bir çözüm mü bulur bilemiyorum. İzlemeye devam edeceğiz, ama takımda ben istekli bir hava sezdim dün, genelde bu görüntüler olunca sonu şampiyonlukla biter bizde. Trabzon maçında alacağı iyi bir sonuç rüzgarı bir anda lehimize çevirecektir.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet o da mümkün tabi. Aslında mecburiyet olduğunu son 2 haftadır anlayabiliyoruz, zira hem geçen maç hem bu maçta 45'te çıkardı. Yani aslında normal şartlarda tercih etmeyeceği ortada. Trabzon maçı ile beraber zannedersem o bölgede artık kalıcı değişiklik yapacaktır.Bence Akbaba sevdası değil mecburiyeti.
Geçen hazırlık dönemi v.s. herkes Ömer, Taylan, Berkan sevdası dedi şimdi bunların hiç biri takımda yok.
İstediği oyuncuyu bulup hazır hale geldiğinde hoca formayı veriyor.
Dün mesela Mertens ile başlayıp şaş kaza Mertens maç başında ciddi 1 sakatlık yaşayıp 4-5 hafta uzak kalsaydı, Akbaba sevdası diyenler bu yüzden de Mertens'i hazır olmadan neden oynattı diye söylenecekti.
Tudor da bilmiyormus rts.Sefer, kerem, yunus, akbaba dörtlüsüyle hücum kurgulamaya çalışması trajik hala fark edemedi bunlardan hücum ve oyun çıkmayacağını. Tudor'dan beri kadro planlamayı onbir oluşturmayı oyun oturtmayı bilen hoca yok şaka gibi.
Bilmiyorum.burda cidden mecbur mu akkabayi oynatmayi? Sergio öne cek, arkasinda Torreira ve hamzayi oynat bu sekilde daha verimli olurduk. Genclere güvenecek oynatacak hoca bize nezaman gelecek bilmiyorum. Okan burda acik ve net puan korkusundan daha kolay olan akbabayi secti.Bence Akbaba sevdası değil mecburiyeti.
Geçen hazırlık dönemi v.s. herkes Ömer, Taylan, Berkan sevdası dedi şimdi bunların hiç biri takımda yok.
İstediği oyuncuyu bulup hazır hale geldiğinde hoca formayı veriyor.
Dün mesela Mertens ile başlayıp şaş kaza Mertens maç başında ciddi 1 sakatlık yaşayıp 4-5 hafta uzak kalsaydı, Akbaba sevdası diyenler bu yüzden de Mertens'i hazır olmadan neden oynattı diye söylenecekti.