Cok kötü.

Takimin ayakta duracak hali yok.

Sezonu muhtemelen 5. olarak bitirecek, yorgun trabzondan bile daha kötüydü bizim takimin kondisyonu. Hos bizde en fazla 4. bitiririz.

Takimi hic ama hic begenmedim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İlk 11 seçimi oyuncu değişiklikleri vs konusunda bence gayet adaletli, evlatçılık da yapmıyor kötü olanı kesiyor genelde ama futbol 11 seçiminden ibaret değil maalesef. Ne oyuncular birbirine yakın, ne maç içinde üçgenler var, ne çalışılmış atak var, ne ezbere paslaşma var hiçbir şey yok sahadaki herkes kafasına göre takılıyor. Yani 11 i kurup Abdulkerim Nelsson rakibe sert bas, Kerem Yunus arkaya koşun diyen bir kahvehane dayısı takımı kurmuş gibi sıfır oğlu sıfır hiçbir şey yok takımda. Trabzon baya kötü bu arada bu Trabzonu çok rahat yenmemiz lazımdı.

Bak güzel kardeşim

Bu takım Kerem Yunus ve Sefer ile oynamaz

Tekrar ediyorum OY-NA-MAZ

İstese de OYNAYAMAZ

O yüzden yol yakınken 3'lü orta sahaya dön

Önlerinde Yunus ve Mertens oynasın

En ileride de Gomis veya Sefer

4 haftadır yapman gereken bu hamle

Ama sen ısrarla ezbere oyun oynatıyorsun

Öncelikle hakem ile uğraşacağına takıma baksın. Ayrıca takımın koordinasyonu hiç yok. Bunlar antrenmanda ne çalışıyorlar merak ediyorum. Sanki sahada birbirine yabancı 11 kişi var. Takımın savunma/hücum organizatörü ( Sergio?Torreira?Mertens?) hiç belli değil. Bekler ve kanatlar zaten Allah'a emanet. Yazık umutsuzca olanı biteni izleyen garibim Seferovic'de günah keçisi, He öyle. Bu takım bundan kötü top oynamaz.
+ Oyuncu değişikliklerini ve zamanlamalarını hiç beğenmiyorum. Kerem mevzusuna girmek istemiyorum. Yeni gelmiş ve kurulmuş bir takıma aşıladığı bir yenilik/dinamizm yok. Transferlerin kalitelerine bağlı olarak geç kalınması anlaşılabilir ama, temel yapı taşlarını bekletirsen de bu tip çorba durumu da sürpriz değil. Oyun içi organizasyon bağlamında, tıkandığın anda farklı bir opsiyon desen, ben bir şey görmüyorum. Gören varsa aydınlatsın.

Gidişat hiç iyi değil.

Kerem'i çok önceden çıkarmalıydı onun haricinde çoğu yorum çok acımasız. Hele hele Okan'ın yerine Terim gelsin diyenlere bakarak. Son şampiyonluğumuz dahil Fatih hoca burada arzu edilen futbolu oynatmadı ki.

Kulübeye bakınca da Gomis haricinde girse fark yaratacak topçu yok bence. Seferoviç kazık acilen forvet + kanat lazım. Burada da yönetime iş düşüyor öncelikle.

Ben yine de maçta iyi şeyler gördüğümüzü düşünüyorum. Maçtan hiç düşmeyen, mücadele eden bir Galatasaray var en azından.

la olum ne kullanıyorsunuz? en zor deplasmanda ve şampiyon takıma karşı her alanda öndeyiz. Sadece o kodumun topu girmedi kaleye. Tebrikler hocam.
Ya bırak neyi zor deplasman
En iyi 4 tane oyuncuları yok kalede 19 yaşında bebe var.
3 gün önce her anlamda zor. Bir maçtan çıkmışlar

Bugün Trabzon karışısinda bizden başka kim olsaydı en az 2-3 farkla maçı alır gelirdi
Fener,bjk ve adana bugün ki Trabzon'a en az 3 atar 4-5 'i de zorlardi.

Leş gibi top oynatıyor orta sıra takımı hocası okan

Takım bugün iyi oynadı. Umarım bu iyi oyun devam eder. Ayrıca Mertens varken takımın oyunu çok farklı. Mertens bu sezon takım için en kritik futbolcu benim gözümde.

Çok kötü değiliz ama biraz daha yüksek etki bekliyordum Okan hocadan. Şu Antep maçıyla bir açılsak tam anlamıyla keşke.

Kerem e bu kadar sabretme hocam. Kulağını çek.

takım oyunu böyle devam edemez. kopuk oynuyoruz. kanatlar kendi oyunları oynuyorlar, orta saha oyuncular kendi oyunları oynuyorlar.

gelecek maçta yeni bişey denemesi lazım. kanatsiz sistem, 4-4-2, üçlü savunma, falan.

yunusu ortaya çekip önünde de mertensle seferi oynatabilir mesela. arkalarinda dönerse midyo toreira ve oliveira

Geri
Üst Alt