Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.133
- 101.346
- 5.238
la olum ne kullanıyorsunuz? en zor deplasmanda ve şampiyon takıma karşı her alanda öndeyiz. Sadece o kodumun topu girmedi kaleye. Tebrikler hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlandı diye olmasın seke seke geldi adam yaw.Futbol cahilisin bravo Aynen 89.dakika da sahada en çok verim veren oyunculardan biri olan Yunus'u çıkarıp E.Akbaba'yı alıyorsun bravo ne diyelim
+ Oyuncu değişikliklerini ve zamanlamalarını hiç beğenmiyorum. Kerem mevzusuna girmek istemiyorum. Yeni gelmiş ve kurulmuş bir takıma aşıladığı bir yenilik/dinamizm yok. Transferlerin kalitelerine bağlı olarak geç kalınması anlaşılabilir ama, temel yapı taşlarını bekletirsen de bu tip çorba durumu da sürpriz değil. Oyun içi organizasyon bağlamında, tıkandığın anda farklı bir opsiyon desen, ben bir şey görmüyorum. Gören varsa aydınlatsın.Öncelikle hakem ile uğraşacağına takıma baksın. Ayrıca takımın koordinasyonu hiç yok. Bunlar antrenmanda ne çalışıyorlar merak ediyorum. Sanki sahada birbirine yabancı 11 kişi var. Takımın savunma/hücum organizatörü ( Sergio?Torreira?Mertens?) hiç belli değil. Bekler ve kanatlar zaten Allah'a emanet. Yazık umutsuzca olanı biteni izleyen garibim Seferovic'de günah keçisi, He öyle. Bu takım bundan kötü top oynamaz.
Musti ilk geldigindede öyleydi, sonra gitikce döküldüabi türk hocalarla zaman geçiren oyuncuların hiç kamp geçirmeyen oyunculardan geride olması tesadüf olamaz
ft aynı hamza aynı okan aynı
bariz çalışmıyorlar
aynen iyi oynadik gol yollarindaki etkisizligi gidermelila olum ne kullanıyorsunuz? en zor deplasmanda ve şampiyon takıma karşı her alanda öndeyiz. Sadece o kodumun topu girmedi kaleye. Tebrikler hocam.
Ya bırak neyi zor deplasmanla olum ne kullanıyorsunuz? en zor deplasmanda ve şampiyon takıma karşı her alanda öndeyiz. Sadece o kodumun topu girmedi kaleye. Tebrikler hocam.